Iuliana Tudor
Face audienţe-record pentru Televiziunea Română. Este primul om de televiziune care reinterpretează folclorul, promovând varianta proprie în cadrul show-ului „Vedeta populară". A devenit imaginea-simbol a postului naţional de televiziune, oferind substanţă termenului de „vedetă".
Iuliana Tudor
Iuliana Tudor
Iuliana Tudor
Iuliana Tudor_foto Marius Baragan
Iuliana Tudor
Iuliana Tudor
Iuliana Tudor
Iuliana Tudor
Iuliana Tudor
Iuliana Tudor_foto Marius Baragan
Iuliana Tudor
Iuliana Tudor

Iuliana Tudor este atât profesionistul de televiziune care ţine în mâini destinul unei mega-producţii, cât şi femeia distinsă care-şi cântăreşte bine fiecare apariţie în mass-media.

Povestea ei a început pe 16 iunie 1977, iar de atunci Iuliana a strâns amintiri pentru o viaţă, pilde care, în timp, au construit un om frumos, o personalitate fascinantă.

(w640) IulianaTud

De la debutul din 1999, realizările Iulianei Tudor au depăşit graniţele ţării, notorietatea proiectelor pe care le-a coordonat recomandând-o pentru superproducţii: Teledonurile TVR, Festivalurile Cerbul de Aur, Mamaia - Folclor, Maria Tănase, precum şi Gala TVR 50, România din suflete, Premiile TVR Internaţional şi Gala Crucea Roşie fiind doar câteva dintre proiectele care au avut-o în prim-plan.

Premiile venite din partea presei pentru Festivalurile de Folclor Mamaia şi Cerbul de Aur au fost completate de premiul Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune pentru producţia de divertisment O dată-n viaţă. Distincţiile au continuat, culminând, în 1999, cu titlul de „Femeia anului în Televiziune".

(w640) IulianaTud

A prezentat şi într-o sală plină ochi de preşedinţi de ţară de calibrul lui Bush, Putin, Sarkozy, dar şi în cadrul unor evenimente private, atunci când diferite branduri au vrut să îşi asocieze produsele cu imaginea ei. A prezentat şi cele mai importante festivaluri de muzică şi emisiunile de top pe care i le-a încredinţat TVR. Experienţa de  20 ani pe care şi-a format-o în televiziune este cea mai bună carte de vizită ce o recomandă pentru evenimente şi producţii de succes.

Cu toate acestea, numele Iulianei Tudor s-a confundat multă vreme cu mega-producţia O dată-n viaţă. Oameni politici sau sportivi de performanţă, reprezentanţi de seamă ai artei româneşti sau copii de vedetă, fiecare dintre cei care au acceptat invitaţia de a se pune într-o postura inedită - aceea de reprezentant al folclorului - a mărturisit în final că a trăit o experienţă aşa cum numai „o dată-n viaţă" i s-a întâmplat, iar prezenţa acestor personalităţi în cadrul emisiunii se datorează credibilităţii pe care Iuliana Tudor şi-a câştigat-o ca jurnalist. Producţia reunea o echipă impresionantă, echipă pe care Iuliana Tudor a supus-o probei timpului.

De altfel, Iuliana şi-a cernut, rând pe rând, oamenii care-i stau alături, astfel că, în prezent, cei care lucrează la emisiunile ei sunt numai profesionişti. Iar succesul este demonstrat de cifrele de audienţă. Din toamna lui 2017, Iuliana Tudor aduce un format unic pe piaţa media românească, talent-show-ul de folclor Vedeta populară. Interpreţi care visează să devină celebri şi care cântă muzică populară au acum şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Prestaţia lor este jurizată de cinci personalităţi care iubesc folclorul: Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Niculina Stoican, Cornelia Rednic şi realizatoarea TVR Elise Stan, cea care i-a stat alături vedetei pe tot parcursul carierei sale în televiziune.

„Cine sunt?! Cea din ochii părinţilor mei, cea din ochii bunicii, cea din ochii bărbatului care mă iubeşte, cea din ochii oamenilor care mă privesc şi ascultă, cea din ochii prietenilor, cea din ochii copilului meu şi, dincolo de lume, cea din ochii mei, pe care am grijă s-o pot privi zilnic în ochi fără remuşcări. Când Televiziunea m-a găsit şi m-a furat de pe peronul unei gări am trăit cel mai frumos vis. Aşteptam să mă trezesc, dar povestea continuă melodic, infinit, ca la Wagner. Şi nu m-am mai trezit de atunci! Câte aveau să mai vină! Fabulos! Televiziunea mă răscoleşte şi nu mă lasă să dorm noaptea, îmi cere mereu mai mult şi mai bun, mă obligă la reinventări permanente, îmi cere puţină nebunie, îi place să ne-nţelegem din priviri şi câte altele", mărturiseşte vedeta.

Arhiva articole
Veta Biriş, triplu aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1| VIDEO
joi, 16 mai 2024
Iuliana Tudor ne-a invitat să omagiem viaţa şi cariera artistei împreună cu Mariana Anghel, Niculina Stoican, Ilie Medrea, precum şi cu reprezentanţi ai tinerei generații de interpreţi. Emisiunea s-a văzut pe 19 mai, de la ora 21.00, la TVR 1.
Daniela Condurache, aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1 | VIDEO
joi, 09 mai 2024
Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cei 50 de ani de cântec ai artistei împreună cu Irina Loghin, Florica Bradu, Grigore Leșe, Sorin Filip, precum şi cu reprezentanţi ai tinerei generații de interpreţi. Emisiunea s-a văzut pe 12 mai, de la ora 21.00, la TVR 1.
„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră
duminică, 05 mai 2024
Iuliana Tudor ne-a invitat să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu Căpitănescu, Viorica Macovei, Dinu Iancu Sălăjanu, precum şi cu reprezentanţi ai tinerei generații de interpreţi şi alţi invitaţi surpriză. Ediţia specială a emisiunii s-a difuzat pe 5 mai, de la ora 21.00, la TVR 1.
„La masa de Paşti” ne aduce bucurie şi cântec românesc la TVR 1
duminică, 05 mai 2024
Iuliana Tudor ne-a invitat la ediţia aniversară „La masa de Paşti”, pe 6 mai, ora 13.00 (partea I) şi  de la ora 14.45 (partea a II-a), la TVR 1.
Maria Cîrneci, aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1 | VIDEO
duminică, 21 aprilie 2024
Iuliana Tudor ne-a invitat să sărbătorim cei 45 de ani de cântec ai artistei împreună cu Mioara Velicu, Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic, precum şi cu reprezentanţi ai tinerei generații de interpreţi. A doua ediţie a emisiunii s-a difuzat pe 21 aprilie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR Internaţional.
La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO
marţi, 16 aprilie 2024
TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În anul când ea însăşi aniversează 25 de ani de televiziune, Iuliana Tudor lansează un nou proiect. În prima ediţie, cei 50 de ani de carieră ai Nicoletei Voica sunt sărbătoriţi alături de Sofia Vicoveanca, Florica Bradu, Constantin Enceanu, Orchestra Fraților Advahov şi mulţi alţii.
Iuliana Tudor ne invită la o vorbă... „Cu ai mei!”. Podcastul cu vedete din lumea folclorului se vede online şi la TVR | VIDEO
marţi, 02 aprilie 2024
Din 29 februarie, primul proiect online al Iulianei Tudor se vede la TVR Folclor, pe canalul oficial de YouTube al vedetei, pe TVR+ şi, din 2 martie, la TVR 1. Exclusivități, emoție și dezvăluiri personale ale invitaţilor vom descoperi de-a lungul celor 10 episoade ale podcastului.
Duminică seară, cântăm şi ne distrăm cu Maria Buză şi invitaţii ei
marţi, 27 februarie 2024
Telespectatorii TVR 1 au putut revedea spectacolul de la Sala Palatului din Bucureşti, prezentat de Iuliana Tudor, duminică, 10 martie, de la ora 21.00.
„Cu drag... de Dragobete” - spectacol eveniment de folclor, la TVR 1 şi TVR Folclor | VIDEO
sâmbătă, 24 februarie 2024
Iuliana Tudor alături de peste 30 de artişti, tineri interpreţi şi mari nume ale foclorului românesc, v-a prezentat „Cu drag... de Dragobete”, show-ul muzicii populare de calitate. Spectacolul extraordinar a sărbătorit iubirea şi a marcat lansarea oficială a postului TVR Folclor.
De 60 de ani pe scenă, Florica Bradu a fost aniversată la TVR 1
vineri, 23 februarie 2024
Concertul aniversar la 60 de ani de carieră ai interpretei de muzică populară, desfăşurat la Teatrul de Stat din Oradea, a putut fi urmărit la TVR 1 în două părţi, pe 11 şi 25 februarie, de la ora 21.00. Iuliana Tudor ne-a aşteptat alături de prieteni ai artistei, cu cele mai frumoase cântece din Bihor.
„Lăutarii altfel”, 50 de ani pe scenă, la TVR 1
miercuri, 31 ianuarie 2024
Concertul prilejuit de împlinirea a 50 de ani ai Orchestrei Lăutarii din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, prezentat de Iuliana Tudor, a putut fi văzut la TVR1.
Concert aniversar Maria Dragomiroiu, la TVR 1
luni, 08 ianuarie 2024
60 de ani de viaţă şi 35 de ani de carieră artistică aniversaţi într-un concert cu care a ajuns la inima publicului şi pe care TVR 1 îl oferă din nou telespectatorilor săi timp de trei duminici - pe 14, 21 şi 28 ianuarie, de la ora 21.00. Prezintă Iuliana Tudor.
„Gala Ionuţ Dolănescu”, eveniment la TVR 1 | VIDEO
marţi, 02 ianuarie 2024
Iuliana Tudor și mari vedete ale scenei româneşti au aniversat cei 40 de ani de carieră ai artistului, în cadrul unui spectacol grandios. După primele două părţi, difuzate de Crăciun la TVR 1, partea a III-a a programului a fost difuzată pe 7 ianuarie, de la 21.00, tot la TVR 1.
„Iată, vin colindători!”, a anunţat Iuliana Tudor, ca în fiecare an, la TVR 1 | VIDEO
marţi, 26 decembrie 2023
Duminică, 24 decembrie, ora 21:00 (partea I) şi luni, 25 decembrie, ora 16:50 (partea a II-a), la TVR1.
Paramedic pentru o zi. Iuliana Tudor, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO
luni, 04 decembrie 2023
Vedeta TVR a fost invitata lui Basti Ţopescu în ediţia de luni a emisiunii ce împlineşte visuri. Am urmărit-o pe 4 decembrie, de la ora 22.30, învăţând să salveze vieţi.
Florica Bradu, una dintre cele mai iubite artiste ale României, aniversată la TVR 1 | VIDEO
miercuri, 29 noiembrie 2023
Concertul aniversar la 60 de ani de carieră ai interpretei de muzică populară, desfăşurat la Teatrul de Stat din Oradea, poate fi urmărit la TVR 1 în două părţi, pe 3 şi 10 decembrie, de la ora 21.00. Iuliana Tudor ne aşteaptă alături de prieteni ai artistei, cu cele mai frumoase cântece din Bihor.
Parada cântecului şi portului popular, de 1 Decembrie, în spectacolul „Noi suntem români!”, la TVR 1
luni, 27 noiembrie 2023
Iuliana Tudor ne aşteaptă şi anul acesta la Sibiu, în direct, de Ziua Naţională, la ora 14.30, pentru trei ore de folclor autentic, cântece patriotice, cântece tradiţionale, costume româneşti din toate zonele, întâlniri cu artişti consacraţi sau reprezentanţi ai generaţiei tinere. Spectacolul se vede şi la TVRi, de la ora 16.00.
Iuliana Tudor și echipa ei ne așteaptă în continuare, duminica seara, la TVR 1. Iată ce a pregătit pentru această toamnă!
luni, 16 octombrie 2023
Iuliana Tudor continuă să promoveze tradițiile și folclorul românesc la Televiziunea Română. În fiecare duminică, ne prezintă emisiuni-spectacol ce reflectă evenimente folclorice desfăşurate în ţară. Din 8 octombrie, timp de 8 săptămâni, urmărim la TVR 1 Festivalul Internațional „Cântecele munților”.
 „Cântecele Munților” se cântă, se joacă şi se privesc la TVR 1
joi, 12 octombrie 2023
Din 8 octombrie, timp de opt săptămâni, am urmărit evoluţia celor 600 de artişti pe scenele Festivalului Internațional de Folclor desfăşurat la Sibiu. Duminică, de la ora 21.00, la TVR 1.
Petrecere românească, la TVR 1, cu Serbările Naționale Țebea şi Festivalul „Sus la munte, la Muscel“
luni, 11 septembrie 2023
Grandiosul spectacol desfăşurat lângă complexul muzeal Ţebea a fost din nou în direct la TVR 1, pe 10 septembrie, de la ora 14.30. Iar seara, de la 21.00 (precum şi pe 17 septembrie, la aceeaşi oră), am urmărit ediţia aniversară a Festivalului Naţional - Concurs de muzică populară „Sus la munte, la Muscel“. Ambele evenimente sunt prezentate de Iuliana Tudor.
Câştigătorii ediţiei a X-a a Festivalului „Sus la munte, la Muscel“ – duminică, la TVR 1
luni, 11 septembrie 2023
Partea a doua a ediţiei aniversare a Festivalului Naţional - Concurs de muzică populară „Sus la munte, la Muscel“, prezentat de Iuliana Tudor, se vede la TVR 1 şi TVR Internaţional pe 17 septembrie, de la ora 21.00.
Iuliana Tudor prezintă „Miracolul tradiţiilor româneşti”, spectacolul Junilor Sibiului la FITS
luni, 14 august 2023
Evenimenul inspirat de patrimoniul mondial UNESCO, ce propune o călătorie muzical-coregrafică în zonele etnografice ale României, s-a difuzat la TVR 1 duminică, 13 august, de la ora 21.00.
Artişti din România şi Moldova reuniţi într-un concert emoţionant in memoriam Lidia Bejenaru-Botgros
luni, 07 august 2023
Iuliana Tudor a prezentat spectacolul de pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac” din Chişinău, organizat în memoria celei al cărei nume s-a identificat cu cel al Orchestrei „Lăutarii”, a cărei solistă a fost peste 40 de ani. Concertul a fost difuzat la TVR 1, pe 6 august, de la ora 21.00.
„Junii Sibiului şi invitaţii lor”, un spectacol extraordinar la TVR 1 | VIDEO
luni, 17 iulie 2023
Cântece, obiceiuri și dansuri populare din marile zone folclorice ale României, aduse pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Spectacolul oferit de Ansamblul Junii Sibiului şi de artişti precum Laura Lavric, Gelu Voicu, Matilda Pascal Cojocărița, Constantin Enceanu, Cornelia și Lupu Rednic, Nicoleta Voica, Mariana Anghel sau Nicolae Furdui Iancu s-au putut vedea la TVR 1 duminica, până pe 23 iulie, de la ora 21.00.
Banatu-i fruncea! Roxana Goia duce în Timiş al nouălea trofeu „Vedeta populară”!
luni, 12 iunie 2023
Peste jumătate de milion de telespectatori au urmărit finala „Vedeta populară”, prezentată de Iuliana Tudor la TVR 1, concursul de folclor fiind în topul celor mai vizionate programe ale serii de 11 iunie.
Sezonul 9 „Vedeta populară” și-a ales câştigătorul | VIDEO
miercuri, 07 iunie 2023
Iuliana Tudor ne-a invitat pe 11 iunie, de la ora 21.00, la TVR 1, la spectacolul Finalei „Vedeta populară” a acestui sezon. Cine a plecat acasă cu titlul de Vedeta Populară şi cu Marele Premiu de 100.000 de lei am aflat duminică seara.
