Maria Smarandache
Maria Smarandache este jurnalist de aproape 20 de ani. Și-a început cariera ca om de radio, la Radio România Actualități, după care, în urma unui concurs de telegenie, dicție și cultură generală, a devenit redactor prezentator la Televiziunea Română și corespondent politic în cadrul Direcției Știri.
MARIA SMARANDACHE
AS
MARIA SMARANDACHE
MARIA SMARANDACHE
AS
MARIA SMARANDACHE

În toți acești ani a avut diferite activități profesionale – de la transmisiuni în direct la marile evenimente din viața socială și politică, reporter de teren acreditat la Parlamentul României, Ministerul Afacerilor Externe, reportaje sociale și culturale.

„Asumarea unui pachet complementar de activități poate deveni o treaptă esenţială în parcursul profesional în conformitate cu aspiraţiile mele”, susține Maria.

Din primăvara anului 2022, Maria Smarandache este realizatorul emisiunii matinale „3 ceasuri bune”. Și pentru că emisiunea este difuzată simulcast pe TVR 1, TVR INFO și TVR Internațional, abordează teme ce țin de provocările unei societăţi marcate de globalism şi de interacţiuni socio-economice, care îşi pun amprenta în toate domeniile vieţii cotidiene.

În timpul liber, este preocupată de sprijinirea organizațiilor umanitare în vederea incluziunii sociale, dar și de transparentizarea administrației publice centrale și locale.

Arhiva articole
Matinal de vacanţă la TVR 1 şi TVR INFO
marţi, 01 august 2023
Ştiri din actualitate, îmbinate cu informaţii utile despre modalităţile de petrecere a timpului liber, recomandări de vacanţă, materiale despre vedete sau idei pentru weekenduri relaxante de vară – toate acestea le regăsim în această perioadă în matinalul „3 ceasuri bune” de la TVR 1 şi TVR INFO.