Cătălin Ştefănescu
Membru al Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Teatru şi membru UNITER, Cătălin Ştefănescu este, din 1999, realizator şi gazdă a programului Garantat 100% de la TVR 1. Născut pe 29 decembrie 1968 la Râmnicu Vâlcea, Cătălin Ştefănescu a absolvit în 1995 Facultatea de Litere a Universităţii Babeş Bolyai, din Cluj-Napoca, lucrarea de licenţă pe care a susţinut-o fiind despre teatrul antic din Grecia.
catalin stefanescu
catalin stefanescu
catalin stefanescu
catalin stefanescu

Vedeta a obţinut numeroase premii pentru reportajele şi filmele documentare realizate sub acest generic: între 2003 şi 2006 - Premiul APTR pentru emisiune culturală şi pentru magazin cultural, în 2002 - Premiul pentru cel mai bun documentar românesc - Penitenciar (prezentat, printre altele, la Festivalul Internaţional de Film Antropologic - Sibiu). Tot în 2002, a luat Marele Premiu TELEVEST (la Timişoara) - pentru Regizorul... şi Premiul CNA pentru cel mai bun program local de televiziune - Garantat 100%. În 2010, i-a fost acordat Premiul Flacăra pentru jurnalism.

Garantat 100% reprezintă una dintre cele mai longevive şi apreciate emisiuni culturale din România, Cătălin Ştefănescu reuşind din plin să aducă superlativele din cultură, dar şi din alte domenii, în casele dumneavoastră, dezbătând cu personalităţi speciale aspecte de interes legate de film, teatru, muzică, artă sau politică. Lista invitaţilor prezenţi în platoul Garantat 100%, de-a lungul timpului, cuprinde personalităţi de anvergura celebrei actriţe Vanessa Redgrave, a sopranei Sarah Brightman, a scriitorului-filosof Pascal Bruckner, a „guru-ului" branding-ului Wally Olins, a regizorului Andrei Şerban sau a coregrafului suedez Mats Ek, coordonatorul Cullberg Ballet.

Cătălin Ştefănescu a făcut parte dintre prezentatorii campaniei Mari Români. Despre acest proiect iniţiat de Televiziunea Română, Cătălin Ştefănescu declara: „Proiectul Mari Români este una dintre cele mai îndrăzneţe iniţiative ale televiziunii publice. Nu ierarhia unor mari români e importantă, ci dezbaterea publică, discuţia despre valoare şi popularitate, încercarea de a discuta normal despre identitate naţională şi posibilitatea de a ne contrazice civilizat, într-o lume care are nevoie şi de... normalitatea noastră".

Între 1991 şi 1998, a publicat o serie de articole în Contemporanul, Steaua, Cotidianul (suplimentul Litere, arte, idei ), Canava Odeon, Direcţia 9. A fost şeful compartimentului de difuzare şi imagine la TVR Cluj, apoi secretar general de redacţie la TVR Cluj, dar şi realizator şi prezentator al emisiunii "Întâlnirea de Sâmbătă" (TVR 1 şi TVR2).

Printre pasiunile sale se numără filmul, teatrul şi muzica. Cătălin se mai declară încântat de gătit, tenis şi... chibiţat la fotbal.

Arhiva articole
„Am simţit că oamenii aceia, care habar n-aveau cine e Porumbescu, ce-i România... am simţit, la un moment dat, că s-a făcut linişte…”
joi, 23 mai 2024
Violonistul Alexandru Tomescu este invitatul lui Cătălin Ştefănescu duminică, la „Garantat 100%”. Un dialog despre experienţe trăite la intensitate maximă, despre efort şi concentrare, despre emoţie şi puterea magică a muzicii, pe 26 mai, de la ora 23.00, la TVR 1.
Peste șase veacuri de istorie otomană, într-o lecţie de istorie. Autorul şi profesorul Marc David Baer e invitatul lui Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%” | VIDEO
vineri, 10 mai 2024
Turcii sau otomanii sunt acelaşi lucru? Care a fost relaţia otomanilor cu teritoriile locuite de români, despre toleranţă în epoca modernă, dar şi despre otomanii ce se considerau continuatorii Romei, într-o discuţie cu autorul Marc David Baer, la „Garantat 100%”. Cătălin Ştefănescu ne-a dat întâlnire la TVR 1 pe 12 mai, ora 23:00.
„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%” | VIDEO
duminică, 21 aprilie 2024
Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie efervescentă cu vizionarul regizor german de teatru Thomas Ostermeier, la „Garantat 100%”, la TVR 1, pe 21 aprilie, ora 23.00.
„Arta, ca nevoie, nu ca lux”. Un invitat de colecţie în deschiderea noului sezon „Garantat 100%”: Andrei Pleşu | VIDEO
duminică, 14 aprilie 2024
Cătălin Ştefănescu – Andrei Pleşu, despre artă, religie şi „lumea formelor”. Un dialog de savurat, difuzat la TVR 1 în două părţi. Prima parte a emisiunii a fost difuzată pe 7 aprilie, cea de-a doua parte ați putut să o urmăriți duminică, 14 aprilie, de la ora 23.00.
„Rolul meu, ca dirijor, în primul rând, este să îi ajut pe oameni să fie mai buni decât cred ei că pot fi”
joi, 25 ianuarie 2024
Dirijorul Cristian Măcelaru a deschis seria dialogurilor „Capitala culturală”, cu Cătălin Ștefănescu, întâlniri cu personalități ale culturii, cercetării științifice, tehnologiei, compatrioți care au făcut cariere ieșite din comun și contribuie la patrimoniul cultural al lumii. Din 28 ianuarie, timp de zece săptămâni, TVR 1 difuzează dialogurile lui Cătălin Ștefănescu.
„Ţine-ţi copiii aproape!”, mesajul lui Gabor Maté, din nou invitat la „Garantat 100%” | VIDEO
vineri, 15 decembrie 2023
E, de altfel, şi titlul cărţii semnate de Gordon Neufeld şi Gabor Maté, apărute la editura Curtea Veche. Şi prilejul unei noi discuţii pline de miez cu psihoterapeutul Gabor Maté. Ultima ediţie a sezonului „Garantat 100%” a fost pe 17 decembrie de la ora 23.00, la TVR 1.
„Acesta a fost motorul care m-a pus mereu în mișcare: să mă îndepărtez de ce făcusem până atunci, să găsesc alte căi, să-mi deturnez propriul stil...” - Jean-Michel Jarre e invitatul lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%”
miercuri, 29 noiembrie 2023
Considerat unul dintre pionierii muzicii electronice, compozitorul și instrumentistul francez Jean-Michel Jarre a fost la „Garantat 100%” duminică, 3 decembrie. O discuţie despre muzică, viaţa artistului Jean-Michel Jarre, difuzată la TVR 1, de la ora 23.00. | VIDEO
Confesiuni de suflet, la „Garantat 100%”, cu actorul Adrian Titieni | VIDEO
luni, 13 noiembrie 2023
Vocaţie şi profesie. Teatru şi cinema. Resentimente şi alte simţiri adânci. Cătălin Ştefănescu ne-a propus o discuţie interesantă, profundă, cu actorul Adrian Titieni, la „Garantat 100%”. Duminică, 12 noiembrie, ora 23.00, la TVR 1.