Semifinala „Vedeta populară”, în duminica Rusaliilor, la TVR 1 | VIDEO
duminică, 04 iunie 2023
Cu ritualuri de nuntă din toată ţara şi cântece din folclorul minorităţilor naţionale, cei nouă semifinalişti s-au pregătit să ne cucerească inimile. Iuliana Tudor i-a invitat în scenă la „Vedeta populară” duminică, 4 iunie, de la ora 21.00, la TVR 1.
Un medic din Valea Timocului, pe scenă la „Vedeta populară” | VIDEO
vineri, 26 mai 2023
Are 43 de ani, s-a născut în Serbia şi e medic. Duminică, a arătat țării întregi că există și români născuți în afara granițelor care păstrează tradițiile noastre. Au concurat alături de el alţi patru adolescenţi din Bistriţa, Gorj, Dâmboviţa şi Suceava. Iuliana Tudor ne-a dat întâlnire la „Vedeta populară” pe 28 mai, de la ora 21.00, la TVR 1.
După 12 ani de pauză, din nou pe scenă… „Vedeta populară” îi poate împlini visul
duminică, 21 mai 2023
Cu noi poveşti de viaţă, dar, mai ales, cu cântec şi multă bucurie, Iuliana Tudor ne-a aşteptat la „Vedeta populară” duminică, 21 mai, de la ora 21.00, la TVR 1.
Daniela Condurache este „doamna cu baticul galben”, la „Vedeta populară”
miercuri, 10 mai 2023
Artista împlineşte visul unei tinere de a interpreta o piesă alături de ea, în proba de duet. Cu noi poveşti emoţionante, Iuliana Tudor ne-a aşteaptat la o seară de cântec şi bucurie, duminică, 14 mai, de la ora 21.00, la TVR 1.
Liceenii au cucerit scena la „Vedeta populară” | VIDEO
joi, 04 mai 2023
17, 18, 17, 16 şi iar 16! Sunt vârstele celor cinci concurenţi care duc mai departe frumuseţea şi unicitatea folclorului românesc. Cu emoţie, cântece de suflet şi poveşti surprinzătoare a venit Iuliana Tudor duminică, la „Vedeta populară”, în noua ediţie a talent show-ului de folclor la TVR 1, pe 7 mai, ora 21.00.
Concurenţi din mai multe… ţări au cântat la „Vedeta populară” | VIDEO
vineri, 28 aprilie 2023
Cu noi poveşti de viaţă, uneori surprinzătoare, Iuliana Tudor ne-a așteptat la o seară de cântec şi emoţie. „Vedeta populară” a fost la TVR 1 duminică, 30 aprilie, de la ora 21.00.
Bucurie şi cântec românesc „La masa de Paşti”, la TVR 1
luni, 17 aprilie 2023
Zeci de artişti petrec împreună o după-amiază relaxantă, cu muzică şi poveşti frumoase. Iuliana Tudor ne-a aşteaptat cu bucate alese „La masa de Paşti”, pe 17 aprilie, de la ora 14.45, la TVR 1.
„Vedeta populară” a revenit în programul TVR 1 | VIDEO
duminică, 16 aprilie 2023
Iuliana Tudor ne-a spus „Hristos a înviat!” de pe scena îndrăgitei emisiuni care promovează talentele la început de drum. O nouă regulă surpriză dă o şansă în plus concurenţilor. Din 16 aprilie, ora 21.00, în fiecare duminică seară, toată România e populară!
Din culisele preselecţiilor pentru „Vedeta populară”
miercuri, 01 martie 2023
După Târgu Jiu, Timişoara, Sibiu, Bistriţa şi Piatra Neamţ, în primele zile din martie, cei care și-au dorit să urce pe scena „Vedeta populară” au fost aşteptaţi la Brăila, Constanţa şi Bucureşti. Iată cum au decurs preselecţiile până acum.
„Vedeta populară”, din nou la TVR 1. Preselecţii, din 21 februarie!
luni, 20 februarie 2023
Iuliana Tudor şi echipa sa au pregătit întâlnirile cu viitorii concurenţi, în perioada 21 februarie – 4 martie. Castingul pentru sezonul 9 al emisiunii s-a desfăşurat la Târgu Jiu, Timişoara, Sibiu, Bistriţa, Piatra Neamţ, Brăila, Constanţa şi Bucureşti.
Măiestrie coregrafică a Junilor în încheierea Festivalului Ioan Macrea, la TVR 1
miercuri, 01 februarie 2023
Iuliana Tudor este gazda evenimentului de la Sibiu şi la cea de-a 24-a ediţie a acestuia. Urmărim cele mai frumoase momente ale Festivalului pe 15, 22, 29 ianuarie, respectiv 5 februarie, de la ora 21.00, la TVR 1.
TVR 1 performează şi după CM de fotbal. „O dată-n viaţă”, în topul audienţelor
marţi, 27 decembrie 2022
Ediţia de Crăciun „O dată-n viaţă” plasează principalul post al Televiziunii Române pe podiumul televiziunilor generaliste. 665.000 de români au urmărit finalul emisiunii realizate de Iuliana Tudor la TVR 1. | VIDEO
Colinde din toată ţara, vechi de secole. „Iată, vin colindători!”, la TVR 1
miercuri, 21 decembrie 2022
Grupuri de colindători şi vedete ale folclorului românesc ne bat în poartă în seara de Ajun. Iuliana Tudor îi întâmpină sâmbătă, 24 decembrie, ora 20.45, la TVR 1.
Astă seară nimeni să nu doarmă! Petrecem româneşte de Crăciun la O dată-n viaţă
miercuri, 21 decembrie 2022
Vedete ale folclorului ne poartă prin toate genurile muzicale, de ieri şi de azi. Folclorul e la loc de cinste în emisiunea Iulianei Tudor, cu cele mai iubite refrene ale invitaţilor, dar şi „Strada Speranţei”, „Să-mi cânți, cobzar” sau „Cine e cu noi”.  Pe 25 decembrie, ora 20.45, la TVR 1.
Paula Seling, aniversată la „O dată-n viaţă”
joi, 15 decembrie 2022
Invitată în emisiunea de la TVR 1 pentru un moment special, artista a fost surprinsă de echipa Iulianei Tudor în plină înregistrare! Reacţia Paulei Seling – duminică, 18 decembrie, la TVR 1, într-o nouă ediţie „O dată-n viaţă”.
„O dată-n viaţă”, vedetele folclorului românesc cântă în limbi străine
duminică, 11 decembrie 2022
La provocarea Iulianei Tudor, Mioara Velicu, Gheorghe Turda şi Maria Cârneci și-au arătat măiestria în interpretarea unor piese în italiană, română și chineză.
Vocile folclorului românesc s-au unit la Sibiu
luni, 28 noiembrie 2022
Spectacolul „Noi suntem români!”, prezentat de Iuliana Tudor, s-a văzut în direct la TVR 1 pe 1 Decembrie, de la ora 14.30.
Iuliana Tudor, microbistă în familie. „O dată-n viaţă” lasă loc CM de fotbal
joi, 17 noiembrie 2022
Iuliana Tudor este una dintre cele mai fidele telespectatoare ale fotbalului de înaltă clasă. Chiar în ziua debutului CM 2022, îndrăgita vedetă ne-a aşteaptat la o nouă seară de cântec şi emoţie, pe 20 noiembrie, ora 21.00, la TVR 1.
„O dată-n viaţă, mi-ar plăcea să cânt cu Iron Maiden” (Marius Rizea)
duminică, 13 noiembrie 2022
„Iar eu aş pleca în Dubai”, completează Maria Buză. Cei doi actori, simpaticii Floarea şi Gheorghe de la „O dată-n viaţă”, ne-au dezvăluit dorinţele lor ascunse.
„Aş face bungee-jumping… o dată-n viaţă” (Călin Goia)
joi, 03 noiembrie 2022
Voltaj, printre invitaţii speciali ai Iulianei Tudor la „O dată-n viaţă”. În aceeaşi ediţie: Marcel Pavel, Cornelia şi Lupu Rednic, Daniela Condurache, Silviu Biriş, Ionuţ Fulea, Şilvia Timiş, Gabriel Treteag, Alexandra Chira. Pe 6.11, ora 21.00, TVR 1.
Ionuţ Ungureanu: „Vin şi pe jos la ’O dată-n viață’, de câte ori mă cheamă!”
duminică, 30 octombrie 2022
Invitat în ediţia a doua a show-ului de divertisment de la TVR 1, solistul trupei Provincialii a mărturisit ce amintiri îl leagă de emisiunea Iulianei Tudor.
„O dată-n viață”, cu Iuliana Tudor, din nou la TVR 1! | VIDEO
joi, 20 octombrie 2022
Una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment ale Televiziunii Române a revenit în grila TVR1, din 23 octombrie. Ce noutăţi aduce formatul 2022 aflăm de la Iuliana Tudor.
Loredana şi Laura Lavric schimbă scenariul la „O dată-n viață”
miercuri, 19 octombrie 2022
Invitate în prima ediţie a show-ului de divertisment de la TVR 1, cele două vedete ridică publicul în picioare cu un moment care nu era prevăzut în desfăşurătorul emisiunii realizate de Iuliana Tudor. Le-am văzut pe 23 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1.
Iuliana Tudor ne-a invitat „Sus la munte, la Muscel”
vineri, 14 octombrie 2022
Nouă toamne numără anul acesta Festivalul de folclor de la Câmpulung Muscel. Cele mai frumoase momente ale ediţiei 2022 s-au putut vedea pe 16 octombrie, de la 21.00, la TVR 1.
Loredana şi Junii Sibiului încheie seria „Cântecele Munţilor” 2022 la TVR 1 | VIDEO
marţi, 27 septembrie 2022
Partea a şasea şi ultima a înregistrărilor de la Festivalul de Folclor „Cântecele Munţilor” Sibiu 2022 ne aduce show-ul incendiar semnat „Loredana şi Junii Sibiului”. Iuliana Tudor ni-l prezintă duminică, 2 octombrie, ora 21.00, la TVR 1.
Aniversare Mariana Anghel şi recital Nicolae şi Tudor Furdui Iancu la TVR 1
vineri, 23 septembrie 2022
Partea a cincea a Festivalul de Folclor „Cântecele Munţilor” Sibiu 2022 ne-a adus programe artistice oferite de ansambluri şi interpreţi români, dar şi momente speciale pline de emoţie. Iuliana Tudor ni le-a prezentat pe 25 septembrie, ora 21.00, la TVR 1.
Folclor sârbesc şi turcesc la Festivalul de Folclor „Cântecele Munţilor”
miercuri, 14 septembrie 2022
Partea a patra a înregistrărilor de la ediţia 2022 a festivalului cuprinde momente oferite de ansambluri din Serbia, Turcia şi România, dar şi recitaluri ale câtorva mari artişti ai folclorului românesc. Duminică, 18 septembrie, ora 21.00, la TVR 1.
Festivalul de Folclor „Cântecele Munţilor” continuă la TVR 1
miercuri, 07 septembrie 2022
Partea a treia a înregistrărilor de la ediţia 2022 a festivalului cuprinde momente oferite de ansambluri din Bulgaria şi Mexic, dar şi recitaluri ale câtorva mari artişti ai folclorului românesc. Duminică, 11 septembrie, ora 21.00, la TVR 1.
Serbările Naţionale Ţebea, în memoria lui Avram Iancu, în direct la TVR1
miercuri, 07 septembrie 2022
Anul acesta se împlinesc 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu, eroul naţional al românilor. Iuliana Tudor a prezentat duminică, 11 septembrie, de la ora 14.30, în direct la TVR 1, un emoţionant spectacol folcloric desfăşurat pe platoul de la Ţebea.
Festivalul de Folclor
duminică, 04 septembrie 2022
Iuliana Tudor ne-a prezentat pe 4 septembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, partea a doua a înregistrărilor de la Festivalul de Folclor "Cântecele Munţilor", Sibiu 2022.
Ioana Ştefan şi Maria Chivu, câştigătoarele sezonului 8 „Vedeta populară”
luni, 20 iunie 2022
Show-ul prezentat şi realizat de Iuliana Tudor la TVR 1 este în top 3 al celor mai vizionate programe de duminică, 19 iunie. | VIDEO
Surpriză pentru Iuliana Tudor de ziua ei!
vineri, 17 iunie 2022
Aflată pe scena unui festival de folclor din Timişoara, vedeta TVR a izbucnit în lacrimi la acest gest.
Finală de fete la „Vedeta populară” | VIDEO
marţi, 14 iunie 2022
Delia Gandore (Vaslui), Ioana Şandru (Gorj), Cristina Drăgan (Iaşi), Maria Chivu (Teleorman) şi Ioana Ştefan (Suceava) au luptat pentru premiul de 100.000 de lei şi titlul de „Vedetă populară” al sezonului 8.
Totul pentru muzică: cu pruncul pe scenă, în semifinala „Vedeta populară”
marţi, 07 iunie 2022
Cei mai buni zece concurenți ai sezonului 8 „Vedeta populară” luptă să prindă un loc în Marea Finală. Doar cinci dintre ei vor merge mai departe. Iuliana Tudor prezintă semifinala celui mai iubit show de talente din folclorul românesc pe 12 iunie, ora 21.00, la TVR 1.
Cu un picior în ţară şi altul afară, cântă la „Vedeta populară”
duminică, 05 iunie 2022
Ultima ediţie de concurs înaintea semifinalei a adus pe scenă tineri care moştenesc dragostea pentru folclor a bunicilor. Iuliana Tudor ni i-a prezentat pe 5 iunie, de la ora 21.00, la TVR1. | VIDEO
Fotbalul, matematica şi aviaţia s-au împletit cu folclorul la „Vedeta populară”
duminică, 29 mai 2022
Oameni din cele mai diverse domenii de activitate au demonstrat că poartă România în suflet. Iuliana Tudor ne-a prezentat în 29 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, în cea de-a şasea ediţie din sezonul 8 al celui mai iubit talent-show de folclor. | VIDEO
Handbal, pedagogie, ba muzică! Fiică de lăutar, în concurs la Vedeta populară
miercuri, 18 mai 2022
Nu ar schimba niciodată o „pânzătură” veche pe o bluză de designer! 5 fete dăruite pentru muzică se întrec în ediţia 5 „Vedeta populară”. Iuliana Tudor ne dă întâlnire pe 22 mai, ora 21.00, la TVR1.  | VIDEO
Joaca „de-a Niculina Stoican” o aduce pe scena „Vedeta populară”
joi, 12 mai 2022
În competiţie intră şi o bistriţeancă trimisă de însuşi Episcopul Macarie al Europei de Nord! Iuliana Tudor ne așteaptă pe 15 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, la cea de-a patra ediţie din sezonul 8 al celui mai iubit talent-show de folclor.
Învaţă de la un Tezaur Uman Viu arta portului popular şi cântă la Vedeta populară
joi, 05 mai 2022
Continuă la TVR 1 talent show-ul în care oameni obișnuiți, înzestraţi și cu mare dragoste de folclor își împlinesc visul de a urca pe scenă. Iuliana Tudor ne-a dat întâlnire pe 8 mai cu alţi cinci concurenți care au luptat pentru un loc în semifinală.
La 64 de ani, urcă pe scena „Vedeta populară” alături de Nicoleta Voica
miercuri, 27 aprilie 2022
Iuliana Tudor ne-a așteaptat pe 1 mai, de la ora 21:00, la TVR 1, la cea de-a doua ediţie din sezonul 8 al celui mai iubit talent-show de folclor. | VIDEO
Sezonul 8 „Vedeta populară” a început de Paşti la TVR 1 | VIDEO
luni, 25 aprilie 2022
Iuliana Tudor a deschis un nou sezon al celei mai populare emisiuni de la TVR 1. Personaje îndrăgite din emisiunea „O dată-n viaţă” ne surprind în culisele „Vedetei populare”. Muzică bună şi oameni frumoși, duminică, 24 aprilie, de la ora 21.00.
