Sebastian Felix Țopescu
Face parte dintr-o generație de comunicatori ṣi creativi care definesc noua abordare – reală ṣi virtuală – a modei, ca universală formă de exprimare. Dacă vă întrebați cum vine asta, vă lãmuriți imediat urmărindu-l pe Basti (aṣa cum îl alintã toatã lumea) pe reţelele de socializare, dar şi la cele trei reviste internaţionale la care lucrează, nominalizat în 2021, în Italia, în lista celor 21 de stiliṣti ai anului, de către I-D Italy.
Sebastian Felix Topescu
Vis sau realitate Basti și Andra Gogan
Vis si realitate
Sebastian Felix Topescu și Marian Drăgulescu
Sebastian Felix Topescu
Vis sau realitate Basti și Andra Gogan
Vis si realitate
Sebastian Felix Topescu și Marian Drăgulescu

Cu toate că părinții săi sunt nume cu rezonanță în televiziune și presă, Basti și-a dorit un drum al lui, așa că și-a început cariera în Italia, unde a studiat moda la Institutul European de Design de la Milano, afirmându-se ca stilist, editor de modă, curator și regizor de videoclipuri de modă, scurtmetraje, unele dintre ele premiate în diverse ocazii.

De curând, s-a hotărât sã arate că are multe de spus și în România, iar apariția sa în emisiuni de televiziune a fost imediat remarcată. Curajos și bun comunicator, astăzi este moderatorul formatului pe care l-a propus Televiziunii Române, „Vis sau realitate”, și care se dovedește a fi o producție care atrage public tânăr, crescând în audiență de la ediție la ediție.