„Eu acum sunt la vârsta la care încep să apreciez aceste momente de banalitate colosal de mult” - regizorul Cristian Mungiu, invitat la „Garantat 100%”
luni, 23 octombrie 2023
Multipremiatul regizor, producătorul și scenaristul român de film Cristian Mungiu a venit la „Garantat 100%”, duminică, 22 octombrie. Cătălin Ştefănescu ne-a dat întâlnire de la ora 22.45, la TVR 1. | VIDEO
„Mai mult ca trecutul”, cu Ana Blandiana, la TVR 1. Sezon nou „Garantat 100%”, din 8 octombrie | VIDEO
vineri, 06 octombrie 2023
„Am preferat întotdeauna să suport ceva greu, dar să-mi rămână numele de scriitor curat...”, mărturiseşte scriitoarea Ana Blandiana în dialogul cu Cătălin Ştefănescu. Am urmărit întreaga discuţie în prima ediţie a noului sezon „Garantat 100%”, duminică, ora 23.00, la TVR 1.
„Caut, mă întreb, mă tem, sper, dar merg.” – Andrei Pleşu, în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Dincolo de alb şi negru” | VIDEO
marţi, 23 mai 2023
Despre cultură, istoria artei, originalitate, despre „specialişti şi nespecialişti”, despre teatru, educaţie şi căutare, într-o ediţie de colecţie a emisiunii de la TVR 1, ce s-a difuzat miercuri, 24 mai, de la ora 19.00.
Discuţie despre sănătatea minţii şi traume, la „Garantat 100%”  | VIDEO
duminică, 09 aprilie 2023
Diana Vasile – psihoterapeut, președintele Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei – a fost invitata lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%”. Ediţia a fost difuzată la TVR 1 duminică, 9 aprilie, de la ora 23.10.
Horia-Roman Patapievici la „Garantat 100%
vineri, 31 martie 2023
Telespectatorii TVR1 au putut urmări duminică, 2 aprilie, emisiunea „Garantat 100%" unde Horia-Roman Patapievici a făcut mărturisiri despre intelectualitate, popor și destin. | VIDEO
Despre limbă şi limbaj, la „Garantat 100%”, cu scriitorul Dan Alexe | VIDEO
duminică, 26 martie 2023
„Babel – la început a fost cuvântul” este cartea scriitorului Dan Alexe care a provocat o discuţie savuroasă despre limbă şi limbaj, dar şi despre mitul conţiinţei naţionale, în platoul „Garantat 100%”.
Gabriel Liiceanu, invitat la prima ediţie a noului sezon „Garantat 100%”| VIDEO
duminică, 19 martie 2023
O discuţie despre piaţa ideilor din România, despre cărţi şi scris ne-a propus realizatorul Cătălin Ştefănescu alături de scriitorul şi filosoful Gabriel Liiceanu. La TVR 1, duminică, 19 martie, de la ora 23.00.
De ce „miracolul Brâncuși” a plecat din România?
vineri, 17 februarie 2023
Criticul și istoricul de artă Pavel Șușară - în dialog cu Cătălin Ştefănescu, în prima ediţie „Dincolo de alb şi negru” a săptămânii, luni, 20 februarie, ora 18.55, la TVR 1. Dezbaterile „Dincolo de alb şi negru” sunt o pledoarie pentru gândire.
O nouă serie de ediții „Dincolo de alb şi negru”
joi, 16 februarie 2023
O săptămână cu invitați fascinanți la TVR 1, care ne-au condus și ne-au ajutat să explorăm spaţiul care se află „Dincolo de alb şi negru” ! | VIDEO  
Despre recentele evoluţii în războiul ruso-ucrainean, la „Dincolo de alb şi negru”
duminică, 05 februarie 2023
Pe 9 februarie, la „Dincolo de alb şi negru”, Cătălin Ştefănescu a discutat cu istoricul Armand Goşu. De la 18.55, la TVR 1. Miercuri, 8 februarie, Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, a fost invitatul lui Laurenţiu Ciocăzanu | VIDEO
Andrei Ujică, invitatul lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%”
vineri, 27 ianuarie 2023
În ultima ediţie a sezonului „Garantat 100%”, Cătălin Ştefănescu ne-a propus un interviu de suflet cu scriitorul şi regizorul român Andrei Ujică. Am urmărit dialogul duminică, 29 ianuarie, de la 18.55, la TVR 1.
Cum să ne ferim de capcanele imobiliare?
joi, 26 ianuarie 2023
Ne-a învaţat arhitectul Radu Negoiță în noua ediţie „Dincolo de alb și negru”, la TVR 1. Joi, 26 ianuarie, de la ora 18.55, autorul primului ghid de ales locuinţa perfectă din România a fost invitatul lui Cătălin Ştefănescu.
„Nu am orgoliu. Lupt ani de zile să scot cojile de ceapă ale ego-ului”
joi, 19 ianuarie 2023
„71 de minute cu Tora Vasilescu” - un eveniment în onoarea actriţei Tora Vasilescu ne oferă realizatorul Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%”. | VIDEO
Gastronomie şi călătorie. Cu fotograful Răzvan Voiculescu, la „Garantat 100%”
duminică, 11 decembrie 2022
Despre România profundă, aşa cum o înţelege el. Despre fotografiatul pe film sau fotografia digitală. Despre bucătăria hoinară în albume de fotografie. | VIDEO
Generozitate „Dincolo de alb şi negru”, cu italianca Sara Turetta
luni, 14 noiembrie 2022
Trăieşte la noi în ţară de 20 ani. Luni, 14 noiembrie, ora 18.55, la TVR 1, Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu o împătimită italiancă implicată în salvarea câinilor şi pisicilor din România.
Rüdiger von Fritsch și Iver B. Neumann, printre invitaţii „Dincolo de alb şi negru”
joi, 03 noiembrie 2022
Mihaela Crăciun, Marian Voicu, Marius Constantinescu şi Cătălin Ştefănescu ne provoacă din nou să gândim „Dincolo de alb şi negru”. Ediţiile în premieră ale emisiunii de dialoguri aparte se văd la TVR 1 pe 31 octombrie, 1, 2 şi 3 noiembrie, ora 18.55.
Homer... Spartacus... războiul troian - cât e istorie şi cât e poezie?
vineri, 14 octombrie 2022
Fascinantă lecţie despre istorie la „Garantat 100%”! Duminică, 16 octombrie, ora 18.55, la TVR 1, profesorul de istorie şi expertul în istorie militară antică Barry Strauss e invitatul lui Cătălin Ştefănescu.
„Am fotografiat ce m-a durut mai tare”, Cristian Movilă, la „Garantat 100%”, TVR 1
joi, 29 septembrie 2022
Fotograf de presă, artist vizual, fondatorul Fundaţiei culturale EIDOS. A publicat fotografii în The New York Times, National Georgaphic, Paris Match . Cristian Movilă a fost invitatul lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100% duminică, 2 octombrie, ora 19.00.