În Vinerea Mare ne pregătim pentru „Tainica Lumină”, la TVR 1
marţi, 19 aprilie 2022
Iuliana Tudor ne invită la un program special de cântece pascale vechi, interpretate de coruri celebre de teologi şi interpreţi de folclor. Le ascultăm pe 22 aprilie, de la ora 21.00, la TVR 1.
4.134.000 euro, suma donată în cadrul campaniei TVR - Crucea Roşie Română
marţi, 29 martie 2022
În direct la TVR 1, într-o ediţie specială „Referendum” prezentată de Iuliana Tudor şi Mihai Rădulescu, peste 40 de companii au oferit materiale umanitare şi bani pentru a ajuta persoanele afectate de războiul din Ucraina. | VIDEO
Eveniment umanitar TVR – Crucea Roşie Română, ediţie specială „Referendum”
joi, 24 martie 2022
Iuliana Tudor şi Mihai Rădulescu sunt gazdele unui eveniment special cu strângere de fonduri pentru ajutorarea persoanelor afectate de războiul din Ucraina. Susţinem campania Crucii Roşii Române „Umanitatea nu are graniţe”, pe 28 martie, la TVR 1.
Preselecţii pentru sezonul 8 „Vedeta populară”
marţi, 08 martie 2022
Din nou, prin oraşele României. Iuliana Tudor şi echipa ei caută cei mai talentaţi interpreţi de folclor. Piatra-Neamţ, Bistriţa, Sibiu, Craiova şi Bucureşti găzduiesc, între 8 și 17 martie, preselecţii pentru noul sezon „Vedeta populară”.
Iuliana Tudor ne invită la o horă românească a iubirii | VIDEO
vineri, 18 februarie 2022
„Cu drag, de Dragobete” readuce în faţa publicului tineri interpreţi, laureaţi ai celor mai mari festivaluri de gen din România. Duminică, 20 februarie, de la 21.00, la TVR 1.
Best of „O dată-n viaţă”: La mulţi ani, Nicolae Botgros! | VIDEO
joi, 27 ianuarie 2022
Câţiva dintre cei mai iubiţi artişti ai României cântă şi trăiesc experienţe inedite alături de Nicolae Botgros şi „Lăutarii” din Chişinău. Iuliana Tudor ne-a invitat să-i revedem duminică, 6 februarie, de la ora 21.00, la TVR 1.
Spectacolul „La crâşma din Dealu' Mare”, la Festivalul Ioan Macrea, pe TVR1
duminică, 16 ianuarie 2022
Iuliana Tudor este gazda evenimentului de la Sibiu şi la cea de-a 23-a ediţie a acestuia. Urmăriți cele mai frumoase momente pe 23 ianuarie (partea a II-a), cu „Veteranii Junii Sibiului” şi ansambluri din toată ţara, de la ora 21.10, la TVR1. | VIDEO
O dată-n viaţă – In memoriam Petrică Mâţu Stoian
joi, 06 ianuarie 2022
Ne amintim de unul dintre cei mai iubiţi artişti ai folclorului, a cărui carieră a fost strâns legată de TVR. Iuliana Tudor ne-a invitat să-l revedem pe regretatul Petrică Mâţu Stoian, alături de Constantin Enceanu, pe 9 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1.
Ingrid Boengiu este a şaptea „Vedetă populară” a României!
luni, 03 ianuarie 2022
În noaptea de Revelion, adolescenta de 17 ani a ieşit învingătoare din Finala celui de-al şaptelea sezon al emisiunii realizate de Iuliana Tudor la TVR 1. Show-ul a fost vizionat de sute de mii de români.
Iuliana Tudor deschide programul de Revelion cu Finala „Vedeta populară”
marţi, 28 decembrie 2021
De la ora 21.00, pe 31 decembrie, la TVR 1, cei mai buni cinci concurenţi rămaşi în competiţie s-au întrecut să ia titlul de „Vedetă populară” şi premiul de 100.000 de lei. Emisiunea s-a văzut simultan şi la TVRi şi TVR MOLDOVA.
Finala Vedeta populară şi momente umoristice celebre în Revelion pentru familion
marţi, 28 decembrie 2021
În noaptea dintre ani, Iuliana Tudor ne-a aşteaptat la Marea Finală „Vedeta populară”, iar Eda Marcus şi Radu Andrei Tudor ne-au adus mari actori ai comediei româneşti, într-un „Revelion pentru familion” la TVR 1. | VIDEO
Iuliana Tudor și tinerii interpreți, pe scena „Vedeta populară”
miercuri, 22 decembrie 2021
Câştigătorii celor şapte seri de concurs de la „Vedeta populară” s-au întrecut în semifinală, pe 26 decembrie. Finala are loc în seara de Revelion, de la ora 21.00, la TVR 1. | VIDEO
„Iată, vin colindători!” la TVR1 | VIDEO
luni, 20 decembrie 2021
Şi anul acesta, Iuliana Tudor a strâns la Sibiu cete de colindători din toată ţara. Cele mai frumoase colinde au răsunat pe 25 decembrie, de la ora 17.45, la TVR1, program preluat şi la TVRi şi TVR Moldova.  
Din ţara zeului Zamolxe, pe scena „Vedeta populară” | VIDEO
joi, 16 decembrie 2021
Un gugulan intră în competiţie în ultima ediţie ce mai poate asigura un loc în Semifinală. Cu multe emoţii, poveşti de viaţă, cântec şi suflet românesc, „Vedeta populară” se vede şi pe 19 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.
După mai bine de 30 de ani, muzica a revenit în viaţa ei |VIDEO
joi, 09 decembrie 2021
Nu poţi scoate folclorul din sufletul românului – o dovedește una dintre concurentele serii de duminică la „Vedeta populară”. Povești emoționante de viaţă, cântec şi suflet românesc au fost în ediția din 12 decembrie, de la ora 21.00, la TVR1.
Iuliana Tudor s-a îmbolnăvit de covid
luni, 06 decembrie 2021
S-a întâmplat în luna octombrie, în urma unei vizite la părinţi, mama sa fiind ulterior depistată pozitiv.
Momentul în care a ţinut-o prima oară în braţe a făcut înconjurul ţării | VIDEO
duminică, 05 decembrie 2021
Una dintre concurentele serii la „Vedeta populară” şi-a cunoscut tatăl la două luni, când acesta s-a întors dintr-o misiune în Irak. Poveşti emoţionante de viaţă, cântec şi suflet românesc, duminică, 5 decembrie, la 21.00, pe TVR 1.
Iuliana Tudor: „Să privim adânc în inima noastră, pentru a ne regăsi ţara”
duminică, 28 noiembrie 2021
Pe 1 Decembrie, Iuliana Tudor ne-a aşteaptat la Sibiu, la un spectacol menit să reaşeze România în sufletul românilor. De la ora 15.50, în direct la TVR 1 şi TVRi, mari artişti ai folclorului nostru şi-au dat mâna în concertul „Noi suntem români!”.
A plecat de acasă de la 14 ani. La „Vedeta populară” îşi poate împlini visul | VIDEO
sâmbătă, 27 noiembrie 2021
Descoperim alte voci extraordinare și ascultăm poveștile unor oameni talentaţi şi ambiţioși duminică, la TVR 1. Iuliana Tudor ne dă întâlnire cu „Vedeta populară”, un talent show cu suflet, pe 28 noiembrie, de la ora 21.00.
A ales folclorul românesc în locul Conservatorului de la Viena
vineri, 19 noiembrie 2021
Cu noi poveşti de viaţă, uneori surprinzătoare, Iuliana Tudor ne-a așteptat la o seară de cântec şi emoţie. „Vedeta populară” s-a difuzat la TVR 1 duminică, 21 noiembrie, de la ora 21.00.
Datorită lui, şi străinii prind drag de folclorul nostru | VIDEO
joi, 11 noiembrie 2021
Tânărul doctorand în contabilitate a concurat la „Vedeta populară” alături de alţi patru doritori să urce pe scena care arată ţării întregi talentul din muzica populară românească. Iuliana Tudor ne-a aşteaptat la TVR 1 duminică, de la ora 21.00.
Despre suflet, la „Vedeta populară”. Sezonul 7, din 7 noiembrie, cu Iuliana Tudor
duminică, 07 noiembrie 2021
Cea mai populară emisiune de la TVR 1 a revenit cu un nou sezon, în 7 noiembrie, de la ora 21.00. | VIDEO
Duminică seară ne bucurăm de cântecul „ciocârliei muzicii populare româneşti”
joi, 14 octombrie 2021
Pentru seara de folclor de la TVR 1, Iuliana Tudor ne propune să urmărim concertul de retragere susţinut de Maria Ciobanu la Sala Palatului din Bucureşti. Duminică, 24 octombrie, de la 21.10.
Iuliana Tudor ne aşteaptă duminică seară „Sus la munte, la Muscel”
joi, 07 octombrie 2021
Ediţie specială a festivalului de folclor de la Câmpulung Muscel, la 500 de ani de la primul document scris în limba română. Cele mai frumoase momente le vedem pe 10 octombrie (partea a II-a), de la 21.10, la TVR 1. | VIDEO
„Vedeta populară” - 5 oraşe găzduiesc preselecţiile sezonului 7 | VIDEO
luni, 27 septembrie 2021
Iuliana Tudor şi echipa ei organizează preselecţii pentru noul sezon „Vedeta populară” la Craiova, Sibiu, Baia-Mare, Suceava şi Bucureşti. Românii talentaţi şi pasionaţi de tradiţiile neamului românesc sunt aşteptaţi la casting din 28 septembrie.
Iuliana Tudor prezintă Festivalul de Folclor Cântecele Munţilor la TVR1 | VIDEO
vineri, 24 septembrie 2021
Călătoria muzicală în care ne invită Iuliana Tudor acoperă toată România, prin cântece și dans. Ovidiu Lipan Ţăndărică, Ansamblul Junii Sibiului şi invitaţii lor oferă un spectacol grandios în 26 septembrie, de la ora 21.10, la TVR 1.
Ediţii best of ale Festivalului de Folclor „Muzici și Tradiții în București”, la TVR 1
luni, 16 august 2021
TVR 1 ne propune să urmărim unele dintre cele mai frumoase momente de muzică și dans din cadrul Festivalului Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în București”.
Faţa nevăzută a show-ului „Vedeta populară”, într-o ediţie „best of”, la TVR1
miercuri, 23 iunie 2021
Au fost concurenți parcă mai talentați, mai dornici ca niciodată să demonstreze că folclorul are un viitor. Alături de Iuliana Tudor ne-am bucurat de cele mai bune momente ale sezonului 6 „Vedeta populară”.
Andreea Dinu din Romanați e „Vedeta populară” a verii 2021!
luni, 21 iunie 2021
Olteanca de 19 ani a fost desemnată câștigătoarea sezonului 6 al emisiunii. Iuliana Tudor ne așteaptă la TVR 1 și duminica viitoare, la o ediție specială, cu cele mai bune momente ale sezonului.
Finala sezonului 6 „Vedeta populară”, un spectacol grandios la TVR 1
vineri, 18 iunie 2021
Alături de Iuliana Tudor și cele cinci finaliste, pe scena emisiunii au urcat invitați de seamă: Orchestra Lăutarii din Chișinău și maestrul Nicolae Botgros, Ansamblul Junii Sibiului, dar și jurații „Vedeta populară”. Duminică, 20 iunie, de la 21.00, la TVR 1.
„Cuvintele acelea rămân și vor rămâne, peste timp, bucuriile mele de ziua mea”
miercuri, 16 iunie 2021
„Vedeta populară” a Televiziunii Române, Iuliana Tudor și-a aniversat ziua de naștere pe 16 iunie, prilej de bucurie, dar și de amintiri. Iuliana Tudor ne dezvăluie bucuria unei revederi mult așteptate, în Finala „Vedeta Populară”, 20 iunie, la TVR 1.
Repetiţii pentru nuntă în semifinala „Vedeta populară”
marţi, 08 iunie 2021
8 dintre ei ne-au convins şi urcă pe scenă în semifinală, dar 13 iunie a fost cu noroc doar pentru 5 dintre concurenţii sezonului 6 „Vedeta populară”. Iuliana Tudor ne-a prezentat semifinala celui mai iubit show de talente din folclorul românesc duminică, ora 21.00, la TVR 1.
Cu „Vedeta populară”, tradiţia merge mai departe!  | VIDEO
miercuri, 02 iunie 2021
Pe 6 iunie, la TVR 1, am aflat ultimul concurent calificat în semifinala „Vedeta populară”. Iuliana Tudor ne-a invitat duminică, de la ora 21.00, să petrecem o seară de neuitat, cu muzică bună, voci unice şi tradiţii de nepreţuit ale românilor.
Tinerii cuceresc scena la „Vedeta populară”
joi, 27 mai 2021
Cel mai iubit show de folclor atrage și concurenți din afara granițelor. Iuliana Tudor ne-a prezentat în 30 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, cea de-a cincea seară de concurs al talentelor folclorice.
Folclorul, terapie pentru suflet la „Vedeta populară”
joi, 20 mai 2021
Din Satu Mare la Vaslui, din Prahova la Sibiu şi apoi în Olt. Alţi cinci concurenţi luptă să prindă un loc în semifinala „Vedeta populară”. Iuliana Tudor ne dă întâlnire duminică, 23 mai, ora 21.00, la TVR 1.
Fiu de fierar, în duet cu Viorica din Clejani la „Vedeta populară”!
vineri, 14 mai 2021
Iuliana Tudor ne așteaptă pe 16 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, când alți cinci concurenți intră în cursă la cel mai iubit talent-show de folclor.
Vedete ale folclorului românesc în duel la „Vedeta populară”! |VIDEO
joi, 06 mai 2021
Ionuț Dolănescu, Viorica Macovei, Simona Dinescu, Angela Buciu și Mariana Ionescu Căpitănescu îi susțin pe cei 5 concurenți din ediția a doua de concurs a celui mai iubit talent-show de folclor. Iuliana Tudor ne așteaptă pe 9 mai, de la ora 21, la TVR1.
Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim: de Paști, toată România e populară!
vineri, 30 aprilie 2021
Sezonul 6 al emisiunii „Vedeta populară” și-a început aventura. Concurenți care ne surprind cu talentul și pregătirea lor vin să ne emoționeze și să ne aducă voie bună. Pe 2 mai, la ora 21.00, prima ediție de concurs „Vedeta populară”, la TVR1.| VIDEO
Un nou sezon „Vedeta populară” la TVR 1 | VIDEO
sâmbătă, 24 aprilie 2021
Iuliana Tudor a deschis sezonul 6 al celei mai populare emisiuni de la TVR 1. Un nou jurat s-a alăturat echipei „Vedeta populară”, iar prima ediție a fost dedicată castingului pentru alegerea concurenților. Duminică, 25 aprilie, de la ora 21.10, la TVR 1.
În culisele sezonului 6 „Vedeta populară”
miercuri, 21 aprilie 2021
Pentru prima dată, Iuliana Tudor şi echipa emisiunii „Vedeta populară” ne strecoară pe toţi cei care urmărim show-ul de folclor de la TVR 1 în culisele preselecţiilor. Prima ediţie este dedicată castingului pentru alegerea concurenților sezonului 6.
Gheorghe Zamfir a petrecut ziua de naștere alături de Iuliana Tudor și echipa TVR
duminică, 11 aprilie 2021
Interviul eveniment „Gheorghe Zamfir 80” poate fi urmărit în exclusivitate la TVR 1 duminică, pe 11 aprilie, de la ora 21.10. | VIDEO
Preselecţii în 6 oraşe pentru sezonul 6 „Vedeta populară”| VIDEO
luni, 25 ianuarie 2021
Din 2 februarie, Iuliana Tudor îi aşteaptă pe românii talentaţi, iubitori de folclor şi pasionaţi de tradiţiile neamului românesc, la castingurile organizate în Craiova, Caransebeş, Sibiu, Bistriţa, Piatra Neamţ şi Bucureşti.
