Felicia Stoian
Prezintă „Cântecul de acasă” și „Cântec și poveste”, edițiile realizate la TVR Timișoara.
Felicia Stoian
Felicia Stoian
Felicia Stoian
Felicia Stoian

Încă de copil am fost fascinată de lumea televiziunii, mai precis de una dintre crainicele Televiziunii Române a anilor ’80, Sanda Ţăranu. În clasa I, la întrebarea “Ce vreţi să vă faceţi când veţi fi mari”, răspunsul meu a fost scurt şi clar: “Sanda Ţăranu!”


De multe ori spun cu mândrie că TVR Timişoara îmi este casă. De peste un deceniu, împreună cu Tiberiu Ceia, aducem în casele românilor cântec, joc și voie bună la emisiunea „Cântecul de acasă”. Din 2010 descopăr poveştile de dincolo de cântec, le împletesc cu muzică live şi invitaţi pe măsură în emisiunea “Cântec și poveste”.


Cele două emisiuni pe care le prezint şi realizez, „Cântecul de acasă” și „Cântec și poveste” şi-au câştigat un loc binemeritat în inima telespectatorilor. Îi invităm cu drag să le urmărească pe TVR Timişoara şi TVR 3.

Arhiva articole
„Cântecul de acasă” - ediție specială la TVR 3, la trecerea dintre ani pentru ortodocşii de rit vechi
miercuri, 10 ianuarie 2024
Relizatoarea TVR Timişoara şi interpreta de folclor Felicia Stoian ne-au propus să petrecem împreună, în emisiunea „Cântecul de acasă”, difuzată pe 14 ianuarie, de la ora 16.00. I-au fost alături interpreţii Adrian Stanca, Maria Coman şi Ciprian Roman.
Acasă...de Paște! | VIDEO
luni, 17 aprilie 2023
Îndrăgiți interpreți de muzică populară din Ardeal și Banat ne-au redescoperit tradițiile sărbătorilor de odinioară, luni, 17 aprilie, de la ora 18.00 pe TVR3 și de la ora 19.00 pe TVR Timișoara.
Cântec și poveste: Folclorul autentic bănățean
marţi, 06 decembrie 2022
Joi, 8 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 3 vedem o ediție în care aflăm poveștile de dincolo de cântec și în care muzica populară se cântă live.