Ediţie eveniment în deschiderea noului sezon Garantat 100%. Duminica, la 7 seara
vineri, 23 septembrie 2022
Mentorii ei au fost Ahmad Jamal şi Chick Corea. E celebră datorită virtuozității sale, concertelor electrizante și mixului de genuri muzicale din compozițiile sale. Pianista de jazz Hiromi Uehara a fost invitata lui Cătălin Ştefănescu pe 25 septembrie.
Maeştri ai dialogului jurnalistic, gazde în noul sezon „Dincolo de alb şi negru”
luni, 19 septembrie 2022
Din 19 septembrie, de la 18:55*, premiere ale dezbaterilor „Dincolo de alb şi negru” se văd la TVR1. Mihai Rădulescu, Cătălin Sava, Marius Constantinescu, Mihaela Crăciun, Marian Voicu, Laurenţiu Ciocăzanu, Mirela Nagâţ i se alătură lui Cătălin Ştefănescu, ca moderatori.
Mark Galeotti, la „Dincolo de alb şi negru”. În dialog cu Cătălin Ştefănescu
vineri, 03 iunie 2022
„A crezut că invadarea Ucrainei va fi momentul de apogeu istoric al epocii lui ca președinte” – profesorul și istoricul Mark Galeotti ne-a vorbit despre Putin și războiul pe care acesta îl duce în Ucraina. Luni, 6 iunie, ora 19.00, la TVR 1. | VIDEO
„Dincolo de alb şi negru”. În premieră la TVR 1, cu Cătălin Ştefănescu
duminică, 29 mai 2022
Cătălin Ştefănescu ne propune o serie de întâlniri cu oameni echilibraţi, care ştiu ce spun. „Dincolo de alb şi negru”. Emisiunea se vede de luni până joi*, de la ora 19.00. | VIDEO
Gabor Maté: „Înainte să spunem Da, trebuie să putem să spunem Nu!” | VIDEO
duminică, 30 ianuarie 2022
Poate cel mai în vogă psihoterapeut al momentului, medic şi autor cunoscut şi apreciat în toată lumea, Gabor Maté a fost invitat în ultima ediţie a sezonului 44 „Garantat 100%”. Cătălin Ştefănescu ne-a dat întâlnire la TVR 1 duminică, 30 ianuarie.
Ce se întâmplă la doi paşi de România. Cu Armand Goşu, la „Garantat 100%”
vineri, 14 ianuarie 2022
Profesorul Armand Goșu, expert în istoria spațiului rus, a explicat ce se întâmplă la frontiera Ucrainei, dar şi influența asupra României a acestor evenimente în plină desfășurare. Pe 16 ianuarie, la TVR1. | VIDEO
Victor Rebengiuc: „Nu mă lăuda, domnule! S-ar putea să îmi faci rău”
miercuri, 29 decembrie 2021
„88 de ani, în 88 de minute” - un eveniment în onoarea actorului Victor Rebengiuc ne-a oferit realizatorul Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%”, pe 9 ianuarie, la ora 23.15 (partea a II-a), la TVR 1. | VIDEO
„Pentru mine, muzica e precum natura. Precum grădina. E Dumnezeu”
joi, 09 decembrie 2021
Personalitate şi stil inconfundabile. O voce viscerală, curajoasă, dinamică, impetuoasă ne-a impresionat profund duminică, la TVR1. Cântăreaţa şi compozitoarea americană Beth Hart a fost invitata lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%”, pe 12 decembrie.
Una dintre marile frumuseţi ale anilor '60, la „Garantat 100%” | VIDEO
sâmbătă, 30 octombrie 2021
A jucat în peste 60 de filme, a colaborat cu regizori din toată lumea, de la Luchino Visconti și Liliana Cavani, la Woody Allen, Sidney Lumet și Alan Parker. Duminică, de la 23.00, actriţa Charlotte Rampling este invitata lui Cătălin Ştefănescu la TVR 1.
Semnificațiile cuvântului „vindecare”, cu Suleika Jaouad, la „Garantat 100%”
miercuri, 13 octombrie 2021
E scriitoare, jurnalistă şi speaker motivaţional. Un diagnostic necruțător i-a distrus visul de a deveni corespondent de război. Dar nu a încetat să scrie. Suleika Jaouad a fost invitata lui Cătălin Ştefănescu la TVR 1, duminică, ora 23.00.| VIDEO
Personalităţi de anvergură mondială, în noul sezon Garantat 100% | VIDEO
duminică, 03 octombrie 2021
La împlinirea a 22 de ani de existență, emisiunea „Garantat 100%” a anunțat începerea în forță a unui nou sezon.
Dorina Lazăr: „Toată viața am iubit teatrul mai mult decât propria familie” | VIDEO
joi, 17 iunie 2021
Mărturisiri tulburătoare ale unei actriţe iubite de mai multe generaţii, duminică seară, la „Garantat 100%”. Cătălin Ştefănescu ne-a invitat să-i fim alături la întâlnirea cu Dorina Lazăr, directorul Teatrului Odeon din Bucureşti. TVR 1, 20 iunie, ora 23.30.
„Eram faimoși, le aveam pe toate, iar eu eram cel mai nefericit om de pe Pământ”
vineri, 04 iunie 2021
Liderul grupului Viţa de Vie, Adi Despot, a revenit după mult timp la TVR, „pentru o seară a onestităţii, a autenticităţii şi a deschiderii”, la „Garantat 100%”. | VIDEO
Richard Haass - de la Departamentul de Stat al SUA, la „Garantat 100%”
sâmbătă, 22 mai 2021
Exclusivitate TVR: Cătălin Ştefănescu ne oferă un interviu cu preşedintele Consiliului pentru Politică Externă al Statelor Unite. La „Garantat 100%”, Richard Haass ne explică „Lumea în care trăim”. TVR 1, duminică, 23 mai, ora 23.00. | VIDEO
Lecție despre sensul vieții, cu psihiatrul şi scriitorul Irvin Yalom, la Garantat 100%
joi, 06 mai 2021
Este profesor emerit de psihiatrie la Universitatea Stanford. Din Palo Alto, California, într-un dialog plin de înţelepciune, cu Cătălin Ştefănescu, Irvin Yalom ne-a vorbit despre „O chestiune de viaţă şi de moarte". Pe 9 mai, ora 23.00, la TVR 1.
Cum ne vede cineva din afară. Profesorul Oliver Jens Schmitt, la „Garantat 100%”
joi, 22 aprilie 2021
Personalitate a lumii academice europene, invitatul lui Cătălin Ştefănescu este un fin cunoscător al României. E şi vorbitor de limbă română. Cum ne vede pe noi, am aflat la „Garantat 100%”, duminică, 25 aprilie, de la ora 22.10, la TVR 1. | VIDEO
Călătorii pe termen lung, cu Elena Stancu şi Cosmin Bumbuţ, la „Garantat 100%”
vineri, 16 aprilie 2021
Creatorii proiectului Teleleu ne oferă o seară de neuitat, cu povești despre românii plecați la muncă în străinătate, duminică, la „Garantat 100%”. Cătălin Ştefănescu ne dă întâlnire la TVR 1 pe 18 aprilie, ora 23.00.