Peste 1,2 milioane de români la Finala „Vedeta populară” de la TVR 1 | VIDEO
luni, 04 ianuarie 2021
Emisiunea realizată și prezentată de Iuliana Tudor la TVR 1 a fost unul dintre cele mai urmărite programe din noaptea de Revelion.
Finala Vedeta populară, în seara de Revelion, la TVR 1
luni, 28 decembrie 2020
Cele cinci finaliste vor trece prin două probe în drumul spre trofeu: un colind tradițional specific sărbătorilor de iarnă, urmat de o melodie celebră în zona pe care o reprezintă – șlagărul zonei. Iuliana Tudor prezintă finala pe 31 decembrie, ora 20.40.
Ia din tabloul lui Matisse probată în ultimul episod Port Valoare și Splendoare
miercuri, 23 decembrie 2020
Cămașa care „coase culturile-ntre ele” ne amintește de vremurile în care miracolele se întâmplau pentru că oamenii credeau în ele. Iuliana Tudor ne-a condus prin povestea iei, pe 27 decembrie, de la 16.00, la TVR 1.  
Cei mai buni semifinaliști se califică duminică în finala „Vedeta populară”
miercuri, 16 decembrie 2020
Semifinala emisiunii realizate de Iuliana Tudor îi așteaptă pe cei zece concurenți cu două probe eliminatorii: folclorul minorităților și un cântec de ritual. Aflăm care sunt cei cinci finaliști pe 20 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.  
Vrea tot din ce îi poate oferi viaţa! La 63 de ani, pe scenă la Vedeta populară
vineri, 11 decembrie 2020
Ultima ediție, înainte de semifinala sezonului 5, a emisiunii realizate de Iuliana Tudor a fost cu noroc pentru unul dintre cei cinci concurenţi care vin la „Vedeta populară”. Ultimul semifinalist s-a ales pe 13 decembrie, de la 21.00, la TVR 1.
Ţesem firul pânzei, ca firul vieţii, într-un nou episod „Port Valoare şi Splendoare”
joi, 10 decembrie 2020
La TVR 1 continuă prima producție documentară despre ia românească. Pe 13 decembrie, de la ora 16.00, în episodul 3, Iuliana Tudor ne-a apropiat de rădăcinile noastre şi am aflat despre ţesutul cu model şi minţile agere care-l pun în practică. | VIDEO
Viitor astronaut, biolog marin sau... spion, acum pe scena „Vedeta populară”
joi, 12 noiembrie 2020
Concurentele ediției a șasea din sezonul V al emisiunii realizate de Iuliana Tudor au visuri mari pentru viitor. Oricare ar fi acestea, însă, folclorul ocupă un loc aparte. Le-ați putut cunoaște duminică, 15 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1. | VIDEO
5 concurenți în ediția 5, sezonul 5 „Vedeta populară” | VIDEO
duminică, 08 noiembrie 2020
Iuliana Tudor ne-a așteaptat la o seară plină de prospețime și veselie. Emisiunea s-a văzut la TVR 1, duminică, 8 noiembrie, de la ora 21.00.  
Cine s-a calificat în semifinala „Vedeta populară” ? | VIDEO
vineri, 30 octombrie 2020
Pe cele cinci concurente le uneşte pasiunea pentru muzica populară şi determinarea de a-şi croi un drum în folclorul românesc. Cum ne surprind cu talentul lor? Am aflat pe 1 noiembrie, ora 21.00, la „Vedeta populară”, la TVR 1.
Un taraf de fete și un economist cu master, în competiție la „Vedeta populară”
joi, 15 octombrie 2020
Iuliana Tudor ne-a prezentat o seară plină de emoție și bucurie, la cea de-a doua ediție a sezonului 5 „Vedeta populară”. Emisiunea s-a difuzat la TVR 1, duminică, 18 octombrie, de la ora 21.00. | VIDEO
Iuliana Tudor: cum şi ce îl învaţă pe fiul ei despre pandemie | VIDEO
vineri, 09 octombrie 2020
Într-un interviu acordat jurnalistului  Radu Andrei Tudor, prezentatorul principalului „Telejurnal” al Televiziunii Române, vedeta a povestit ce și cum îl învață pe fiul ei despre acest subiect.
Iuliana Tudor revine cu „Vedeta populară” la TVR 1 - sezonul 5 | VIDEO
luni, 05 octombrie 2020
Emoţia neprevăzutului caracterizează ediţiile acestui sezon, înregistrat în condiţii speciale. Iuliana Tudor ne-a invită să urmărim un sezon „de linia întâi”, din 11 octombrie, în fiecare duminică seara, la TVR 1.
Ritmuri româneşti şi ale altor popoare s-au întâlnit la „Cântecele Munţilor”
miercuri, 26 august 2020
Cea de-a treia ediţie, care le-a adus telespectatorilor concerte de folclor din cadrul manifestării desfăşurate în Sibiu, s-a difuzat la TVR 1, duminică, 30 august, ora 21:00.
Dansuri internaționale la Festivalul „Cântecele Munților”
joi, 20 august 2020
Iuliana Tudor ne așteaptă, alături de ansambluri folclorice din toată țara, la concertele desfăşurate în Piaţa Mare din Sibiu , duminică, 23 august, la ora 21.00, la TVR 1.  
Festivalul de Folclor „Cântecele Munţilor”, de pe scenă din Sibiu | VIDEO
duminică, 16 august 2020
Cele mai frumoase concerte de folclor din cadrul manifestării desfăşurate în Sibiu, la final de iulie şi început de august 2020, vor putea fi urmărite timp de cinci ediţii, duminica, la TVR 1. Gazda spectacolelor festivalului - Iuliana Tudor.
Iuliana Tudor: „Ne îmbrățișăm cu sufletul”
joi, 23 iulie 2020
Echipa emisiunii „Vedeta populară” filmează, în această perioadă, sezonul 5 al producției, respectând restricțiile impuse în situația actuală. Cel mai... popular concurs de talente din România va reveni la TVR 1 din toamnă, cu mulți concurenți de 16 ani.    
Aniversare... în stil mare pentru Iuliana Tudor
miercuri, 17 iunie 2020
De ziua ei, în „anul pandemiei”, vedeta TVR a primit urări de bine de la mii de prieteni.  
Nume mari ale muzicii româneşti în spectacolul
marţi, 31 martie 2020
Surprize şi momente muzicale unice am retrăit în extraordinarul spectacol best of "O dată-n viaţă", desfăşurat la Sala Palatului. Iuliana Tudor ne-a dat întâlnire la TVR 1 pe 5 aprilie, dar o va face şi pe 12 aprilie, de la ora 21.00.
Pe 8 martie, „Vedeta populară” ne-a încântat cu momente speciale
marţi, 03 martie 2020
Iuliana Tudor ne-a propus, pentru duminica aceasta, o ediţie „best of” a emisiunii, ce a adus împreună semifinaliştii tuturor celor patru sezoane de până acum. Emisiunea s-a văzut la TVR 1, de la ora 21.00.
Preselecţia pentru sezonul 5 „Vedeta populară”
miercuri, 15 ianuarie 2020
Iuliana Tudor i-a aşteptat pe toţi românii talentaţi să participe la castingul din Bucureşti, pe 21 februarie, la sediul TVR.
Simona Alexandru a câștigat finala „Vedeta populară” | VIDEO
luni, 30 decembrie 2019
Cinci finaliști au luptat duminică, 29 decembrie, pentru trofeul celui mai iubit talent-show de folclor din România, prezentat la TVR 1 de Iuliana Tudor.
Finaliştii „Vedeta populară”, într-un spectacol cu cântece de petrecere
marţi, 24 decembrie 2019
Cel mai iubit talent-show de folclor din România și-a scris ultima filă (din acest sezon) în 29 decembrie. Iuliana Tudor ne-a dat întâlnire de la ora 21.00, la TVR 1 şi online pe TVR+.
Semifinala „Vedeta populară” | VIDEO
vineri, 20 decembrie 2019
Dolj , Suceava, Ialomiţa, Teleorman, Constanţa, Maramureş, Argeş, Mehedinţi şi Timiş au dat cei nouă semifinalişti " Vedeta populară" . De Crăciun, am aflat cine a ajuns în finala sezonului al patrulea " Vedeta populară" .
La „Vedeta populară” s-a ales al nouălea semifinalist al sezonului | VIDEO
marţi, 10 decembrie 2019
O suceveancă, o olteancă, o munteancă, o dobrogeancă şi un oşean s-au întrecut ultima ediţie „Vedeta populară” dinaintea semifinalei.
Din fan înrăit „Vedeta populară” – el însuşi o mică vedetă | VIDEO
luni, 09 decembrie 2019
Aproape 1 milion de români l-au văzut câştigând ediţia din 8 decembrie a emisiunii prezentate de Iuliana Tudor. TVR 1, din nou în topul celor mai urmărite programe ale serii de duminică.
În copilărie, muzica populară i-a ţinut de foame | VIDEO
miercuri, 04 decembrie 2019
Deşi reprezintă zone diferite ale ţării, concurenţii ediţiei a şaptea „Vedeta populară” au o legătură cu totul specială cu folclorul. Iuliana Tudor ne-a dat întâlnire la TVR 1 duminică, 8 decembrie, la ora 21.00.
Un lector universitar s-a întors la prima dragoste: muzica populară | VIDEO
luni, 25 noiembrie 2019
Premieră la „Vedeta populară”, de 1 Decembrie! Un concurent, care renunţase la muzică acum 38 de ani, s-a hotărât să îşi testeze vocea la Vedeta populară .
La numai 16 ani, o suceveancă trece în semifinala „Vedeta populară” | VIDEO
luni, 18 noiembrie 2019
Angela Galea a fost crescută de o familie adoptivă, care a crezut în ea şi a făcut toate eforturile să-i valorifice talentul. Ediţia din 17 noiembrie a emisiunii "Vedeta populară" a adunat aproape 900.000 de telespectatori la TVR 1.
„Vedeta populară”, în top 3 al celor mai urmărite programe din 3 noiembrie
luni, 04 noiembrie 2019
O gorjeancă de numai 17 ani s-a calificat în semifinala Vedeta populară de la TVR 1 și TVR 1 HD. Duminică, 3 noiembrie, emisiunea Vedeta populară , prezentată de Iuliana Tudor, a urcat în top 3 al programelor serii, la nivel naţional.
A renunţat la o carieră în finanţe pentru a deveni „Vedeta populară” | VIDEO
miercuri, 30 octombrie 2019
Iuliana Tudor ne-a dat întâlnire duminică, 3 noiembrie, ora 21.00, la TVR 1, cu o nouă ediţie în care cinci tineri luptă să câştige titlul de „Vedeta populară”.
La 66 de ani, o fostă învăţătoare dă examen la „Vedeta populară”
joi, 24 octombrie 2019
Iuliana Tudor este  gata să ne prezinte concurenţii ediţiei 3 din noul sezon al concursului de talente destinat interpreţilor de muzică populară. Duminică, 27 octombrie, ora 21.00, la TVR 1.
Start pentru sezonul 4 „Vedeta populară” la TVR 1!
joi, 10 octombrie 2019
40 de concurenţi, selecţionaţi din toate regiunile ţării, se vor întrece în cele 8 ediţii ale sezonului 4 „Vedeta populară”, urmate de semifinală şi finală. Sezonul 4 „Vedeta populară” a început duminică, 13 octombrie, ora 21.00.
13 august, cu noroc pentru concurenţii care doresc să devină Vedeta populară
marţi, 06 august 2019
O nouă preselecţie pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii prezentate de Iuliana Tudor la TVR 1 a avut loc la Bucureşti, pe 13 august.
Iuliana Tudor prezintă Festivalul „Muzici şi Tradiţii în Bucureşti” la TVR 1 și TVRi
vineri, 26 iulie 2019
O ultimă ediție dedicată Festivalului Muzici şi tradiţii în Cişmigiu va fi difuzată de TVR 1 şi TVR Internaţional duminică, 11 august, în două parţi . Iată ce vă propunem să urmăriţi:
Vechi lăutari din Oltenia, la preselecţiile Vedeta populară
marţi, 04 iunie 2019
Iuliana Tudor: „Am descoperit, printre concurenţi, vechi lăutari, pe care îi credeam uitaţi prin sate, departe de lume şi despre care mai citim doar în lucrările etnografice.” După Bistrița, „ Vedeta populară” a ajuns în Iași, pe 12 iunie.
Încep preselecţiile pentru sezonul 4 „Vedeta populară”
marţi, 28 mai 2019
Iuliana Tudor caută noi talente ale folclorului românesc. Craiova, Caransebeş, Cluj-Napoca, Bistriţa, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti sunt oraşele în care Iuliana Tudor şi echipa emisiunii organizează în luna iunie preselecţii.
Iuliana Tudor, gazda Festivalului de folclor păstoresc „Învârtita Dorului”
vineri, 01 martie 2019
Iuliana Tudor a prezentat  la TVR 1 cele mai frumoase momente ale Festivalului de Folclor Învârtita Dorului, Vaideeni. A doua parte – duminică, 10 martie, ora 21.00, iar a treia parte - sâmbătă, 23 martie, de la ora 15.30.
Premieră: doi tineri au câştigat sezonului 3 „Vedeta populară”
luni, 24 decembrie 2018
Cine e noua „Vedeta populară”? Câştigătorii celui de-al treilea sezon al talent show-ului de folclor de la TVR 1 sunt doi interpreți excepționali: Mihai Teacă din Brașov și Vlăduț Sărmaș din Bistrița.
BV, MM, SV, VS, BN au reprezentanţi în finala „Vedeta populară”de la TVR 1
luni, 17 decembrie 2018
Ei sunt cei 5 finalişti ai sezonului 3: Mihai Teacă din Braşov, Andreea Ghiţiu din Maramureş, Alexandra Dan din Suceava, Raluca Radu din Vaslui şi Vlăduţ Sărmaş din Bistriţa s-au calificat în finala talent show-ului de folclor de la TVR 1!
Iuliana Tudor prezintă la TVR 1 semifinala „Vedeta populară”
joi, 13 decembrie 2018
Cei 9 semifinalişti ai competiţiei talentelor din folclorul românesc sunt gata de start. Duminică, într-o ediţie de 3 ore, la Vedeta populară vom afla cine se califică în finală!
Studiază muzica clasică, dar s-a calificat în semifinala „Vedeta populară”
luni, 10 decembrie 2018
O elevă de 17 ani a câştigat ultima bătălie pentru un loc în semifinala Vedeta populară de la TVR 1. Yasmine Alexandra Polacek va concura, împreună cu ceilalţi opt tineri calificaţi, în semifinala Vedeta populară, pe 16 decembrie.
Aflăm al 9-lea semifinalist „Vedeta populară”, la TVR 1
vineri, 07 decembrie 2018
Ultimii cinci concurenţi dornici să se afirme pe scena muzicii populare sunt protagoniştii ediţiei 9 „ Vedeta populară” . Duminică, 9 decembrie, Iuliana Tudor ne aşteaptă de la ora 21.30, la TVR 1.
A doua maramureşeancă semifinalistă la „Vedeta populară”
luni, 03 decembrie 2018
A învăţat singură să cânte cu noduri. S-a perfecţionat în acest stil. Studenta la etnologie din Lăpuş, Andreea Ghiţiu, este a opta semifinalistă Vedeta populară .
5 tinere interprete luptă pentru al optulea loc în semifinala Vedeta populară
joi, 29 noiembrie 2018
Duminică, 2 decembrie, ora 21.00, cinci tinere frumoase, talentate şi mândre de locul din care vin ne vor purta cu cântecele lor din Argeş până la Bistriţa, din Neamţ până în Maramureş şi apoi în Oltenia, la Gorj. Una dintre ele va deveni a opta semifinalistă Vedeta populară.
