Sebesi Karen Attila
Karen a realizat şi realizează în continuare emisiuni atât la TVR Cluj, cât şi pe canalul TVR 3 -„Gustă Transilvania", „Spaţiul deciziilor", "Proiect România", „ Regiunea în obiectiv”, "Dialoguri cu Andrei Marga".

Karen Attila este născut la 1 ianuarie 1965, la Cluj. Licenţiat în actorie la Institutul de Teatru din Târgu-Mureş, a fost „infestat" de la început, încă din copilărie, de microbul radiofonic, fiind colaborator la Radio Cluj, după care şi angajat, iar mai apoi, colaborator permanent şi angajat la TVR Cluj.

Mă consider sau mi-aş dori să fiu o punte interetnică activă în Televiziunea Română, fiind, cred,  singurul realizator şi prezentator de emisiuni în limba română, cu un background, matern şi patern, armeano-maghiar. Poate că şi asta mă ajută să văd lumea puţin mai altfel, fără enclavizari, fără etno-bocete gratuite... Pentru mine sunt foarte importante punţile autentice între majoritari şi minoritari. Îmi fac treaba şi ajut cum şi pe cine pot îm acest sens. În plus, aş adăuga că mi se pare foarte importantă prezenţa cât mai accentuată a regiunilor pe canalele Televiziunii Române!"

 

Arhiva articole
„Unde este elita intelectuală?” -
joi, 02 decembrie 2021
Duminică, 5 decembrie, de la ora 18.30, pe TVR 3 și TVR+, Karen A. Sebesi vă invită să urmăriți o nouă ediție "Dialoguri cu Andrei Marga".