Steve Jobs, pus într-o lumină specială de fiica sa, la Garantat 100% | VIDEO
joi, 01 aprilie 2021
Scriitoarea Lisa Brennan Jobs, fiica celebrului Steve Jobs, cofondatorul nu mai puţin celebrei companii de top care produce computere și terminale electronice inteligente, este invitata lui Cătălin Ştefănescu la TVR 1, pe 11 aprilie.
Mircea Cărtărescu, despre chipul universal al „republicii cititorilor” | VIDEO
vineri, 19 martie 2021
Serile memorabile alături de Cătălin Ştefănescu şi invitaţii săi continuă duminica la TVR 1. Pe 21 martie, de la ora 23.00, „Garantat 100%” ne-a bucurat cu o nouă întâlnire cu Mircea Cărtărescu.
„Dieta mediteraneană ar creşte, în medie, cu cel puţin 5 ani speranţa de viaţă!”
duminică, 21 februarie 2021
Modul în care trăim ne influenţează starea de sănatate. Ați putut revedea, la TVR1, pe 28 februarie, de la ora 22:45, discuția lui Cătălin Ștefănescu, la „Garantat 100%", cu medicul cardiolog Claudiu Stoicescu.
Despre noi, oamenii, şi despre întregul univers animal
vineri, 19 februarie 2021
Cătălin Ştefănescu ne-a invitat o reîntâlnire cu Frans de Waal, unul dintre cei mai valoroși oameni de știință ai lumii. Duminică, 21 februarie, „Garantat 100%” de la ora 22.45, la TVR 1.
Alex Gâlmeanu a fost la Garantat 100%, pe TVR1 | VIDEO
duminică, 29 noiembrie 2020
Duminică, 29 noiembrie, de ora 23.00, la #TVR1 , invitatul lui Cătălin Ştefănescu în studioul emisiunii Garantat 100% a fost fotograful Alex Gâlmeanu.
„Nu ne comparăm cu statul român. Am vrea ca el să se compare cu noi!”
duminică, 08 noiembrie 2020
Cele două doamne care au creat un adevărat fenomen în România, construind un spital public ultramodern, din bani adunaţi de la companii şi de la cetăţeni, au fost invitatele lui Cătălin Ştefănescu. „Garantat 100%” s-a văzut la TVR 1, pe 8 noiembrie, ora 23.00.
Gigi Căciuleanu: „Întâi şi întâi dansează sufletul și mintea!” | VIDEO
duminică, 01 noiembrie 2020
Cum e să fii văzut de mii, zeci de mii, sute de mii de ochi. A povestit într-o întâlnire memorabilă artistul coregraf şi dansator Gigi Căciuleanu, la Garantat 100%, la TVR 1, duminică, 1 noiembrie, ora 23.00.
Cascadă de poveşti captivante, cu Dan Perjovschi, la „Garantat 100%”| VIDEO
vineri, 16 octombrie 2020
Cel mai cunoscut artist vizual din România a fost duminică, 18 octombrie, la Garantat 100%.
Dezbatere la Garantat 100%: „Isus al meu”, de Gabriel Liiceanu | VIDEO
vineri, 05 iunie 2020
Despre Isus, Biserică, credinţă, discernământ, libertate de opinie, despre atmosfera spaţiului nostru public şi despre nevoia de dialog real, duminică, 7 iunie, de la ora 23.00, la TVR 1. Invitatul lui Cătălin Ştefănescu a fost scriitorul Gabriel Liiceanu.
Un medic stomatolog, fotograf amator, invitat la „Garantat 100%” | VIDEO
vineri, 29 mai 2020
În noul sezon Garantat 100%, Cătălin Ştefănescu  ne face cunoştinţă şi cu compatrioţi care nu sunt în lumina reflectoarelor, dar care fac lucruri extraordinare. Realizatorul ne-a dat întâlnire cu Septimiu Bizo la TVR 1, duminică, 31 mai, de la ora 23.00.
„Curăţenia aerului pe care îl respirăm e şi o problemă de cultură”
joi, 21 mai 2020
A m început noul sezon Garantat 100% cu o dezbatere despre importanţa protejării mediului înconjurător. Cătălin Ştefănescu ne-a dat întâlnire la TVR 1, duminică, 24 mai, de la ora 23.00.
Marcel Iureș la Garantat 100%: Trăim o spaimă | VIDEO
luni, 04 mai 2020
Cătălin Ștefănescu sondează gândurile, emoțiile și sentimentele lui Marcel Iureș despre perioada de izolare, într-un amplu interviu special, de neratat!
Despre rasism, într-o ediție specială
vineri, 01 mai 2020
Marius Turda, originar din Maramureș, predă la Oxford Brookes University, iar unele dintre temele sale de cercetare sunt ideea de rasă și rasismul. Cătălin Ștefănescu vi-l prezintă într-un amplu interviu.
Odette Chirilă, psiholog la Matei Balș: cum gestionăm frica și iritarea | VIDEO
marţi, 28 aprilie 2020
Cătălin Ștefănescu a stat de vorbă, într-o nouă ediție specială Garantat 100%, cu Odette Chirilă, psiholog clinician la Institutul "Matei Balș", despre cum ne gestionăm comportamentul, emoțiile și gândurile după 15 mai.
O nouă ediție specială Garantat 100% cu dr. Monica Rusticeanu | VIDEO
marţi, 21 aprilie 2020
Cătălin Ștefănescu continuă seria de ediții speciale online cu un amplu interviu cu medicul Monica Rusticeanu.
Vlad Mixich, despre măsurile autorităților, la Garantat 100% | VIDEO
joi, 16 aprilie 2020
Cătălin Ștefănescu îl provoacă pe invitatul său, specialist în politici publice de sănătate, să răspundă unor întrebări deloc comode despre măsurile luate de autorități în perioada sărbătorilor pascale, într-o nouă ediție specială Garantat 100%.
Exclusiv Garantat 100%: Cum petrece Simona Halep izolarea? | VIDEO
miercuri, 08 aprilie 2020
Cătălin Ștefănescu a lansat, miercuri seara, un interviu în exclusivitate cu Simona Halep pe pagina de Facebook a emisiunii Garantat 100%.
Ediții speciale Garantat 100% pe Facebook: Vasile Ersek | VIDEO
joi, 02 aprilie 2020
Cătălin Ștefănescu pornește seria de ediții speciale "Garantat 100%" online cu un interviu cu Vasile Ersek, climatolog, geochimist și oceanograf, cu reputație internațională.
luni, 23 martie 2020
TVR1 v-a propus să revedeți seria prin care am călătorit de-a lungul și de-a latul țării și am aflat istoria gărilor noastre. Episoadele s-au difuzat în luna martie, miercuri, de la ora 24.00.
 Cel mai apreciat scriitor rus al momentului, invitat la „Garantat 100%”
vineri, 15 noiembrie 2019
Este comparat cu Tolstoi sau Cehov datorită lirismului cărților sale. Mihail Şişkin este unul dintre cei mai apreciaţi scriitori ai momentului şi invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%. D uminică, 17 noiembrie, de la ora 23.00, la TVR 1.