Elevă la mate-informatică, din Ţara Chioarului, semifinalistă la „Vedeta Populară”
luni, 26 noiembrie 2018
De mică, a mers cu părinţii la spectacole şi a transformat în pasiune cântecul tradiţional. Şi-a dorit să reprezinte cu succes folclorul românesc. Şi are toate şansele. Gabriela Ardusătan este a şaptea semifinalistă Vedeta populară.
„Vedeta populară” readuce o clujeancă pe scena folclorului după 30 de ani
vineri, 23 noiembrie 2018
Ardealul, Bucovina, Maramureşul sau Oltenia? Cine va câştiga? Alţi cinci concurenţi dornici să se afirme pe scena muzicii populare sunt protagoniştii ediţiei 7„ Vedeta populară” . Duminică, 25 noiembrie, Iuliana Tudor ne aşteaptă de la ora 21.00, la TVR 1.
Tenor şi pianist deopotrivă. Mihai Teacă, al 6-lea semifinalist „Vedeta Populară”
luni, 19 noiembrie 2018
Un tânăr care studiază ca tenor şi pianist, dar cântă „fin şi sfâşietor” la clarinet şi la fluier, fiind îndrăgostit de muzica populară, este câştigătorul celei de-a şasea ediţii Vedeta populară a sezonului 3.
O tânără de 20 de ani, pasionată de vechile instrumente muzicale româneşti
vineri, 16 noiembrie 2018
Pe ea şi pe ceilalţi patru concurenţi dornici să se afirme pe scena muzicii populare i-am cunoscut duminică, 18 noiembrie, la a şasea ediţie„ Vedeta Populară” .
Un fost concurent se întoarce la „Vedeta populară” şi se califică în semifinală
luni, 12 noiembrie 2018
Vlăduţ Sărmaş, tânărul din Bistriţa care voia să înveţe să facă opinci, este câştigătorul celei mai urmărite ediţii Vedeta populară a sezonului 3. În minutul de aur, aproape un milion de telespectatori urmăreau la TVR 1 ediţia a cincea a emisiunii.
Un fost concurent se întoarce la „Vedeta Populară”
vineri, 09 noiembrie 2018
El se va lupta cu alte patru concurente pentru al cincilea loc în semifinala „Vedeta populară”. Ne aşteaptă o seară cu muzică populară pe sufletul oricărui român, cu poveşti emoţinante şi interpretări de nota 10, duminică, la TVR 1. Prezintă: Iuliana Tudor
Al treilea semifinalist la Vedeta populară, sezon 3, este Cosmin Herăscu
luni, 29 octombrie 2018
A fost aplaudat de juriu şi de public. E ambiţios şi dornic să confirme. După interpretarea doinei „Bată-l crucea, om bogat!”, la duetul cu artistul preferat, a urcat pe scenă cu un nume consacrat al muzicii olteneşti – Ionuţ Dolănescu.
„Vreau să ajung în Semifinală la Vedeta Populară şi să cânt muzică lăutărească!”
vineri, 26 octombrie 2018
Este declaraţia unei tinere de 18 ani, din Gorj, concurentă la „Vedeta populară”. Ne aşteaptă o seară plină de tensiune, dar şi de muzică bună, cu cinci tineri talentaţi şi ambiţioşi.
O vasluiancă în vârstă de 20 de ani, a doua semifinalistă Vedeta populară
luni, 22 octombrie 2018
„Te poţi duce oriunde şi poţi face orice în viaţă, dar ai grijă să nu te faci de râs!”, i-a spus tatăl ei R alucăi Radu , iar ea respectă acest lucru cu sfinţenie. Vasluianca Raluca Radu a trecut în semifinal a concursului Vedeta populară .
Reprezentanta Bihorului, prima semifinalistă a concursului Vedeta populară
luni, 15 octombrie 2018
În copilărie, bunicul o lua pe cal şi o plimba aproape de graniţa cu Ungaria, unde îi spunea să cânte tare, să audă şi vecinii noştri ce frumoasă e muzica populară românească. Ioana Urs este prima semifinalistă a concursului Vedeta populară de la TVR 1.
Un jandarm cu o carieră de peste 20 de ani vrea să se dedice total muzicii populare
vineri, 12 octombrie 2018
1, 2, 3, Start! Duminică, 14 octombrie, Iuliana Tudor dă startul sezonului 3 al emisiunii concurs „Vedeta populară”, transmis de TVR 1 în fiecare duminică, de la ora 21.00.
Start pentru sezonul 3 Vedeta populară!
luni, 08 octombrie 2018
Noi concurenţi talentaţi, pasionaţi de folclor şi dornici să devină Vedeta populară răspund provocării lansate de Iuliana Tudor în concursul transmis de TVR 1 în fiecare duminică, la ora 21.00. Sezonul 3 Vedeta populară începe la TVR 1 din 14 octombrie.
„Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu” continuă la TVR 1
miercuri, 25 iulie 2018
Duminică, 29 iulie, de la 21.10, urmărim partea a doua a selecţiilor de la cel mai mare festival internaţional de folclor din România. Telespectatorii TVR 1 se vor bucura de c oncertul susţinut de Orchestra Lăutarii din Chişinău condusă de maestrul Nicolae Botgros, precum şi de recitalul lui Gheorghe Zamfir. Spectacolele se văd şi la TVR Internaţional.
Preselecţiile pentru „Vedeta populară” continuă la Timişoara
luni, 23 iulie 2018
În această vară, echipa emisiunii  Vedeta populară de la TVR 1 organizează preselecţii pentru sezonul al treilea al talent-show-ului de folclor în mai multe oraşe ale ţării. Unul dintre juraţii emisiunii, realizatoarea de televiziune Elise Stan, ne-a povestit cum decurg preselecţiile şi ce concurenţi ar dori să întâlnească.
Iuliana Tudor aduce Festivalul „Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu” la TVR 1
marţi, 17 iulie 2018
TVR 1 transmite şi anul acesta cel mai mare festival internaţional de folclor din România! Duminică, 22 iulie, de la 21.10, vedem, în prima din cele cinci părţi, spectacole de folclor autentic, dar avem întâlnire şi cu laureaţi ai primelor două sezoane Vedeta populară . Spectacolele se văd şi la TVR Internaţional.
Iuliana Tudor caută noi talente pentru sezonul al 3-lea „Vedeta populară”
joi, 05 iulie 2018
Târgu Jiu, Alba Iulia, Bistriţa, Timişoara, Suceava, Tulcea şi Bucureşti sunt oraşele în care Iuliana Tudor şi echipa emisiunii  Vedeta populară de la TVR 1 organizează preselecţii pentru sezonul al treilea al talent-show-ului de folclor.
„Am câştigat! Tu, de mâine, vii acasă!”
vineri, 15 iunie 2018
Ştim cine e noua „Vedeta populară”! Cătălina Rotaru a câştigat a doua ediţie a talent show-ului prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1 şi a încasat un cec de 100.000 de lei!
Cele mai frumoase cântece ale românilor răsună în finala Vedeta populară
marţi, 12 iunie 2018
Ştefan Negru, din Moldova, Ioana Milculescu din Oltenia, Cătălina Rotaru (din Cluj, dar reprezentând Bucovina), Alin Ienciu din Ţinutul Pădurenilor şi Manuela Bucătaru, tot din Bucovina, urcă pe scenă în finala talent show-ului de folclor de la TVR 1. Pe 14 iunie, la TVR 1, Iuliana Tudor ne dezvăluie a doua Vedetă populară !
Cinci concurenţi s-au calificat în finala „Vedeta populară”de la TVR 1
luni, 11 iunie 2018
În ziua deschiderii Campionatului Mondial FIFA Rusia, cei cinci campioni talentaţi îşi joacă şansa în finala „Vedeta populară” de la TVR 1! Vor lupta să convingă juriul şi publicul că merită să primească titlul de „Vedeta populară” şi premiul de 100.000 de lei pe 14 iunie, de la ora 21.00, în cel mai important spectacol al concursului talentelor din folclorul românesc.
Cântece de nuntă şi din folclorul minorităţilor, în semifinala „Vedeta populară”
vineri, 08 iunie 2018
Cei 9 semifinalişti ai competiţiei talentelor din folclorul românesc sunt gata de start.Duminică, într-o ediţie de 3 ore, la Vedeta populară vom afla cine se califică în finală! Iuliana Tudor, gazda celui mai mare concurs destinat interpreţilor de folclor amatori, ne dă întâlnire duminică, 10 iunie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.
 „Vedeta populară” de la TVR 1, în topul audienţelor în weekend
luni, 04 iunie 2018
Familia de rapsozi din Bistriţa a impresionat juriul şi publicul la ediţia a opta Vedeta populară . Concursul talentelor din folclor, difuzat sâmbătă, 2 iunie, de TVR 1 a fost în top 3 al celor mai urmărite emisiuni la nivel naţional. Partea a doua a show-ului prezentat de Iuliana Tudor - pe locul 2, la nivel naţional şi urban, cu o medie de aproape 1 milion de telespectatori la nivelul întregii ţări.
O concurentă a venit special de la Torino la „Vedeta populară”
joi, 31 mai 2018
Sâmbătă şi duminică aflăm ultimii doi semifinalişti ai concursului Vedeta populară ! Iuliana Tudor ne dă întâlnire la TVR 1 pe 2 şi 3 iunie, de la ora 21.00. Să înceapă spectacolul talentelor din folclorul românesc! Porţie dublă de folclor şi în acest weekend!
Cei mai talentaţi copii, invitaţii Iulianei Tudor la Vedeta populară de 1 iunie
miercuri, 30 mai 2018
Tradiţia merge mai departe! Pe 1 iunie, Iuliana Tudor a invitat şase copii talentaţi, pasionaţi de folclor şi dornici să ducă mai departe cântecul popular românesc, la ediţia specială Vedeta populară! I-am cunoscut şi i-am aplaudat la TVR 1, vineri, 1 iunie, de la ora 21.00.
Alte două semifinaliste continuă concursul „Vedeta populară”
marţi, 29 mai 2018
Au, fiecare, 20 de ani şi amândouă sunt studente. Una vine din Corabia, iar cealaltă de lângă Suceava. Amândouă au trecut în etapa următoare a concursului interpreţilor de folclor care îşi doresc să devină „Vedeta populară”. Cele două semifinaliste vor reveni pe scena talent show-ului de TVR 1 în luna iunie, când Iuliana Tudor va prezenta semifinala „Vedeta populară”.
Emoţii puternice pentru concurenţi şi juraţi, la „Vedeta populară
joi, 24 mai 2018
Dacă e weekend, la TVR 1 avem din nou porţie dublă de folclor. Iuliana Tudor ne aduce două noi ediţii Vedeta populară sâmbătă, 26 mai şi duminică, 27 mai, de la ora 21.00. Să înceapă muzica, să cânte concurenţii, să înceapă cel mai tare spectacol al talentelor din folclorul românesc!
 2 X „Vedeta populară”, la TVR 1
joi, 17 mai 2018
Din această săptămână, Iuliana Tudor ne-a dat întâlnire cu „Vedeta populară” sâmbăta şi duminica, de la ora 21.00. Ediţiile 4 şi 5 ale celui de-al doilea sezon al concursului interpreţilor de folclor care îşi doresc să devină „Vedeta populară” au fost la TVR 1 pe 19 şi 20 mai, de la ora 21.00.
Un băcăuan în vârstă de 16 ani s-a calificat în semifinala „Vedeta populară”
luni, 14 mai 2018
Pe Ştefan Alexandru Negru, câştigătorul ediţiei a treia „Vedeta Populară” de la TVR 1, muzica populară l-a ajutat să-şi găsească drumul. Nu ştie cine sunt părinţii lui reali. Îşi consideră familia adoptivă adevărata lui familie. 13 mai a fost zi cu noroc pentru el: a trecut în etapa următoare a concursului interpreţilor de folclor care îşi doresc să devină „Vedeta populară”.
Poveşti de viaţă impresionante ale concurenţilor, la ediţia 3 „Vedeta populară”
joi, 10 mai 2018
Iuliana Tudor prezintă şi în această duminică, la TVR 1 şi TVR+, concursul interpreţilor de folclor care îşi doresc să devină „Vedeta populară”. Sensibilitate, emoţie, încurajări şi cele mai frumoase melodii de muzică populară - la TVR 1 pe 13 mai, de la ora 21.00.
Olteanul Cosmin Bîrlan, al doilea semifinalist la Vedeta populară
luni, 07 mai 2018
Tatăl lui şi-a dorit să-l facă fotbalist, iar mama - cântăreţ de muzică populară. Cosmin Bîrlan este cel de-al doilea semifinalist  Vedeta populară de la TVR 1. Şi în sezonul doi Vedeta populară, Iuliana Tudor aduce în faţa publicului şi a telespectatorilor interpreţi de folclor talentaţi, dornici să devină Vedeta populară . În fiecare duminică, la ora 21.00.
Grigore Leşe, cu ochii în lacrimi la „Vedeta populară”
joi, 03 mai 2018
Moldova, Muntenia, Ţara Zarandului, Oltenia şi Bistriţa Năsăud vor trăi la intensitate maximă seara de duminică. Reprezentanţii lor urcă pe scenă pe 6 mai, la ora 21.00, când Iuliana Tudor prezintă la TVR 1 şi TVR+ concursul celor care vor să devină „Vedeta populară”.
Oana Elena Venţel, prima semifinalistă Vedeta populară, sezonul 2
luni, 30 aprilie 2018
Ce au în comun Armata şi muzica populară? Ne-a demostrat Oana Elena Venţel, prima semifinalistă Vedeta populară de la TVR 1. Şi în sezonul doi Vedeta populară, Iuliana Tudor ne face cunoştinţă cu interpreţi de folclor care îşi doresc să devină Vedeta populară. În fiecare duminică, de la ora 21.00.
Cântă de peste 60 de ani, dar acum vrea să devină „Vedeta populară
joi, 26 aprilie 2018
Iuliana Tudor ne-a dat întâlnire, duminică, de la ora 21.00, cu muzica populară şi interpreţi de folclor care îşi doresc să devină  „ Vedeta populară" .
Iuliana Tudor dă startul sezonului 2 „Vedeta populară” la TVR 1
joi, 19 aprilie 2018
Noi membri în juriul emisiunii Vedeta populară , din sezonul al doilea! Iuliana Tudor ne prezintă noi concurenți talentați, pasionați de folclor și dornici să devină Vedeta populară în concursul transmis de TVR 1 în fiecare duminică, de la ora 21.00. Sezonul 2 Vedeta populară a început la TVR 1 din 29 aprilie.
Iuliana Tudor caută noi talente pentru sezonul al doilea „Vedeta populară”
joi, 01 februarie 2018
Te aşteptăm în Cluj Napoca, Oradea, Constanţa, Iaşi, Craiova, Bucureşti şi Timişoara! Citeşte mai jos programarea preselecţiilor pentru talent-show-ul de folclor „Vedeta populară” de la TVR 1!
Cine e marele câştigător Vedeta populară
marţi, 02 ianuarie 2018
Ştim cine e Vedeta populară, ediţia 2017! Alexandra Chira a câştigat prima ediţie a talent show-ului prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1 şi a încasat un cec de 100.000 de lei!
Ei sunt finaliştii concursului „Vedeta populară” de la TVR 1
joi, 28 decembrie 2017
Să înceapă petrecerea! Iuliana Tudor îi aşteaptă pe telespectatori la finala Vedeta populară de la TVR 1, duminică, 31 decembrie, de la 20.00.
Semifinala „Vedeta populară”, în top 3 programe din Ajun de Crăciun
marţi, 26 decembrie 2017
Cel mai mare concurs de talente din folclorul românesc, prezentat de Iuliana Tudor, a poziţionat TVR 1 pe locul 3 în topul celor mai urmărite programe ale serii de 24 decembrie. Au fost aleşi cei 6 concurenţi care vor lupta pentru titlul de „Vedeta populară” şi marele premiu de 100.000 de lei în FINALA de pe 31 decembrie.
