Cristian Mîndru
A absolvit Facultatea de Jurnalism, urmărindu-şi visul pe care l-a avut de mic copil, acela de a deveni ziarist sportiv. În 2001 a debutat în televiziune la Antena 1, ca reporter, iar din 2004 este angajat al TVR. În 2008 a primit premiul special „Cristian Ţopescu” – TV Mania pentru cel mai promiţător tânăr jurnalist sportiv. Îl vedem la Ştirile sportive, în cadrul Telejurnalelor TVR.

A făcut parte din echipa de la Bucureşti care a produs pentru TVR Jocurile Olimpice de Vară de la Atena 2004. A comentat futsal (fotbal de sală) timp de un an şi zeci de meciuri de tenis, incluzând aici partidele de Cupa Davis ale României din ultimii ani, finale ale unor turnee de mare şlem, transmise de TVR, dar şi partide la Open România.

A participat ca redactor–comentator la Jocurile Olimpice de Vară de la Beijing 2008, Londra 2012, la Olimpiada de iarnă de la Vancouver 2010 şi la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

A fost prezentator sau producător al studiourilor „Champions League” şi al emisiunilor de fotbal din timpul CM 2006, EURO 2008, CM 2010 şi EURO 2012. Din 2010 prezintă şi principalele jurnale sportive la TVR 1 şi TVR 2, iar în 2013 a prezentat festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE 2013).

Cristian Mîndru ne aduce ştirile din Sport la TVR 1.

Arhiva articole
Despre tenis şi fotbal – jucate, privite şi comentate. Cu jurnalistul TVR Cristian Mîndru
luni, 19 iunie 2023
„Sportul e sănătate, toată lumea ar trebui să facă mişcare, cât de puţin, nu există ’nu am timp’...” Cristi Mîndru nu lasă să treacă mai mult de o zi fără mişcare. Şi tot sportul, mai exact comentariul sportiv şi prezentarea ştirilor sportive, reprezintă domeniul lui de activitate. Din 21 iunie, s-a aflat la microfonul de comentator pentru Campionatul European de Fotbal UEFA U21, transmis în exclusivitate la TVR.