Anca Mazilu
Este coordonator şi producător de emisiuni, cu o experienţă de 20 ani în televiziune. Îşi iubeşte meseria şi se bucură de fiecare dimineaţă alături de colegi şi de telespectatorii TVR 1.

Anca Mazilu a ieşit în faţa camerelor de filmat în 2020, odată cu emisiunea „Eu pot!”, de la TVR 1, prin care încearcă să ofere oamenilor paşi practici către alinierea între ce gândesc, ce spun, ce simt şi ce fac.

Matinală de felul ei, propunerea venită un an mai târziu de a fi gazda matinalului „Cu capu-n zori” i-a venit ca o mănuşă. Îşi începe ziua puţin înainte de ora 5.00, cu exerciţii de respiraţie, meditaţie şi stretching. Cana portabilă cu ceai sau cafea e băută în maşină, în drum spre televiziune.

Spune despre ea că are „o viaţă normală, cu iubire, armonie, susţinere şi foarte mult firesc”.

Fire optimistă şi pozitivă, Anca mărturiseşte că secretul unei zile reuşite stă în „setarea” pe care şi-o face de dimineaţă. Fără grabă, cu tihnă şi gânduri bune.

„Viaţa m-a învăţat un lucru: când nu-ţi vine să te trezeşti dimineaţa, înseamnă că este timpul să îţi evaluezi un pic contextul. E ca atunci când eram copii şi urma excursia cu clasa: abia aşteptam plecarea. Acelaşi sentiment îl ai şi atunci când ştii că fiecare zi îţi va aduce experienţe noi”, spune ea.

Arhiva articole
Real suport în relaţionare, emisiunea „Eu pot!”, cu Anca Mazilu, revine cu un nou sezon la TVR 1 | VIDEO
sâmbătă, 30 martie 2024
Din 30 martie, în fiecare dimineaţă de sâmbătă, la ora 10.00, Anca Mazilu şi invitaţii săi oferă telespectatorilor TVR 1 răspunsuri şi exerciţii practice, de mare ajutor în situaţii aparent fără soluţie.