9 concurenţi s-au întrecut în semifinala „Vedeta populară
miercuri, 20 decembrie 2017
În Ajun de Crăciun, la TVR 1 am colindat împreună, am râs şi am lăcrimat alături de concurenţii de la Vedeta populară. De la ora 21.oo, la TVR 1 şi TVR+.
Noaptea sfântă de Crăciun
luni, 18 decembrie 2017
Luni, 25 decembrie, de la ora 21.10, petrecem prima seară de Crăciun urmărind la TVR 1 şi TVRi un concert de colinde celebre, reinterpretate de îndrăgiţi artişti români. Transmisiune din Piaţ a Constitu ț iei.
Iuliana Andrada Iordache, ultima semifinalistă „Vedeta populară”
luni, 18 decembrie 2017
Masterand în primul an la Etnomuzicologie. 22 de ani. Vine din Dâmboviţa şi a absolvit Conservatorul din Bucureşti. Duminică, 17 decembrie, Iuliana Andrada Iordache s-a calificat în semifinala „Vedeta populară” de la TVR 1.
Juriul alege ultimul semifinalist la „Vedeta populară”
vineri, 15 decembrie 2017
Iuliana Tudor ne prezintă ultimii 6 concurenţi care luptă pentru un loc în semifinala „ Vedeta populară”. Duminică, 17 decembrie, de la 21.00, la TVR 1 şi TVR+, îl cunoaștem și pe ultimul semifinalist al concursului de talente din folclorul românesc.
 Mihai Moldovan, baciul din Mureş, calificat în semifinala „Vedeta populară”
luni, 11 decembrie 2017
Are 49 de ani şi lucrează la fabrica de viori din Reghin, dar la bază e cioban. Duminică, 10 decembrie, Mihai Moldovan a reuşit să impresioneze juriul cu naturaleţea, vocea şi interpretarea sa, astfel că s-a calificat în semifinala „Vedeta populară” de la TVR 1.
Cine va fi al optulea semifinalist la „Vedeta populară”
vineri, 08 decembrie 2017
Iuliana Tudor v-a invitat să urmăriți ediţia a 8-a a emisiunii „ Vedeta populară”, duminică, de la 21.00, la TVR 1 şi TVR+.
Iuliana Tudor a prezentat Gala Crucea Roşie la TVR 1
miercuri, 06 decembrie 2017
Prima ediţie a Galei Naţionale a Voluntarului de Cruce Roşie din România aduce recunoaştere publică celor care au avut o contribuţie semnificativă în desfăşurarea activităţilor filialelor de Cruce Roşie, pe parcursul acestui an. Gala s-a difuzat la TVR 1 pe 8 decembrie, de la ora 21.00.  
Al şaptelea semifinalist la „Vedeta populară” este Constantin Gaciu
luni, 04 decembrie 2017
E mândru că este oltean, iar visul lui este să ducă trofeul „Vedeta populară” la Craiova. Un pas e deja făcut: Constantin Gaciu va concura în semifinala „Vedeta populară”. Emisiunea prezentată de Iuliana Tudor la TVR1, pe locul 4 în topul audienţelor serii de 3 decembrie.
Doi olteni, tată şi fiu, concurenţi la „Vedeta populară”
miercuri, 29 noiembrie 2017
Pe 3 decembrie, am avut din nou întâlnire cu Iuliana Tudor şi interpreţii de folclor dornici să devină „Vedeta populară”.
Fata popii din Plopiş, a şasea semifinalistă „Vedeta populară”
luni, 27 noiembrie 2017
A început să cânte cam în acelaşi timp când a învăţat să vorbească. Prima ei scenă a fost pragul uşii de la baie. Acum urcă pe scene adevărate. Sălăjeanca Alexandra Chira s-a calificat în semifinala „Vedeta populară”.
6 concurenţi pentru ediţia 6 „Vedeta populară”
joi, 23 noiembrie 2017
Pe 26 noiembrie, Iuliana Tudor ne-a dat întâlnire la ora 22.00, cu o oră mai târziu decât de obicei. Dar tot cu muzică bună, concurenţi dornici să impresioneze juriul şi telespectatorii şi duete de ţinut minte. „ Vedeta populară” s-a văzut duminică, la TVR 1 şi TVR+.
Maramureşeanca Daria Gâdea, a cincea semifinalistă „Vedeta populară”
luni, 20 noiembrie 2017
Când era mică, îşi însoţea tatăl la Operă şi se urca pe un scăunel, jucându-se de-a dirijorul. Acum este studentă în anul al II-lea la secţia Dirijat a Facultăţii de Muzică. La fel de mult e pasionată de muzica populară. Daria Gâdea, în vârstă de 22 de ani,  s-a calificat în semifinala „Vedeta populară”.
Cântece celebre în anii ’70, interpretate la ediţia a cincea „Vedeta Populară”
vineri, 17 noiembrie 2017
„Cine bate seara, la fereastra mea”, lansată de cuplul Irina Loghin - Benone Sinulescu, s-a auzit la „ Vedeta populară” duminică seară. Alţi şase concurenţi au luptat pentru un loc în semifinala concursului „Vedeta populară” de la TVR 1. Iuliana Tudor ne-a dat întâlnire pe 19 noiembrie, ora 21.00.
Alexandru Lilea, în semifinala concursului „Vedeta populară” de la TVR 1
luni, 13 noiembrie 2017
Are colecţii de ceramică, de costume, de tot felul de obiecte care, probabil, se mai găsesc doar la Muzeul Satului. La fel de mult iubeşte muzica populară. Alexandru Lilea, în vârstă de 20 de ani, din Dolj, s-a calificat în semifinala „Vedeta populară”.
Melodie îndrăgită de Mihail Sadoveanu, cântată în concurs la Vedeta Populară
vineri, 10 noiembrie 2017
Alţi şase concurenţi luptă pentru un loc în semifinala concursului „Vedeta populară” de la TVR 1. Duminică, 12 noiembrie, ora 21.00, Iuliana Tudor a dat startul ediţiei a patra „Vedeta populară”.  
Din Valea Vinului, în semifinala concursului „Vedeta populară” de la TVR 1
luni, 06 noiembrie 2017
Vrea să scoată un album cu muzică patriotică şi are un mesaj clar pentru toţi românii plecaţi în străinătate: „Veniţi acasă!”. Marian Buzilă, în vârstă de 30 de ani, din satul Valea Vinului, Bistriţa Năsaud, s-a calificat în semifinala concursului de talente „Vedeta populară”.
Din Coreea de Nord, la „Vedeta populară”
vineri, 03 noiembrie 2017
Duminică, 5 noiembrie, de la ora 21.00, alţi şase concurenţi au avut emoţii, când Iuliana Tudor a dat startul celei de-a treia ediție a emisiunii „Vedeta populară”.
Talentul nu are vârstă: Ioan Joldea, 80 de ani, semifinalist la „Vedeta populară”
luni, 30 octombrie 2017
Prima vioară la care a cântat Ioan Joldea a fost un cocean de porumb. La 9 ani, tatăl lui i-a cumpărat prima vioară adevărată în schimbul a 10 litri de ulei de dovleac. Ioan Joldea, de 80 de ani, continuă concursul la „Vedeta populară” de la TVR 1.
Emoţii pentru alţi şase concurenţi la „Vedeta populară”
sâmbătă, 28 octombrie 2017
Sibiul, Neamţul, Hunedoara, Suceava, Constanţa şi Banatul au trăit la intensitate maximă seara de duminică. Reprezentanţii lor au urcat pe scenă pe 29 octombrie, ora 21.00, când Iuliana Tudor a prezentat la TVR 1 şi TVR+ concursul celor care vor să devină „Vedeta populară”.
Show-ul „Vedeta populară” şi-a desemnat primul semifinalist
luni, 23 octombrie 2017
Ana Anuţoiu, solista unui band de heavy metal, s-a calificat în următoarea etapă a concursului. 800 de mii de români au urmărit, la TVR 1, decizia juriului.
Taraful care a cântat pentru Johnny Depp, pe scenă la Vedeta populară
miercuri, 18 octombrie 2017
Duminică, 22 octombrie, începe la TVR 1 competiţia care desemnează cel mai talentat interpret de folclor. Iuliana Tudor prezintă concursul celor care vor să devină „Vedeta populară” în fiecare duminică, de la ora 21.00. Premiul cel mare: 100.000 de lei.
Iuliana Tudor caută „Vedeta populară” la TVR 1
miercuri, 04 octombrie 2017
Cel mai nou talent show de folclor din România începe la TVR 1 în 22 octombrie . Iuliana Tudor prezintă competiţia celor care vor să devină „Vedeta populară” în fiecare duminică, de la ora 21.00.
Iuliana Tudor îi așteaptă pe iubitorii de folclor la preselecții în București
miercuri, 30 august 2017
Cei care visează să devină staruri ale unui talent-show de folclor sunt aşteptaţi joi, 31 august, la sediul TVR, Intrarea Pangrati, între orele 10.00-18.00.
Iuliana Tudor, impresionată de un tânăr rapsod la preselecţiile din Craiova
vineri, 18 august 2017
Un adolescent a adus pentru prima dată pe scenă vechi melodii ale lăutarilor din Goicea. Caravana continuă pe 22 august, la Constanța.
De la „Festivalul Inimilor”, cu drag, Iuliana Tudor
miercuri, 16 august 2017
Pe 19, 20 şi 27 august, telespectatorii TVR 1 pot vedea cele mai frumoase momente ale ediţiei a XXVIII-a a Festivalului Internaţional de Folclor desfăşurat în oraşul de pe Bega.
„Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu” continuă la TVR 1
vineri, 28 iulie 2017
TVR 1, TVRi şi TVR+ difuzează cele mai frumoase momente de la cel mai mare festival internaţional de folclor din România: duminică, 30 iulie, de la ora 21.10 - mari ansambluri folclorice româneşti şi din străinătate, dar şi recitalul Gheorghe Zamfir şi Cazanoi Orchestra.
Noi recitaluri de „Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu” la TVR 1
miercuri, 12 iulie 2017
TVR 1, TVRi şi TVR+ difuzează cele mai frumoase momente de la cel mai mare festival internaţional de folclor din România: duminică, 16 iulie, de la ora 21.10 - mari ansambluri folclorice româneşti, dar şi recitalul Damian Draghici şi Taraful Fănică Luca.
Iuliana Tudor: „În România există în continuare voci şi talente”
vineri, 07 iulie 2017
Preselecţiile pentru cel mai mare talent-show de folclor din România continuă. În 21 iulie, Iuliana Tudor şi echipa sa i-a aştepat la Iaşi pe cei care au talent şi curajul să încerce.
Iuliana Tudor prezintă „Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu”, la TVR 1
marţi, 27 iunie 2017
TVR 1 transmite şi anul acesta, în direct, cel mai mare festival internaţional de folclor din România: sâmbătă, 1 iulie, de la ora 18.00 şi duminică, 2 iulie, de la 21.10. Spectacolele se văd şi la TVR Internaţional, iar online, pe TVR+.
Maria Ciobanu, în concert la 80 de ani
vineri, 16 iunie 2017
Partea a doua a spectacolului eveniment de la Sala Palatului, prezentat de Iuliana Tudor, poate fi urmărită la TVR 1 şi pe TVR+ pe 9 iulie, de la ora 21.10.
Vedetele din folclor s-au jucat de-a copilăria în studioul „O dată-n viaţă”
vineri, 02 iunie 2017
Ediţia specială a emisiunii, de Ziua Copilului, a pus atât artiştii, cât şi publicul, în ipostaze inedite. Iuliana Tudor ne-a aşteaptat alături de băieţelul ei, Tudor, dar şi de mulţi invitaţi dornici să fie din nou copii, pe 4 iunie, la ora 22.00 şi pe 5 iunie, la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.
Nicolae Mureşan, de 40 de ani în folclorul românesc
miercuri, 26 aprilie 2017
Primul artist care a făcut cunoscut folclorul din zona Codrului a fost aniversat într-un concert la care au participat nume mari ale muzicii populare . Gazda spectacolului, Iuliana Tudor, ne aşteaptă pe 30 aprilie, la 21.20, respectiv pe 14 mai, la 22.10, la TVR 1 şi TVR+.
Vedetele folclorului românesc vin cu familiile „La masa de Paşti”
miercuri, 12 aprilie 2017
Iuliana Tudor ne aşteaptă la un spectacol în familie, în a doua zi de Paşti. Emisiunea începe la ora 12.10 (partea I), respectiv la 14.30 (partea a II-a), la TVR 1 şi TVR+.
Fuego x 4 la „O dată-n viaţă”, de Paşti
miercuri, 12 aprilie 2017
Ediţia specială a emisiunii îl provoacă pe îndrăgitul artist să interpreteze patru roluri diferite, susţinut de vedete ale folclorului românesc. Iuliana Tudor ne aşteaptă pe 16 aprilie, la ora 21.20, la TVR 1 şi TVR+.
Festivalul Concurs al Cântecului Popular Românesc „Lucreţia Ciobanu”
miercuri, 15 martie 2017
Gala laureaţilor festivalului se vede la TVR 1 pe 25 martie şi pe 1 aprilie, de la ora 22.00. De pe scena Sălii „Thalia” din Sibiu, Iuliana Tudor prezintă a doua ediţie a festivalului ce omagiază memoria „Doamnei munţilor”. Prima parte a spectacolului a putut fi urmărită pe 18 martie, tot la TVR 1.
Iuliana Tudor şi Dan Helciug prezintă show-urile finale Eurovision România
luni, 20 februarie 2017
Vedeta TVR şi nonconformistul artist sunt gazdele semifinalei din 26 februarie şi ale finalei din 5 martie, transmise în direct de TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, precum şi pe TVR+, de la 20.30. Ioana Voicu se va afla în Camera Verde.
Obiceiuri de nuntă la Festivalul de Folclor „Ioan Macrea”, la TVR 1
marţi, 14 februarie 2017
Sâmbătă, 18 februarie, de la ora 21.10, telespectatorii TVR 1 au putut vedea prima parte a spectacolului desfăşurat în luna noiembrie la Sibiu. Iuliana Tudor a fost gazda evenimentului.
„Dor de tata” – omagiu Ion Dolănescu, la TVR 1
miercuri, 01 februarie 2017
Ionuţ Dolănescu şi familia sa s-au reunit la Sala Palatului din Capitală, pentru un spectacol dedicat apreciatului artist. Concertul prezentat de Iuliana Tudor poate fi revăzut la TVR 1 şi TVR+ sâmbătă, 11 februarie.
Tinerii interpreţi au făcut audienţă la „O dată-n viaţă”
luni, 30 ianuarie 2017
Ediţia „best of” a emisiunii „O dată-n viaţă” difuzată de TVR 1 în 28 ianuarie a fost în top 5 programe difuzate sâmbătă seară. Emisiunea Iulianei Tudor, care a adus în prim-plan tineri interpreţi de folclor - cu audienţe foarte bune şi la redifuzare.
Tineri debutanţi la „O dată-n viaţă”
vineri, 27 ianuarie 2017
O ediţie „best of” a emisiunii îi aduce în prim-plan pe tinerii interpreţi invitaţi, de-a lungul timpului, în platoul „O dată-n viaţă”. Iuliana Tudor ne aşteaptă pe 28 ianuarie, la ora 21.10, la TVR 1 şi TVR+.
La mulţi ani, Nicolae Botgros! Petrecerea - sâmbătă, la „O dată-n viaţă”
luni, 09 ianuarie 2017
Ultima ediţie din sezonul 18 al emisiunii i-a fost dedicată maestrului Nicolae Botgros, ca un preambul la ziua sa de naştere. La petrecere au venit familia, prietenii, dar şi... Floarea (Maria Buză), întoarsă din Spania! Iuliana Tudor ne-a fost gazdă pe 14 ianuarie, la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Ionuţ Dolănescu, într-o ediţie best of „O dată-n viaţă”, cu familia şi prietenii
joi, 05 ianuarie 2017
Îndrăgitul interpret este însoţit, în emisiunea Iulianei Tudor, de invitaţi speciali precum Maria Ciobanu, Paula Seling sau Nicolae Botgros. Petrecerea... cu Lăutari are loc pe 7 ianuarie, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.10.