Arhiva articole
„Visele” Irinei Rimes au devenit realitate – vineri, la TVR 1! | VIDEO
miercuri, 12 iunie 2024
De pe cele mai mari scene, în grădină, la... cazma! Artista a experimentat munca de peisagist, alături de Basti Ţopescu, într-o nouă ediţie „Vis sau realitate”. Vineri, 14 iunie, de la ora 22.30, la TVR 1.
Cove, mecanic de raliu. Vineri, la „Vis sau realitate” | VIDEO
vineri, 07 iunie 2024
Cum se descurcă Gabriel Coveşeanu să schimbe plăcuţele de frână ale unui bolid de curse am aflat pe 7 iunie, de la 22.30, când Basti Ţopescu ne-a aşteptat la un nou episod „Vis sau realitate”, la TVR 1.
Sonia Argint, avocat la TVR. Basti Ţopescu i-a împlinit un vis din copilărie | VIDEO
vineri, 24 mai 2024
Cu siguranţă, ar fi putut fi un avocat bătăios! Până şi site-ul personal o defineşte drept un „Doer”, persoană activă, gata întotdeauna de provocări de tot felul. La „Vis sau realitate”, Sonia Argint a experimentat cum ar fi fost să pledeze în instanţă. Vineri, 24 mai, ora 22.30, la TVR 1.
Rodica Mandache, în rolul Pălărierului... cel bun, la „Vis sau realitate” | VIDEO
joi, 16 mai 2024
Pe 17 mai, mult admirata actriţă și-a încercat noi talente. Basti Ţopescu i-a fost alături, ajutând-o să-şi îndeplinească visul. Un nou episod „Vis sau realitate” s-a difuzat vineri, de la ora 22.30, la TVR 1.
Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1 | VIDEO
joi, 18 aprilie 2024
Pe 19 aprilie, Lia Bugnar și-a jucat propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu i-a îndeplinit visul, în episodul al doilea din noul sezon „Vis sau realitate”, de la ora 22.30, la TVR 1.
Amalia Enache, spion la TVR
joi, 11 aprilie 2024
În copilărie, nu visa să devină jurnalist. Aventura şi situaţiile limită din filmele cu Agentul 007 au atras-o mai mult. Pe 12 aprilie, Basti Ţopescu i-a îndeplinit visul, în primul episod din noul sezon „Vis sau realitate”. Din această primăvară, emisiunea se vede vinerea, de la ora 22:30, la TVR 1.
Interpretă, acrobată, visează la sportul ecvestru. Sanda Ladoşi, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO
miercuri, 03 ianuarie 2024
Basti Ţopescu a îndeplinit visul din copilărie al artistei în primul episod „Vis sau realitate” din 2024, luni, 8 ianuarie, de la ora 22.30, la TVR 1.
Părintele Francisc Doboş, aviator pentru o zi. Luni, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO
vineri, 22 decembrie 2023
Basti Ţopescu a apelat la un profesionist şi de această dată, pentru a-şi ajuta invitatul să-şi îndeplinească visul din copilărie. Comandantul de aeronavă Emil Dobrovolschi le-a sărit în ajutor într-un nou episod „Vis sau realitate”, luni, 25 decembrie, de la ora 23.00, la TVR 1.  
Model internaţional de succes, salvamontist pentru o zi la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO
miercuri, 06 decembrie 2023
Un băiat carismatic cu ochi angelici, model internaţional de succes, a fost invitatul lui Basti Ţopescu la „Vis sau realitate” pe TVR 1. În ediţia din 11 decembrie, de la 22.30, Vlad Plăvicheanu și-a trăit visul din copilărie, acela de a fi salvamontist, în noul episod al noului sezon „Vis sau realitate”, luni, ora 22.30.
Paramedic pentru o zi. Iuliana Tudor, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO
luni, 04 decembrie 2023
Vedeta TVR a fost invitata lui Basti Ţopescu în ediţia de luni a emisiunii ce împlineşte visuri. Am urmărit-o pe 4 decembrie, de la ora 22.30, învăţând să salveze vieţi.
Biochimia muzicii, cu Alexandra Ungureanu, luni, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO
luni, 27 noiembrie 2023
A fost olimpică la chimie în liceu, a cochetat cu domeniul, dar muzica a atras-o mai mult. Denisa Duţă, director ştiinţific IBA, e mentorul la care a apelat Basti Ţopescu pentru a-şi ajuta invitata să-şi împlinească visul din copilărie, acela de a deveni biochimist în domeniul industriei alimentare. Episodul 5 al noului sezon „Vis sau realitate” s-a difuzat luni, 27 noiembrie, de la ora 22.30, la TVR 1.
Ana Maria Brânză Popescu a lăsat spada pentru hârleţ, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO
luni, 20 noiembrie 2023
Campioana olimpică a fost invitata lui Basti Ţopescu în ediţia de luni a emisiunii ce împlineşte visurile secrete ale vedetelor. Am văzut-o pe 20 noiembrie, de la ora 22.30, etalându-şi aptitudinile de ecologist.
Zoli Toth, criminalist pentru o zi, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO
luni, 13 noiembrie 2023
Basti Ţopescu a apelat la un profesionist şi de această dată, pentru a-şi ajuta invitatul să-şi îndeplinească visul din copilărie. Comisarul Antonescu le-a sărit în ajutor în episodul 4 al noului sezon „Vis sau realitate”, luni, 13 noiembrie, de la ora 22.30, la TVR 1.
Vizante, un actor de 5 stele... Michelin. Întreaga poveste, luni, la „Vis sau realitate”
luni, 06 noiembrie 2023
Actorul îşi depăşeşte emoţiile şi intră în... bucătărie! Umorul este ingredientul principal în preparatele pe care le pregăteşte alături de chef Patrizia Paglieri. Basti Ţopescu ne avertizează: vom râde. Episodul 3 al noului sezon „Vis sau realitate” s-a văzut la TVR 1 luni, 6 noiembrie, de la ora 22.30.
Adina Buzatu a luat lecţii de canto! | VIDEO
luni, 30 octombrie 2023
Celebra stilistă și-a îndeplinit visul din copilărie, acela de a cânta într-un studio profesionist, ghidată de un profesor experimentat. Totul a fost pus la cale de Basti Ţopescu, alături de Crina Mardare. O nouă ediţie „Vis sau realitate” s-a difuzat la TVR 1 luni, 30 octombrie, de la ora 22.30.
Adriana Trandafir se visează... musafir! Actriţa a deschis sezonul 2 al emisiunii „Vis sau realitate”, la TVR 1 | VIDEO
joi, 19 octombrie 2023
Mereu cu zâmbetul pe buze şi cu o energie debordantă, Adriana Trandafir îşi doreşte să fie şi ea, o dată în viaţă, „musafir profesionist”. Basti Ţopescu i-a împlinit visul în prima ediţie a sezonului 2 a emisiunii pe care o realizează la TVR 1, difuzată luni, 23 octombrie, de la 22.30.
Carmen Tănase îmbracă halatul de veterinar, la „Vis sau realitate”, TVR 1
joi, 15 iunie 2023
Ultima personalitate care îşi împlineşte dorinţa secretă la „Vis sau realitate”, sezonul 1, e actriţa Carmen Tănase. Ne arată cu câtă dedicaţie ar fi făcut meseria pe care ar fi ales-o, dacă nu era actriţă. „Vis sau realitate”, cu Basti Ţopescu, se vede la TVR 1, duminică, 18 iunie, de la ora 16.30. Ediția este de la ora 17.30 la TVR Internațional.
Maria Buză virează brusc: a devenit pilot de raliu... pentru o zi. Duminică, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO
vineri, 26 mai 2023
Actriţa și-a învins teama şi a intrat pe circuit, alături de Basti Ţopescu, într-un nou episod al emisiunii „Vis sau realitate” de la TVR 1, difuzat duminică, 28 mai, de la ora 16.30.
„Sincer, avem uşor alură de TIR-işti...” Duminică, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 |VIDEO
duminică, 21 mai 2023
Alexandrina Hristov lasă microfonul deoparte şi pune mâna pe volanul de TIR. Basti Ţopescu a invitat-o să-şi împlinească visul din copilărie, într-un nou episod al emisiunii „Vis sau realitate” de la TVR 1, difuzat duminică, 21 mai, de la ora 16.30.
Marius Manole, într-un nou rol: aviator pentru o zi, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1
miercuri, 10 mai 2023
Pe cât se arată de entuziasmat Basti Ţopescu de ideea de a pilota un avion, pe atât de terifiat pare, la început, invitatul lui, actorul Marius Manole. Totuşi, era, visul lui din copilărie, iar la „Vis sau realitate”, dorinţele secrete se împlinesc! Zborul a fost programat duminică, 14 mai, ora 16.30, la TVR 1.
Irina Margareta Nistor, florăreasă pentru o zi, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO
joi, 04 mai 2023
Prima „The Voice” a României a fost invitată de Basti Ţopescu să-şi împlinească visul din copilărie, într-un nou episod al emisiunii „Vis sau realitate” de la TVR 1, difuzat duminică, 7 mai, de la ora 16.30.