Prin 10 ţări, cu autorulota - poveşti din locuri fantastice, la „Garantat 100%”
joi, 24 octombrie 2019
O călătorie în timp şi spaţiu: 20.000 de km şi 10 ţări în 2 luni şi jumătate. Despre Iran şi fostele ţări sovietice din Asia Centrală vorbeşte Cătălin Ştefănescu cu invitaţii săi, la  Garantat 100%, duminică, 27 octombrie, de la ora 23.00, la TVR 1.
20 de ani de „Garantat 100%”
miercuri, 02 octombrie 2019
„ Vom continua să vorbim într-un ritm normal, într-o limbă română cât mai corectă, ne vom respecta invitaţii, dar nu vom ocoli nicio întrebare care poate lămuri ceva” - Cătălin Ştefănescu, realizator Garantat 100%, TVR 1.
Singurul interviu al câştigătoarei de la Wimbledon 2019 - la „Garantat 100%”
miercuri, 14 august 2019
Duminică, 18 august, de la ora 21.00, la TVR 1, campioana de la Wimbledon, Simona Halep, este invitata lui Cătălin Ştefănescu la ediţia specială a emisiunii „Garantat 100%”.
„Radiografia unei mârşăvii judiciare”, cu Traian Berbeceanu, la Garantat 100%
miercuri, 14 august 2019
Sâmbătă, 17 august, ora 21.00, la TVR 1, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu fostul ofiţer al Poliţiei Române, Traian Berbeceanu, cel care a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia între anii 2005 şi 2013, până la punerea sa sub învinuire.
Simona Halep şi Traian Berbeceanu, la Garantat 100% - ediţii speciale, la TVR 1
miercuri, 14 august 2019
Sâmbătă, 17 august şi duminică, 18 august, Cătălin Ştefănescu ne încântă cu două interviuri în exclusivitate la TVR 1: cu Simona Halep, campioana de la Wimbledon şi cu fostul ofiţer al Poliţiei Române, Traian Berbeceanu.
Autorul cu cel mai mare succes la vânzări de carte, invitat Garantat 100%
miercuri, 05 iunie 2019
Scrie cărţi care se vând în milioane de exemplare, este tradus în peste 50 de limbi. Are 43 de ani, e istoric, filosof şi autorul celebrelor „Sapiens”, „Homo Deus”. Interviul cu Yuval Noah Harari s-a difuzat în premieră pe 9 iunie.
P.S. Mihai Frățilă, invitat la “Garantat 100%”
joi, 30 mai 2019
Duminică, 2 iunie, în ultima zi a vizitei Papei Francisc în România, de la ora 23.00, la TVR 1, Cătălin Ștefănescu a stat de vorbă cu P.S. Mihai Frățilă, episcop eparhial al Eparhiei „Sfântul Vasile cel Mare” de București.
Obsesia cutremurului şi istoricul seismic al României, măsurate la Garantat 100%
joi, 23 mai 2019
Tânărul inginer Matei Sumbasacu, fondatorul Asociaţiei pentru Reducerea Riscului Seismic, a fost invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%, de la TVR 1.
Întâlniri memorabile şi poveşti de viaţă extraordinare, la Garantat 100%
miercuri, 17 aprilie 2019
Duminică, 21 aprilie, la ora 23.00, Cătălin Ştefănescu a lansat la TVR 1 un nou sezon al emisiunii Garantat 100%.
Despre România, cu dragoste: Charlie Ottley, invitat la „Garantat 100%
joi, 11 octombrie 2018
Noul sezon al emisiunii „Garantat 100%” începe cu o ediţie eveniment, în care jurnalistul britanic Charlie Ottley ne-a vorbit despre nevoia de a salva de la degradare şi dispariţie ultimul paradis natural al Europei.
Reîntâlnire emoţionantă cu Neagu Djuvara la „Garantat 100%”
marţi, 20 martie 2018
Noul sezon al emisiunii „Garantat 100%” începe cu o ediție  dedicată lui Neagu Djuvara. Duminică, 25 martie, la TVR 1, de la ora 23.00, Cătălin Ştefănescu ne poartă într-o călătorie prin fascinantele idei ale marelui cărturar, recent dispărut dintre noi.
Melania Medeleanu şi Cătălin Ştefănescu, despre solidaritate şi preţul binelui
joi, 30 noiembrie 2017
La "Garantat 100%" , aţi putut urmări un dialog cât o mărturie despre speranţă, generozitate, implicare şi solidaritate ca tratament pentru suferinţa celor mai încercaţi dintre noi.
Cea mai valoroasă handbalistă a lumii, invitata lui Cătălin Ştefănescu
marţi, 07 noiembrie 2017
„ Garantat 100% ” prezintă personalităţi care au mentalitate de învingător. Handbalista Cristina Neagu a venit la „ Garantat 100% ” de la TVR 1 şi TVR+ duminică, 12 noiembrie, de la ora 23.00.
„Arta trebuie să ajungă la omul de pe stradă!
vineri, 03 noiembrie 2017
Este crezul regizorului american Robert Wilson, invitat duminică la „ Garantat 100% ” .  Sezonul de Oscar la  „ Garantat 100% ” a continuat cu o nouă ediţie pe 5 noiembrie, ora 23.00, la TVR 1 şi TVR+.
De 400 de ori Hamlet. Sir Derek Jakobi - un actor Garantat 100% excepţional
joi, 26 octombrie 2017
Actorul şi regizorul de scenă britanic este invitatul lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%” de duminică, 29 octombrie, de la 23.00, la TVR 1.
De la „Dead Poets Society” la „Training Day”
joi, 19 octombrie 2017
O incursiune „Garantat 100%” prin viaţa şi cariera lui Ethan Hawke. Cu Ethan Hawke. Actorul american a fost invitatul lui Cătălin Ştefănescu duminică, 22 octombrie, de la 23.00, la TVR 1şi TVR+.
„Este Rusia un pericol real pentru România?”
joi, 29 iunie 2017
De la acestă întrebare a pornit ultima ediţie „ Garantat 100%” a sezonului. Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu conferenţiarul universitar doctor Armand Goşu, de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Universitatea Bucureşti. Duminică, 2 iulie, ora 23.00, la TVR 1 şi pe TVR+.
Kebab sau pachetele de primăvară?
marţi, 20 iunie 2017
O incursiune în cultura şi tradiţiile ţărilor unor bucătari din Turcia şi China, dar care trăiesc în România, ne-a propus Cătălin Ştefănescu la Garantat 100% de duminică, 25 iunie. De la ora 23.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.
„Viitorul” e „Garantat 100%”. Cu Gheorghe Hagi
miercuri, 31 mai 2017
„Victoria, pentru mine, înseamnă fericire"! O discuţie Garantat 100% interesantă, cu vorbe şi gânduri care ne pun pe gânduri, ne-a propus Cătălin Ştefănescu pentru duminică seară. Invitat de onoare: Gheorghe Hagi. Pe 4 iunie, de la ora 23.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.