Programe de Crăciun, la TVR 1
joi, 22 decembrie 2016
TVR 1 a pregătit telespectatorilor săi concerte tradiţionale de colinde, dar şi ale unor vedete internaţionale, ediţii speciale ale emisiunilor postului iubite de public, întâlniri cu vedetele preferate, reportaje şi documentare în premieră.
„Fantasticii” şi „Faimoşii” se întrec de Crăciun la „O dată-n viaţă”
luni, 19 decembrie 2016
Iuliana Tudor a prezentat o ediţie de sărbătoare a emisiunii duminică, 25 decembrie, la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Maramureşul la putere: Grupul Iza vine la „O dată-n viaţă”
marţi, 13 decembrie 2016
Iuliana Tudor ne aşteaptă la o nouă ediţie a emisiunii pe 17 decembrie, la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Niculina Stoican în duet cu Ştefan Stan, la „O dată-n viaţă”
luni, 05 decembrie 2016
Artista a fost invitata Iulianei Tudor în ediţia din 10 decembrie a emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+, difuzată la ora 21.00.
Nicolae Sabău, la „O dată-n viaţă”
marţi, 29 noiembrie 2016
Artistul a fost invitatul Iulianei Tudor în ediţia din 3 decembrie a emisiunii, ce a aniversat cei 60 de ani ai Televiziunii Române şi Ziua Naţională a României, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.00.
Taragotul de Aur al folclorului românesc cântă la „O dată-n viaţă”
joi, 24 noiembrie 2016
Dumitru Fărcaş a fost invitatul Iulianei Tudor în ediţia din 26 noiembrie a emisiunii, difuzată la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.00.
Cristian Pomohaci, emoţiona(n)t, la „O dată-n viaţă”
miercuri, 09 noiembrie 2016
Preotul-artist a fost secondat, în emisiunea Iulianei Tudor, de invitaţi speciali precum Teo Trandafir sau Sofia Vicoveanca. Emoţionanta întâlnire a avut loc pe 12 noiembrie la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.00.
Iuliana Tudor, „vecina” lui Tiberiu Ceia, la „O dată-n viaţă”
luni, 31 octombrie 2016
Artistul care de zeci de ani ne încântă cu melodii precum „Frumoasă vecina noastră” a fost invitatul emisiunii „O dată-n viaţă” din 5 noiembrie .
Ileana Constantinescu, o viaţă pe scenă
miercuri, 26 octombrie 2016
Artista este invitata Iulianei Tudor la „O dată-n viaţă”, pe 29 octombrie . Emoţionanta întâlnire a fost difuzată la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.00.
Premieră la O dată-n viaţă: Angelica Stoican cântă cu fiicele ei
joi, 20 octombrie 2016
După 13 ani de absenţă din spaţiul public, Angelica Stoican vine pe 22 octombrie la O dată-n viaţă. Emoţionanta întâlnire se vede la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.00. Din această toamnă, petrecem sâmbătă seară alături de mari personalităţi ale folclorului.
Întâlniri aniversare „TVR 60”, cu Iuliana Tudor, sâmbăta, la O dată-n viaţă
luni, 10 octombrie 2016
Din această toamnă, petrecem în fiecare sâmbătă seară, alături de mari personalităţi ale folclorului românesc. Pe 15 octombrie, Sofia Vicoveanca şi invitaţii săi ne-au dat întâlnire la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Tineri laureaţi la „Cântecele munţilor”
joi, 22 septembrie 2016
Vineri, 23 septembrie, de la 21.10, Iuliana Tudor ne-a propus noi înregistrări din cadrul Festivalului Internaţional de Folclor Cântecele munţilor .
Duete marca „O dată-n viaţă” la „Cântecele munţilor”
miercuri, 14 septembrie 2016
Vineri, 16 septembrie, de la 21.10 şi sâmbătă, 17 septembrie, de la 13.00, Iuliana Tudor ne propune noi înregistrări din cadrul Festivalului Internaţional de Folclor Cântecele munţilor .
 Serbările Naţionale Ţebea 2016, în direct la TVR
miercuri, 07 septembrie 2016
Duminică, 11 septembrie, Iuliana Tudor a prezentat Serbările Naţionale de la Ţebea, spectacol folcloric cuprinzând cântecele românilor care au însoţit istoria neamului. TVR 1, TVR 3, TVRi, TVR Moldova şi TVR+ transmit în direct de la 14.30.
Iuliana Tudor, din nou gazda Festivalului „Cântecele munţilor”
miercuri, 31 august 2016
Sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 12.10, telespectatorii au putut urmări a doua parte a spectacolului „Cântecele munţilor”, la TVR 1 şi online, pe TVR+.
Amintiri, povestiri şi cântece în memoria Doamnei Munţilor, Lucreţia Ciobanu
miercuri, 24 august 2016
Iuliana Tudor a prezentat spectacolul de gală din cadrul Festivalului Naţional de Folclor Lucreţia Ciobanu de la Sibiu. Partea a doua a înregistrării - vineri, 26 august, de la 21.10, la TVR 1 şi TVR+.
Concerte inedite la „Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu”
vineri, 29 iulie 2016
Vineri, 29 iulie, de la 21.15 şi sâmbătă, 30 iulie, de la 12.15, vedem alte recitaluri din cadrul celui mai mare festival internaţional de folclor din România. Iuliana Tudor este gazda evenimentului.
Noi recitaluri din Festivalul Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu la TVR 1
joi, 21 iulie 2016
Vineri, 22 iulie, de la 22.10, am văzut alte momente din cadrul celui mai mare festival internaţional de folclor din România. Iuliana Tudor este gazda evenimentului.
O dată-n viaţă, la final de sezon
joi, 07 iulie 2016
Elena Pădure şi Gheorghe Turda au fost invitaţii Iulianei Tudor în ediţia ce a încheiat sezonul al 17-lea al emisiunii. Programul s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, vineri, 8 iulie, de la ora 21.15.
Oltence la duel: Steliana Sima şi Mariana Ionescu Căpitănescu, la O dată-n viaţă
vineri, 01 iulie 2016
Cele două artiste sunt susţinute, în probele pregătite pentru ele de Iuliana Tudor, de Mihai Bisericanu, Adriana Trandafir, Paula Seling şi Mihai Constantinescu. Emisiunea se transmite la TVR 1 şi TVR+, vineri, 1 iulie, de la ora 21.15.
Maria Butaciu şi Alexandru Mica, la O dată-n viaţă
vineri, 24 iunie 2016
Alături de cei doi artişti şi susţinătorii lor, invitaţii speciali ai Iulianei Tudor în competiţia artistică de la „O dată-n viaţă” au fost membrii trupei Cobzality. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, vineri, 24 iunie, de la ora 21.10.
Un deceniu de „Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu”, la TVR 1
joi, 23 iunie 2016
Iuliana Tudor prezintă şi anul acesta, în direct, cel mai mare festival internaţional de folclor din România, sâmbătă, 25 iunie şi duminică, 26 iunie, de la 16.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+
Petrecere cu lăutari la O dată-n viaţă
joi, 16 iunie 2016
Viorica şi Ioniţă din Clejani, precum şi Nelu Ploieşteanu au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă vineri, pe 17 iunie. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
O dată-n viaţă, cu Viorica Macovei şi Gelu Voicu. Invitaţi speciali: Gaşca Zurli
joi, 09 iunie 2016
Competiţia artistică de la „O dată-n viaţă”, arbitrată de Iuliana Tudor, s-a reluat vineri, pe 10 iunie, cu cei doi artişti îndrăgiţi şi membrii celei mai iubite trupe de animatori din ţară. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21:10.
Monica Anghel, de trei ori primar la O dată-n viaţă!
marţi, 26 aprilie 2016
De Paşti, Monica Anghel a fost invitata Iulianei Tudor. Cu muzică, dans şi veselie, ediţia O dată-n viaţă de Paşti a putut fi urmărită chiar luni, pe 2 mai, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+ .
O dată-n viaţă: Mariana Anghel şi Alexandru Pugna la duel
vineri, 22 aprilie 2016
Cei doi artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă vineri, pe 22 aprilie. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Angela Buciu şi Gheorghe Roşoga se întrec la O dată-n viaţă
joi, 14 aprilie 2016
Cei doi artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă vineri, pe 15 aprilie. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Daniela Condurache şi Aurel Tămaş se întrec la O dată-n viaţă
joi, 07 aprilie 2016
Cei doi artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă vineri, pe 8 aprilie. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Surprizele, distracţia şi ardelenii
miercuri, 30 martie 2016
De Ziua Păcălelilor, Ioan Bocşa şi Dinu Iancu Sălăjanu au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Iuliana Tudor vine cu o premieră în televiziune, în noul sezon O dată-n viaţă
marţi, 15 martie 2016
După 60 de ani de carieră, Maria Ciobanu şi Irina Loghin se întâlnesc pentru prima oară într-un platou de televiziune, pe 18 martie . De 9 ani, emisiunea  se află în topul preferinţelor românilor, fiind una dintre cele mai populare producţii TV.
5000 de tineri îndrăgostiţi au petrecut „Cu drag, de Dragobete”
vineri, 26 februarie 2016
Cel mai mare spectacol de muzică populară, obiceiuri şi tradiţii de Dragobete din Bucureşti este la TVR 1 şi online, pe TVR+, sâmbătă, 25 februarie, de la 21.10.
Derby-ul Crăciunului: Lăutarii din Chişinău - Big Band-ul Radio, la „O dată-n viaţă”
luni, 21 decembrie 2015
Moldovenii lui Nicolae Botgros au întâlnit echipa condusă de Ionel Tudor într-un amical inedit, „arbitrat” de Iuliana Tudor, pe teren neutru – Studioul 3 al Televiziunii Române. Rezultatul partidei a fost dat în emisiunea  „O dată-n viaţă” din 25 decembrie, la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
O moldoveancă şi o olteancă în competiţie la „O dată-n viaţă”
luni, 14 decembrie 2015
Margareta Clipa şi Nineta Popa au fost invitatele Iulianei Tudor în ediţia din 18 decembrie a emisiunii de la TVR 1 şi TVR+, difuzată de la ora 21.10.
Doar „O dată-n viaţă”, 1=2
joi, 10 decembrie 2015
Mariana Deac a ţinut piept Corneliei şi lui Lupu Rednic în ediţia din 11 decembrie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Ardealul la putere, vineri, la „O dată-n viaţă”
joi, 03 decembrie 2015
Nicolae Furdui-Iancu şi Sava Negrean Brudaşcu s-au întrecut în ediţia din 4 decembrie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1, TVRi şi TVR+, de la ora 21.10.
Iuliana Tudor, Maestru de Ceremonii la Conferinţa Internaţională a Mişcării de Cruce Roşie şi Semilună Roşie
miercuri, 25 noiembrie 2015
În premieră pentru România, vedeta TVR va avea rolul de Maestru de Ceremonii la cea de-a 32-a ediţie a Conferinţei Internaţionale a Mişcării de Cruce Roşie şi Semilună Roşie din lume.
De Black Friday, „O dată-n viaţă” nu face rabat... la distracţie
vineri, 20 noiembrie 2015
Andreea Voica şi Ionuţ Fulea, susţinuţi de trupa Voltaj şi Tavi Colen, s-au întrecut în ediţia din 20 noiembrie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Maria Dragomiroiu şi Florica Zaha, vineri, la „O dată-n viaţă”
vineri, 13 noiembrie 2015
Marina Florea şi George Nicolescu le-au susţinut pe cele două interprete în ediţia din 13 noiembrie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Aneta Stan şi Ion Ghiţulescu se întrec „O dată-n viaţă”
vineri, 30 octombrie 2015
Mihai Trăistariu şi Ionuţ Ungureanu i-au susţinut pe cei doi interpreţi în ediţia din 30 octombrie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Văleu, muică! Doi olteni la „O dată-n viaţă”!
joi, 22 octombrie 2015
Pe 23 octombrie, Constantin Enceanu şi Petrică Mâţu Stoian s-au întâlnit în luptă dreaptă, în emisiunea găzduită de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Iuliana Tudor provoacă vedetele populare în noul sezon O dată-n viaţă
miercuri, 14 octombrie 2015
Din 16 octombrie, interpreţii de folclor trăiesc, o dată-n viaţă, momente artistice unicat, într-un format inedit al emisiunii ce promovează valorile tradiţionale româneşti, la TVR 1 şi TVR+, de la 21.10. În prima ediţie - Mioara Velicu şi Laura Lavric
O nouă ediţie a Galei Crucea Roşie, la TVR
miercuri, 07 octombrie 2015
Iuliana Tudor a prezentat evenimentul ce are ca scop înfiinţarea de puncte de prim ajutor în zone izolate, vineri, 9 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ , respectiv sâmbătă, 10 octombrie, la TVRi, de la 17.30.
Iuliana Tudor prezintă Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu la TVR 1
joi, 18 iunie 2015
Cel mai mare festival interna ţ ional de folclor din România şi-a aşteptat telespectatorii duminică, 21 iunie, de la 16.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.
Confruntare
joi, 07 mai 2015
Cezara Dafinescu, dr. Dana Jianu şi primarul oraşului Buşteni Emanoil Savin sunt invitaţi în ediţia din 8 mai a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10
Actori pe scena O dată-n viaţă
joi, 30 aprilie 2015
Magda Catone, Adriana Trandafir şi Silviu Biriş au fost invitaţi în ediţia din 1 mai a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10
Fashion în costume populare, la O dată-n viaţă
miercuri, 22 aprilie 2015
Cristi Pascu, Dana Săvuică şi Lavinia au fost invitaţi în ediţia din 24 aprilie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Ilinca Goia, Manuela Hărăbor şi „provincialul” Ionuţ Ungureanu, la O dată-n viaţă
joi, 16 aprilie 2015
Cei trei artişti au fost însoţiţi de Floarea Calotă, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ionuţ Fulea în ediţia din 17 aprilie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Loredana... „la puterea a treia”, o dată-n viaţă
miercuri, 08 aprilie 2015
Loredana... „la puterea a treia”: îndrăgita artistă poate fi admirată în triplă ipostază: moldoveancă, olteancă şi moroşancă, toate într-o singură seară! Ediţia specială  O dată-n viaţă de Paşti s-a difuzat duminică, 12 aprilie, la TVR 1 şi pe  TVR+ .
Seniorii folclorului românesc stau La masa de Paşti
miercuri, 08 aprilie 2015
TVR 1 îşi invită telespectatorii, şi în acest an, la o masă întinsă, la care vor sta alături de vedetele muzicii populare. Emisiunea a putut fi urmărită în noaptea Învierii și duminică, de la ora 8.30, la TVR 1 şi TVR+.
Sore, Nicole Cherry şi Andrei Leonte, invitaţi la „O dată-n viaţă
miercuri, 01 aprilie 2015
Cei trei artişti le au ca partenere de scenă pe Maria Dragomiroiu, Maria Butaciu şi Daniela Condurache, în ediţia din 3 aprilie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Din club, în platoul O dată-n viaţă
marţi, 24 martie 2015
Alexandra Stan, Maxim şi Adda au arătat că folclorul poate fi cântat şi cu... „saxobeat”, în ediţia din 27 martie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Loghin, Furdui Iancu şi Vicoveanca, în ring la O dată-n viaţă
joi, 19 martie 2015
Cele trei vedete populare au susţinut trei personalităţi din domenii diferite în ediţia din 20 martie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.
Folclor... de Eurovision, în noul sezon O dată-n viaţă
miercuri, 11 martie 2015
Iuliana Tudor a revenit cu sezonul 15 al emisiunii O dată-n viaţă, în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 13 martie, de la ora 21.10.
