Mădălina Dobrovolschi
Şi-a început munca în televiziune în 2004, ca reporter şi corespondent politic. A continuat la Departamentul Ştiri al TVR, tot ca reporter/corespondent politic, în perioada 2005 – 2006. A fost redactor-prezentator, editor-prezentator şi realizator de talk-show politic.
Mădălina Dobrovolschi
Mădălina Puşcalău Dobrovolschi
Mădălina Dobrovolschi
Mădălina Puşcalău Dobrovolschi

A fost angajată ca redactor-prezentator la Realitatea TV, editor-prezentator Antena 3, editor-prezentator ştiri şi realizator talk-show politic la B1 TV.

În 2016, a moderat la TVR 1 emisiunea „Prim-plan” - un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale momentului respectiv.

A ocupat funcția de purtător de cuvânt al președintelui României, Klaus Iohannis, între anii 2016 și 2019.

Din 30 septembrie 2022, Mădălina Dobrovolschi moderează la TVR 1 emisiunea „Ţară, ţară, cine eşti?”, un format inedit care contrapune două Românii: una a problemelor şi alta a soluţiilor.

Arhiva articole
„Ţară, ţară, cine eşti?” cu Mădălina Dobrovolschi, la TVR 1 | VIDEO
vineri, 14 octombrie 2022
Vineri, 14 octombrie, de la ora 18:55, invitaţii Mădălinei Dobrovolschi au fost gastronomul Adrian Hădean și sociologul Gelu Duminică.
„Ţară, ţară, cine eşti?”, în premieră la TVR | VIDEO
luni, 03 octombrie 2022
O întrebare al cărei răspuns îl aflăm în fiecare vineri, la TVR 1, de la ora 18.55.
Surprizele alegerilor în ţară, dezbătute la „Prim-plan”
luni, 06 iunie 2016
Lia Olguţa Vasilescu, Mihai Chirică şi Nicolae Robu – câştigătorii alegerilor pentru primari din Craiova, Iaşi şi Timişoara – au fost invitaţii jurnalistei TVR Mădălina Dobrovolschi în ediţia Prim-plan de luni, 6 iunie, difuzată de la ora 21.00, la TVR 1 .
Un singur tur la alegerile locale - dezbatere la „Prim-plan”
miercuri, 04 mai 2016
Decizia CCR privind alegerile pentru primari şi strategia de apărare a României au fost subiectele pe care jurnalista TVR Mădălina Dobrovolschi le-a propus invitaţilor săi în ediţia de miercuri, difuzată de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.
Vasile Dâncu şi Marian Munteanu, astă seară, la „Prim-plan”
miercuri, 20 aprilie 2016
Reforma statului şi neînţelegerile din PNL au fost subiectele pe care jurnalista TVR Mădălina Dobrovolschi le-a discutat cu invitaţii săi în ediţia de miercuri a emisiunii, difuzată de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.
Capitala - prioritatea zero, la „Prim-plan”
miercuri, 13 aprilie 2016
Gabriela Vrânceanu Firea a fost invitata jurnalistei TVR Mădălina Dobrovolschi în ediţia de miercuri. Tot pe 13 aprilie, l egea salarizării bugetarilor a fost dezbătută de Bogdan Hossu, Anton Hadăr şi Leonard Bărăscu, la TVR 1 şi TVR+.
Klaus Iohannis, în exclusivitate la „Prim-plan”
miercuri, 06 aprilie 2016
Interviul acordat de Preşedintele ţării jurnalistei TVR Mădălina Dobrovolschi a fost difuzat în prima parte a ediţiei de miercuri a emisiunii, la TVR 1 şi TVR+. În partea a doua, a fost analizat s istemul de sănătate românesc .
La Prim-plan, despre alianţe politice şi cartele preplătite
miercuri, 30 martie 2016
Anul electoral 2016 şi reglementările în cazul cartelelor prepay sunt temele pe care Mădălina Dobrovolschi şi invitaţii ei le-au tratat miercuri, de la ora 21.00, la Prim-plan, de la TVR 1 şi TVR+
Despre ce conţin alimentele pe care le consumăm zilnic, la Prim-plan de la TVR 1
miercuri, 16 martie 2016
Mădălina Dobrovolschi a stat de vorbă cu fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, cu Gabriel Gherghescu, realizator al emisiunii Viaţa satului, dar şi cu preşedintele InfoCons, Sorin Mierlea. Prim-plan s-a văzut la TVR 1 şi TVR+, în 16 martie.
 În Prim-plan la TVR 1: Vasile Blaga, despre alegerile locale
miercuri, 09 martie 2016
După discuţia cu copreşedintele PNL, Mădălina Dobrovolschi a stat de vorbă cu un informatician, un blogger şi un elev despre „educaţia şi locul de muncă”. L a Prim-plan de miercuri, 9 martie, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+
PNL în alegerile locale şi violenţa asupra copilului, la „Prim-plan”
miercuri, 24 februarie 2016
Copreşedintele liberalilor Alina Gorghiu a discutat cu jurnalista Mădălina Dobrovolschi în ediţia din 24 februarie a emisiunii, de la ora 21.00, la TVR 1. Cătălina Florea - Telefonul Copilului şi psihologul Mirela Zivari, în partea a II-a talk-show-ului.
Klaus Iohannis, în exclusivitate, la „Prim-plan”
miercuri, 17 februarie 2016
Interviul acordat de Preşedintele ţării jurnalistei TVR Mădălina Dobrovolschi a putut fi urmărit astăzi, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+. Tot atunci, ministrul Patriciu Achimaş Cadariu a discutat despre starea copiilor internaţi la "Marie Curie".
Mărturia în exclusivitate a unui fost deţinut politic, miercuri la „Prim-plan
miercuri, 10 februarie 2016
Mădălina Puşcalău Dobrovolschi  vă aşteaptă miercuri, 10 februarie,  la „Prim-plan". Vor fi analizate criteriile după care ne primim salariile. A doua parte aduce în exclusivitate mărturia cutremurătoare a unui fost deţinut politic.
Traian Băsescu în „Prim-plan”, despre anul politic 2016
miercuri, 03 februarie 2016
Fostul preşedinte al României a fost invitatul jurnalistei Mădălina Puşcalău Dobrovolschi în ediţia de miercuri a emisiunii, transmisă în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.