„La intelectualii români, solidaritatea şi buna credinţă sunt materii deficitare”
marţi, 16 mai 2017
Portretul unui om puternic şi delicat în acelaşi timp : Ana Blandiana. Scriitoarea a fost invitata lui Cătălin Ştefănescu la " Garantat 100%", duminică, 21 mai, de la ora 23.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.
Garantat 100% despre Fake News – cu jurnaliştii Marian Voicu şi Mircea Toma
joi, 11 mai 2017
Ce înţelegem prin „fake news”? De ce este acest fenomen atât de alarmant? „Fake news” înseamnă ştiri false? Răspund, la Garantat 100%, jurnaliştii Mircea Toma şi Marian Voicu. În dialog cu Cătălin Ştefănescu - pe 28 mai, de la ora 23.00, la TVR 1 şi TVR+.
Lupta cu limitele - Tibi Uşeriu, invitat la
joi, 27 aprilie 2017
Dublu câştigător al ultramaratonului de la Cercul Polar, Tibi Uşeriu este invitatul lui Cătălin Ştefănescu duminică, la " Garantat 100%". Pe 30 aprilie, de la ora 23.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.
Actriţa Carmen Galin, în rol principal la Garantat 100%
joi, 06 aprilie 2017
Primul interviu pentru televiziune al actriţei Carmen Galin după 20 de ani de absenţă din viaţa publică. Vedem interviul, realizat de Cătălin Ştefănescu, la Garantat 100% de duminică, 9 aprilie, ora 22.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.
Sezon nou Garantat 100% la TVR 1
miercuri, 29 martie 2017
Albert Laszlo Barabasi, fizicianul născut în România, expert în teoria reţelelor, a fost primul invitat al lui Cătălin Ştefănescu în noul sezon Garantat 100%. Ediţia s-a difuzat la TVR 1, TVR HD şi TVR + duminică, 2 aprilie, de la 22.00.
Garantat 100%, despre aurul verde al României
joi, 09 martie 2017
Duminică, 12 martie, Cătălin Ştefănescu a discutat cu ecologistul Gabriel Păun despre cum se fură şi distruge una dintre marile avuţii ale României - pădurea. Garantat 100% se vede de la 22.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Garantat 100%: studenţii au cuvântul
marţi, 31 ianuarie 2017
Un grup de 20 de studenţi de la Arhitectură, Filosofie, Ştiinţe Politice, Jurnalism şi Teologie – în studioul Garantat 100% ! Duminică, 12 februarie, Cătălin Ştefănescu i-a provocat la o discuţie despre cultura naţională şi educaţie - de la 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Poliţist Garantat 100%: Marian Godină
vineri, 27 ianuarie 2017
A cucerit Internetul cu poveştile sale despre munca de agent la Rutieră. Marian Godină este, poate, cel mai popular poliţist din România. Duminică, 29.01, Cătălin Ştefănescu l-a invitat la o şuetă Garantat 100%. De la 22.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Ce sărbătorim de Ziua Culturii Naţionale?
marţi, 10 ianuarie 2017
Televiziunea Română a aniversat Ziua Culturii Naţionale printr-o ediţie specială, moderată şi realizată de Cătălin Ştefănescu. Emisiunea a fost la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi TVR+, duminică, 15 ianuarie, de la ora 21.10.
Un designer care îmbracă vedete, pe podiumul Garantat 100%
joi, 17 noiembrie 2016
Celebrităţi ca Beyoncé, Madonna sau Lady Gaga poartă creaţiile ei vestimentare. Duminică, 20 noiembrie, la Garantat 100%, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu creatoarea de modă Andreea Bădală. De la 22.20, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Garantat 100%, pe muzică de Oscar
joi, 27 octombrie 2016
Unul dintre cei mai importanţi compozitori contemporani a fost invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%. Interviul cu Philip Glass, exclusivitate TVR - duminică, 13 noiembrie, de la 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
La Garantat 100%: cum arată cercurile de putere de la Washington
vineri, 21 octombrie 2016
Unul dintre cei mai importanţi ziarişti ai lumii vine la Garantat 100%. Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu Robert D. Kaplan duminică, 23 octombrie, de la 23.25, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Tim Robbins, invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%
miercuri, 12 octombrie 2016
Câştigătorul unui Oscar şi a două Globuri de Aur, actorul Tim Robbins a deschis noul sezon Garantat 100%. Ca şi până acum, Cătălin Ştefănescu ne dă întâlnire duminica, la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Documentar în premieră la TVR 1: România din spatele frontului
luni, 22 august 2016
Marţi, 23 august, de la ora 21.10, Cătălin Ştefănescu ne-a prezentat filmul documentar România din spatele frontului , o poveste din Bucureştiul anilor 1939-1944, din perspectiva intrigilor politice şi jurnalistice din capitală.
Gala Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, în imagini
vineri, 24 iunie 2016
Duminică, 26 iunie, de la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, îi aplaudăm pe premianţii FITS şi păşim pe Aleea Celebrităţilor. Cătălin Ştefănescu este gazda Galei Celebrităţilor, care a încheiat Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu.
Ivan Patzaichin: „Delta nu mai e aşa cum o ştiam eu. Nici oamenii nu mai sunt”
marţi, 07 iunie 2016
„Eu nu am început aproape niciodată cu dreptul”, spune campionul. O discuţie despre sport şi performaţă, dar şi despre Delta Dunării, la Garantat 100% din 12 iunie. Ediţia realizată de Cătălin Ştefănescu s-a văzut la TVR 1 şi TVR+ de la ora 23.00.
Despre vin, sport, cărţi şi spectacol, cu Alessandro Baricco, la Garantat 100%
vineri, 20 mai 2016
Unul dintre cei mai iubiţi scriitori contemporani, italianul Alessandro Baricco, a acordat un interviu în exclusivitate Televiziunii Române. Dialogul Cătălin Ştefănescu – Alessandro Baricco la Garantat 100%, din 22 mai,de  la 23.00, la TVR 1 şi TVR HD.
Savant, activist, filosof si erou - invitat la Garantat 100%
vineri, 06 mai 2016
Revista TIME l-a declarat unul dintre cei 11 eroi ai medicinei. Profesorul şi savantul Paul Alan Cox şi Cătălin Ştefănescu au stat de vorbă despre etnomedicină, conservarea habitatelor naturale, la Garantat 100% din 8 mai, ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Solenoid. Mircea Cărtărescu. Garantat 100%
vineri, 22 aprilie 2016
Cătălin Ştefănescu a prezentat, de Florii, o ediţie Garantat 100% „în care nu s-a vorbit nimic despre Premiul Nobel”. Pe 24 aprilie, ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Dirijorul Christian Badea, invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%
marţi, 05 aprilie 2016
„Despre tinerele talente din ţară, dar şi despre cum este privită ideea de performanţă în România. Despre faptul că, la noi, deseori, scuzele înlocuiesc rezultatele”. La Garantat 100% de duminică, 10 aprilie, ora 23.20, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Filmări din Marele Accelerator de Particule, la Garantat 100%
vineri, 01 aprilie 2016
Ruben van Leer, regizorul primei ficţiuni filmate în Marele Accelerator de Particule de la CERN,  Symmetry , vine la Garantat 100%. Dialogul său cu jurnalistul Cătălin Ştefănescu a putut fi urmărit în 3 aprilie, de la ora 23.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
În debutul noului sezon Garantat 100%, invitat Pavel Bartoș
sâmbătă, 12 martie 2016
În prima ediţie a noului sezon Garantat 100%, Cătălin Ştefănescu l-a avut invitat pe actorul Pavel Bartoș cu care a vorbit despre condiția actorului din România. Duminică, 13 martie, de la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD și online pe TVR+.