Cu drag… de Dragobete - Sărbătoarea dragostei la români
luni, 23 februarie 2015
Cu Iuliana Tudor, marţi, 24 februarie, de la 17.10, în direct la TVR 1 şi online, pe TVR+.
Peste 100 de artişti la spectacolul In memoriam Marioara Murărescu
miercuri, 07 ianuarie 2015
Vineri, 16 ianuarie, de la 21:10, TVR 1 difuzează a doua parte a concertului dedicat memoriei Doamnei „Tezaurului folcloric”.
O dată-n viaţă - o ediţie de sărbătoare
marţi, 23 decembrie 2014
În a doua zi de Crăciun, Iuliana Tudor şi-a aşteptat telespectatorii în platoul O dată-n viaţă cu veselie, muzică și invitați pe măsură. Vineri, 26 decembrie, de la ora 21:00, la TVR 1 și online pe TVR+.
Noi umblăm şi colindăm în seara de Ajun, la TVR 1
marţi, 23 decembrie 2014
Miercuri, 24 decembrie, Iuliana Tudor v-a invitat la colindat, de la ora 21:00, la TVR 1 și online pe TVR+.
Anca Ţurcaşiu, Diana Şucu şi Dan Helciug, invitaţi la O dată-n viaţă
joi, 18 decembrie 2014
Ei sunt invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 19 decembrie, de la ora 21.00
A şaptea ediţie a Galei Crucea Roşie, la TVR
marţi, 09 decembrie 2014
Iuliana Tudor prezintă evenimentul ce are ca temă copiii din familii defavorizate, vineri, 12 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD, TVRi şi online, pe TVR+.
Moş Nicolae aduce premii la O dată-n viaţă
joi, 04 decembrie 2014
Monica Davidescu, Adrian Romcescu şi Carmen Tănase au fost invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 5 decembrie, de la ora 21.00. În aceeaşi ediţie, s-au tras la sorţi câştigătorii premiilor Romvac.
Se zice că... Popescu şi Flick vin la O dată-n viaţă
joi, 27 noiembrie 2014
Cele patru prezentatoare ale emisiunii Se zice că... fac echipă împotriva simpaticilor DJ de la radio ZU, în emisiunea Iulianei Tudor, transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 28 noiembrie, de la ora 21.00.
Festivalul de Folclor „Ioan Macrea”, în direct la TVR 1, TVR 3, TVRi şi pe TVR+
marţi, 18 noiembrie 2014
În perioada 21-23 noiembrie 2014, la Sibiu se desfăşoară cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Ioan Macrea”. Evenimentul este transmis în direct de TVR 1, TVR 3, TVR Internaţional şi pe portalul TVR+.
Dana Rogoz, Florin Ristei şi Alexandra Ungureanu, la O dată-n viaţă
joi, 06 noiembrie 2014
Viorica Macovei, Mariana Ionescu-Căpitănescu şi Grupul Iza i-au susţinut pe cei trei invitaţi în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 7 noiembrie, de la ora 21.00.
Nico, Daniel Iordăchioaie şi Mariana Cojocaru, la O dată-n viaţă
vineri, 31 octombrie 2014
Nicolae Furdui-Iancu, Petrică Mâţu Stoian şi Matilda Pascal-Cojocăriţa i-au susţinut pe cei trei invitaţi în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 31 octombrie, de la ora 21.00.
Simona Gherghe, Alin Pascal şi Ştefan Stan au cântat la O dată-n viaţă
miercuri, 22 octombrie 2014
Iuliana Tudor, împreună din nou cu telespectatorii, vineri, 24 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.
Se cântă muzică lăutărească la O dată-n viaţă
joi, 16 octombrie 2014
Gabi Luncă, din nou pe scenă, alături de Orchestra „Lăutarii”, în ediţia specială de vineri, 17 octombrie, transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.00.
Antonio Passarelli, Petrişor Tănase şi Stela Popescu se întâlnesc la O dată-n viaţă
vineri, 10 octombrie 2014
Iuliana Tudor a pregătit o ediţie specială, pe teme gastronomice, a emisiunii transmise în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 10 octombrie, de la ora 21.00
De sărbători, la O dată-n viaţă, câştigi premii ROMVAC
vineri, 10 octombrie 2014
Încarcă o poză cu animăluţe pe pagina de Facebook O dată-n viaţă şi poţi câştiga premii oferite de ROMVAC.
„Seara preşedinţilor” la O dată-n viaţă
vineri, 03 octombrie 2014
Campania electorală invadează divertismentul: prima ediţie O dată-n viaţă din acest sezon (dar şi prima zi a campaniei electorale) a adus în platoul TVR 1 trei figuri marcante ale vieţii politice: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu.
O dată-n viaţă, Vaya con Dios intră-n hora românească!
marţi, 30 septembrie 2014
Prima ediţie O dată-n viaţă din acest sezon a marcat o premieră: o vedetă internaţională acceptă provocarea Iulianei Tudor. Emisiunea s-a difuzat în direct vineri, 3 octombrie, la TVR 1 şi TVR+.
 Iuliana Tudor începe al şaptelea an O dată-n viaţă la TVR 1
luni, 15 septembrie 2014
Din 3 octombrie, O dată-n viaţă pune noi vedete în ipostaze de interpreţi de folclor. În septembrie, Iuliana Tudor a împlinit 15 ani de televiziune.
Serbările Naţionale Ţebea 2014, în direct la TVR
joi, 04 septembrie 2014
Duminică, de la 14.30, aţi putut urmări trei ore şi jumătate de spectacol folcloric la TVR 1, TVR+ şi TVR Internaţional.
Muzici şi tradiţii în Cişmigiu – vineri seară, la TVR 1, cu Iuliana Tudor
joi, 17 iulie 2014
Pe 18 iulie, telespectatorii TVR 1 au urmărit prima parte din cea de-a opta ediţie a festivalului desfăşurat în parcul Cişmigiu
Julie Mayaya, Vizi Imre şi Tudor Turcu în ultima ediţie O dată-n viaţă
miercuri, 21 mai 2014
Cei trei artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în ediţia ce încheie sezonul 13 al emisiunii transmise în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 23 mai, de la ora 21.00.
Cristina Spătar, Cristina Rus şi Silviu Biriş s-au întâlnit la O dată-n viaţă
vineri, 16 mai 2014
Cei trei artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 16 mai, de la ora 21.00
Modernul şi tradiţia s-au întâlnit vineri la “O dată-n viaţă”
miercuri, 30 aprilie 2014
Vineri, 2 mai, de la ora 21.15,  Iuliana Tudor v-a dat întâlnire ca de obicei la o nouă ediţie cu cântec, joc şi voie bună “O dată-n viaţă”, la TVR 1 şi pe TVR+.
Oana Sârbu, Medeea Marinescu şi Vlad Miriţă s-au întâlnit la O dată-n viaţă
vineri, 25 aprilie 2014
Cei trei artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 25 aprilie, de la ora 21.00
Ştefan Bănică Jr., de Paşte la O dată-n viaţă
miercuri, 16 aprilie 2014
Actorul, interpretul şi omul de televiziune a fost invitatul Iulianei Tudor în ediţia specială difuzată la TVR 1 şi TVR+, duminică, 20 aprilie, de la ora 21.10
Muzica, actoria şi sportul se întâlnesc la O dată-n viaţă
joi, 10 aprilie 2014
Mirela Vaida, Manuela Hărăbor şi Elisabeta Lipă au fost invitatele Iulianei Tudor în emisiunea care s-a transmis în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 11 aprilie, de la ora 21.00
Veselie mare la O dată-n viaţă
joi, 03 aprilie 2014
Analia Selis, Aurel Moldoveanu şi Tavi Colen sunt invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 4 aprilie, de la ora 21.00
Ziua Basarabiei aniversată la O dată-n viaţă
joi, 27 martie 2014
Fuego, Pavel Stratan şi Anastasia Lazariuc au fost invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 28 martie, de la ora 21.00.
De Paşte, la O dată-n viaţă, câştigi premii ROMVAC
vineri, 21 martie 2014
Încarcă o poză cu animăluţe pe pagina de Facebook O dată-n viaţă şi poţi câştiga un miel de Paşte de la ROMVAC.
Iuliana Tudor a convins-o pe Mihaela Rădulescu să îmbrace costumul popular
joi, 20 martie 2014
Marcel Pavel şi Wilmark i s-a alăturat vedetei de televiziune la O dată-n viaţă, emisiune transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 21 martie, de la ora 21.00
Paula Seling, Ovi şi Andreea Raicu au deschis noul sezon O dată-n viaţă
miercuri, 12 martie 2014
Emisiunea Iulianei Tudor a revenit în direct la TVR 1 şi TVR+ vineri, 14 martie, de la ora 21.00
Cu drag… de Dragobete - Sărbătoarea Dragostei la români
vineri, 21 februarie 2014
Cu Iuliana Tudor, luni, 24 februarie,  la TVR 1 şi online, pe TVR+
O dată-n viaţă, 25 decembrie. Cazurile sociale care pot fi susţinute din donaţii
vineri, 27 decembrie 2013
Vedeţi mai jos poveştile persoanelor care au nevoie de ajutorul vostru, prezentate de Iuliana Tudor în ediţia specială de Crăciun de miercuri, 25 decembrie.
Trei doamne şi un Revelion
joi, 26 decembrie 2013
Andreea Marin, Ramona Bădescu şi Iuliana Tudor și-au unit forţele pentru un Revelion al eleganţei, bunului gust şi bunei dispoziţii,  la TVR 1, TVR Internațional şi pe TVR+
O dată-n viaţă - ediţie specială de Crăciun
marţi, 24 decembrie 2013
Miercuri, 25 decembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi tvrplus.ro, cu Iuliana Tudor şi invitaţii ei.
O dată-n viaţă, 12 decembrie. Cazurile sociale care pot fi susţinute din donaţii
joi, 12 decembrie 2013
Vedeţi mai jos poveştile persoanelor care au nevoie de ajutorul vostru, prezentate de Iuliana Tudor în ediţia de joi, 12 ecembrie, a emisiunii.    
Dan Helciug, Corina şi Cove, joi, la O dată-n viaţă
joi, 12 decembrie 2013
Cei trei artişti fac spectacol în emisiunea Iulianei Tudor difuzată în direct pe 12 decembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+
A şasea ediţie a Galei Crucea Roşie, la TVR
miercuri, 11 decembrie 2013
Evenimentul de vineri, 13 decembrie, a avut ca temă „Banca de Alimente pentru Copii” și a fost prezentat de Iuliana Tudor, ambasador al Crucii Roșii Române.
O dată-n viaţă, 5 decembrie. Cazurile sociale care pot fi susţinute din donaţii
vineri, 06 decembrie 2013
Vedeţi mai jos poveştile persoanelor care au nevoie de ajutorul vostru, prezentate de Iuliana Tudor în ediţia de joi, 5 decembrie, a emisiunii.
Moş Nicolae a adus o ediţie specială O dată-n viaţă
miercuri, 04 decembrie 2013
Copiii Sandei Ladoşi, Adrianei Bahmuţeanu şi al lui Ionuţ Iftimoaie au fost invitaţii Iulianei Tudor la O dată-n viaţă , joi, 5 decembrie.
Parada militară de 1 Decembrie şi spectacolul Noi suntem români, preferate la TVR 1
marţi, 03 decembrie 2013
Preţuieşte viaţa! cu Andreea Marin şi Duminca în familie cu Ramona Bădescu urmează în topul celor mai urmărite programe ale TVR 1, de Aniversarea Zilei Naţionale a României.
O dată-n viaţă. Cazurile sociale care pot fi susţinute din donaţii
vineri, 29 noiembrie 2013
Iuliana Tudor a prezentat în ediţia de joi, 28 noiembrie, poveştile persoanelor care pot fi ajutate  şi de dumneavoastră . Conturile bancare, dar şi fragmentele video, pot fi accesate mai jos.  
De sărbători, la O dată-n viaţă, câştigi premii ROMVAC
joi, 28 noiembrie 2013
Încarcă o poză cu animăluţe pe pagina de Facebook O dată-n viaţă şi poţi câştiga premii oferite de ROMVAC.
Mihai Rădulescu, de la politică la folclor
joi, 28 noiembrie 2013
Jurnalistul Ştirilor TVR a participat la emisiunea  O dată-n viaţă de joi, 28 noiembrie, alături de Giulia Anghelescu şi Simona Nae.
1 Decembrie la Televiziunea Română
joi, 28 noiembrie 2013
Program special de sărbătoare la TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional, TVR HD şi online pe TVR+
Festivalul Naţional de Folclor „Ioan Macrea”, în direct la TVR
luni, 18 noiembrie 2013
Iuliana Tudor prezintă evenimentul de la Sibiu, în perioada 19-21 noiembrie, ora 19,00 (în direct la TVR 3 şi TVR+ ), respectiv ora 21.00 (în direct la TVR 1 şi TVR+ )
O dată-n viaţă. Cazurile sociale care pot fi susţinute din donaţii
vineri, 15 noiembrie 2013
Iuliana Tudor a prezentat în ediţia de joi, 14 noiembrie, poveştile persoanelor care pot fi ajutate. Conturile bancare, dar şi fragmentele video, pot fi accesate mai jos.
Dă un LIKE pentru o CARTE
joi, 14 noiembrie 2013
TVR1, Iuliana Tudor şi echipa O dată-n viaţă dau o mână de ajutor elevilor Liceului Sportiv din Clinceni.
O dată-n viaţă. Cazurile sociale pe care le puteţi susţine prin donaţii
marţi, 12 noiembrie 2013
În ediţia de joi, 7 noiembrie, a emisiunii "O dată-n viaţă", Iuliana Tudor v-a prezentat cazurile sociale pe care le puteţi ajuta prin donaţii la conturile bancare de mai jos.
Mircea Radu, moldovean o dată-n viaţă
marţi, 12 noiembrie 2013
Jurnalistul TVR a fost invitatul Iulianei Tudor, alături de Fuego şi Alina Sorescu, joi, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+
Înfrăţire prin muzică la O dată-n viaţă
marţi, 05 noiembrie 2013
Mihai Trăistariu, trupa Millenium şi Mirabela Dauer au fost prezenți în ediția de joi, 7 noiembrie. Acum, îi puteți urmări online pe TVR+.
Cătălin Botezatu în cămașă tradițională românească la “O dată-n viață”
marţi, 05 noiembrie 2013
La ultima ediție “O dată-n viață”, designerul Cătălin Botezatu a lăsat deoparte emoțiile și, purtând o cămașă tradițională, a interpretat un cântec muntenesc.
O dată-n viață: Cazurile sociale pe care le puteți susține cu donații
luni, 04 noiembrie 2013
În ediția de joi, 31 octombrie, a emisiunii "O dată-n viață", Iuliana Tudor v-a prezentat patru cazuri sociale care au nevoie de ajutorul vostru. Iată poveștile respective și conturile bancare unde puteți dona!
Seară magică la O dată-n viaţă
miercuri, 23 octombrie 2013
Ramona Bădescu, Rona Hartner şi Leonard Iozefini s-au numărat printre invitații Iulianei Tudor, la o ultima ediție a emisiunii O dată-n viaţă la TVR 1 şi TVR+.
Maria Tănase în interpretarea tinerei generaţii, la O dată-n viaţă
marţi, 15 octombrie 2013
Invitaţii Iulianei Tudor sunt DJ Project & Adela Popescu, Alexandra Ungureanu, Crush şi Hi-Q . Joi, ora 21.00 , la TVR 1 şi online pe TVR+
Show cu Naţionala Artiştilor, Paula Seling şi Nico la O dată-n viaţă
miercuri, 09 octombrie 2013
Iuliana Tudor începe noul sezon al emisiunii sale joi, 10 octombrie, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+