Best of Garantat 100%: Cătălin Ştefănescu şi Terry Gilliam (Monty Python)
vineri, 04 martie 2016
Am urmărit duminică, 6 martie, o ediţie de colecţie cu unul dintre cei mai apreciaţi regizori ai momentului - Terry Gilliam. De la ora 23.25, la TVR 1 şi TVR+.
Parenting necondiţionat, cu Alfie Kohn, la Garantat 100%
joi, 11 februarie 2016
Duminică, la ora 23:00, revedeţi interviul realizat de Cătălin Ştefănescu cu Alfie Kohn, autorul care a revoluţionat ideile privind educaţia copilului.
Cătălin Ştefănescu - Robin Sharma, un dialog de excepţie... Garantat 100%!
vineri, 29 ianuarie 2016
Emisiunea eveniment ce l-a avut ca invitat pe unul dintre experţii de top în dezvoltare personală şi leadership a fost redifuzată pe 31 ianuarie, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 23.00.
Despre istorie, cu Margaret McMillan, la Garantat 100%
vineri, 15 ianuarie 2016
Autoarea volumului „Războiul care a pus capăt păcii. Drumul spre 1914” este invitata lui Cătălin Ştefănescu în ediţia din 17 ianuarie a emisiunii, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 23.20.
Simona Halep, în prima ediţie Garantat 100% a anului 2016
joi, 07 ianuarie 2016
Cea mai iubită sportivă a României şi numărul 2 mondial la tenis a fost la Garantat 100% . Schimbul de idei Simona Halep – Cătălin Ştefănescu, de pe terenul Garantat 100%, a putut fi urmărit duminică, 10 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Două ediţii speciale Gări de poveste, la sfârşit de an
luni, 28 decembrie 2015
Marina Constantinescu şi Cătălin Ştefănescu ne fac cunoştinţă cu oameni... de poveste şi ne amintesc de gările prin care am trecut alături de ei , luni, 28 decembrie şi marţi, 29 decembrie, de la ora 18.05, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .
Episodul 10: Gările de poveste de pe linia Petroşani-Livezeni-Târgu Jiu
marţi, 22 decembrie 2015
Cătălin Ştefănescu şi echipa TVR ne-a invitat pe traseul Petroşani-Livezeni-Târgu Jiu, în episodul 10 al seriei Gări de poveste , s âmbătă, 26 decembrie, de la ora 19.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .
Dialog Radu Jude – Cătălin Ştefănescu, la Garantat 100% de la TVR
vineri, 11 decembrie 2015
Robia romilor, discriminarea, Aferim! , dar şi filmele lui Sergiu Nicolaescu – la Garantat 100% . Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu regizorul celui mai premiat film românesc al acestui an, duminică, 13 decembrie, de la ora 22.55, la TVR 1, TVR HD şi TVR+
Gările de poveste de pe ruta Teiuş-Cluj-Oradea
miercuri, 09 decembrie 2015
Cătălin Ştefănescu ne conduce spre Gările de poveste din Transilvania. La Oradea, întâlnim două supravieţuitoare ale Holocaustului. S âmbătă, 12 decembrie, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .
Gările de poveste din „Ţara Fagilor”
marţi, 24 noiembrie 2015
Ați putut afla, împreună cu Cătălin Ştefănescu, povestea gărilor şi a căilor ferate din Bucovina, în episodul al şaselea al seriei Gări de poveste, de sâmbătă, 28 noiembrie, ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .
Cu Cătălin Ştefănescu, prin gările construite de armata română
joi, 12 noiembrie 2015
Titu, Târgovişte, Pietroşiţa, Pucioasa sunt alte gări de poveste pe care ne invită Cătălin Ştefănescu să le descoperim. În al patrulea episod al seriei Gări de poveste de sâmbătă, 14 noiembrie, ora 17.35, la TVR 1, TVR HD şi TVR+
„Dacă mă vei lua de bărbat, îţi promit că o să te duc la Bucureşti pe calea ferată
joi, 22 octombrie 2015
îi promitea Principele Carol Principesei Elisabeta, în 1869. Despre traseul primului tren care a circulat pe teritoriul Principatelor Unite am aflat sâmbătă, 24 octombrie, de la Cătălin Ştefănescu în seria Gări de poveste . Ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+
Călătorii prin Gări de poveste, cu Marina Constantinescu şi Cătălin Ştefănescu
miercuri, 14 octombrie 2015
De sâmbătă, 17 octombrie, Marina Constantinescu şi Cătălin Ştefănescu bat ţara în lung şi în lat în căutarea celor mai frumoase gări ale României şi a poveştilor din jurul acestora. De la ora 17.00, în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+
Ediţie eveniment Garantat 100%, cu actorul Klaus Maria Brandauer
vineri, 26 iunie 2015
La Garantat 100% de duminică, 28 iunie, Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu cel care a făcut roluri legendare în Mefisto, Never Say Never Again, Out of Africa sau Colonel Redl . De la ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+  
Gala Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, la TVR
marţi, 23 iunie 2015
Sâmbătă, 27 iunie, de la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, Cătălin Ştefănescu a fost gazda Galei Celebrităţilor, o recunoaştere publică a meritelor unor personalităţi care au contribuit la creşterea fenomenului teatral la Sibiu
Garantat 100%, ediţie specială dedicată filmului
vineri, 12 iunie 2015
Actori, regizori, producători prezenţi la TIFF 2015 au fost interlocutorii lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100% de duminică, 14 iunie. De la 23.30, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
„Cel mai influent filosof la acest moment” - la Garantat 100% de la TVR
vineri, 05 iunie 2015
Astfel este numit de presa internaţională, dar alţii îl consideră cel mai periculos om din cauza ideilor sale despre eutanasie sau legitimitatea avortului. Peter Singer a fost invitat la Garantat 100%. Duminică, de la ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Cu Marian Voicu, despre Tezaurul României la Moscova, la Garantat 100%
vineri, 22 mai 2015
Cătălin Ştefănescu a discutat cu jurnalistul TVR Marian Voicu duminică, 24 mai, despre cea mai controversată problemă a istoriei româneşti recente.
Basarabeanul Val Butnaru, invitat la Garantat 100% de la TVR
joi, 14 mai 2015
Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu dramaturgul, publicistul şi scriitorul basarabean duminică, 17 mai, de la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Istoricul Lucian Boia, într-o ediţie eveniment Garantat 100%
vineri, 24 aprilie 2015
Cătălin Ştefănescu şi invitatul său abordează un subiect cu totul special: Jules Verne. Emisiunea se difuzează duminică, 26 aprilie, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 24.00.
vineri, 17 aprilie 2015
Ion Caramitru, invitat la Garantat 100% de la TVR: Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu directorul Teatrului Naţional Bucureşti duminică, 19 aprilie, de la 23.50, la TVR 1, TVR HD şi TVR+   
Andrei Vieru,
vineri, 03 aprilie 2015
Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu pianistul, scriitorul, pictorul şi matematicianul Andrei Vieru duminică, 5 aprilie, de la 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+   
Andrei Oişteanu vorbeşte despre „Narcotice în cultura română”
joi, 26 martie 2015
La Garantat 100%, Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu cercetătorul Institutului de Istorie a Religiilor al Academiei Române, duminică, 29 martie, de la 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Adelin Petrişor, din nou Garantat 100% de la TVR
vineri, 20 martie 2015
Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu jurnalistul TVR duminică, 22 martie, de la 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.   
O incursiune în istorie, la Garantat 100% de la TVR
vineri, 06 martie 2015
Cătălin Ştefănescu ne propune o discuţie cu istoricul şi jurnalistul Manuel Stănescu despre tentativa de asasinat asupra lui Lenin, duminică, 8 martie, de la ora 23.35, la TVR 1, TVR HD şi TVR+   
După Cortina de Fier: interviu în exclusivitate cu Viktor Iuscenko la TVR
miercuri, 04 februarie 2015
Cătălin Ştefănescu ne-a propus o discuţie cu fostul preşedinte al Ucrainei, Viktor Iuscenko, sâmbătă, 7 februarie, de la ora 16.00, TVR 1, TVR HD şi TVR+   
Mircea Groza, prietenul lui Jamie Oliver, ne găteşte sâmbătă - Galerie Foto
joi, 15 ianuarie 2015
Căutător şi păstrător de obiceiuri şi reţete culinare, Mircea Groza este invitatul emisiunii Garantat 100% de sâmbătă.  Pentru a-l cunoaşte mai bine pe cel care a readus la viaţă bucătăria romanilor sau dacilor, v-am pregătit o galerie foto inedită.
Prietenul din România al lui Jamie Oliver, la Garantat 100%
joi, 15 ianuarie 2015
În două ediţii speciale ale emisiunii „Garantat 100%”, Cătălin Ştefănescu a vorbit cu Mircea Groza, un căutător şi păstrător de obiceiuri şi reţete culinare.  Poveştile, reţetele şi felurile pe care le-au gătit pe 17 şi 24 ianuarie pot fi urmărite online pe TVR+.
Cel mai tânăr cobzar, invitat la Garantat 100%
vineri, 12 decembrie 2014
Bogdan Mihai, c el mai tânăr cobzar din România, a fost invitatul lui Cătălin Ştefănescu duminică, 14 decembrie, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .
Garantat 100% despre sport, într-o perspectivă culturală
vineri, 05 decembrie 2014
Tânărul comentator sportiv Cristi Petre a fost invitatul lui Cătălin Ştefănescu duminică, 7 decembrie, de la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .
Soprana Marina Krilovici, invitata lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%
vineri, 21 noiembrie 2014
De la Opera House din Toronto, Opera de Stat din Hamburg, Staatsoper din Viena, Metropolitan Opera din New York sau Covent Garden din Londra, marea artistă a venit duminică, 23 noiembrie, de la ora 24.00, la Garantat 100% de la TVR 1, TVR HD şi TVR+
Un astronaut de la NASA, invitatul lui Cătălin Ştefănescu, la Garantat 100%
vineri, 24 octombrie 2014
A zburat în patru misiuni în spaţiul cosmic, cu navetele Atlantis şi Discovery, petrecând peste 490 de ore în zboruri orbitale. Astronautul, colonelul şi doctorul David C. Hilmers  a fost duminică, de la ora 22.50, la Garantat%,  TVR 1, TVR HD şi TVR+.
FNT şi filmul experimental, în vizorul Garantat 100%
vineri, 17 octombrie 2014
Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă la Garantat 100% cu Marina Constantinescu, directorul Festivalului Naţional de Teatru, dar şi cu regizorul Copel Moscu, directorul Festivalului de film experimental. Duminică, 19 octombrie, de la ora 23.30, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.  
Despre o anatomie a depresiei, cu Andrew Solomon, la Garantat 100%
joi, 09 octombrie 2014
O ediţie eveniment despre o carte eveniment: Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă la Garantat 100% cu autorul Demonului amiezii , carte recompensată cu Premiul Naţional al Cărţii în SUA. Duminică, 12 octombrie, de la ora 23.30, la TVR 1, TVR HD şi TVR+
De la Marius Moga la Dan Falcan, muzică şi istorie la Garantat 100%
vineri, 03 octombrie 2014
Cătălin Ştefănescu aduce un nou sezon al emisiunii Garantat 100% . Duminică, 5 octombrie, la TVR 1 a fost difuzată prima ediţie cu Marius Moga şi Dan Falcan.
Cele mai mari nume ale teatrului internaţional au fost sâmbătă la TVR 1
vineri, 20 iunie 2014
Cătălin Ştefănescu a fost gazda Festivalului Internaţional de Teatru Sibiu, 2014, a cărui gală s-a difuzat pe 21 iunie, de la 16.30, la TVR 1 şi TVR+.
Filosoful şi profesorul de etică aplicată Julian Săvulescu, la
joi, 05 iunie 2014
Julian Săvulescu, d irector al Centrului de etică aplicată al Universităţii Oxford, a fost invitatul lui Cătălin Ştefănescu, duminică, 8 iunie, de la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+
Compozitorul Adrian Enescu, invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%
joi, 22 mai 2014
Despre muzica electronică, hituri, folclor, dar şi manele - cu invitatul care s-a remarcat şi printr-o carieră internaţională de succes, duminică, 25 mai, de la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .
Un diplomat străin perfect adaptat peisajului cultural românesc, la Garantat 100%
vineri, 16 mai 2014
Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu directorul Centrului Ceh din capitală duminică, 18 mai, de la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .
Fostul „ambasador al Uniunii Europene” în România face dezvăluiri la Garantat 100%
joi, 24 aprilie 2014
Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu diplomatul britanic Jonathan Scheele duminică, 27 aprilie, de la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+
Avanpremieră a festivalului de film documentar la Garantat 100%
joi, 13 martie 2014
Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă în ediţia din 16 martie cu regizorul Alexandru Solomon, directorul festivalului, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .
„Egal e normal”. A început cursa pentru premiile Galei Persoanelor cu Dizabilităţi 4
joi, 07 noiembrie 2013
Cătălin Ştefănescu va fi, pe 21 decembrie, gazda evenimentului difuzat la TVR 1
O legendă a fotografiei mondiale a venit la Garantat 100%
joi, 07 noiembrie 2013
Josef Koudelka, unul dintre cei mai mari fotografi ai lumii, a fost invitatul lui Cătălin Ștefănescu,  la Garantat 100%.
15 ani de Garantat 100% la TVR
vineri, 04 octombrie 2013
În prima ediţe a noului sezon, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu actorul Marius Manole