Florin Mihoc
Florin Mihoc este una dintre cele mai cunoscute prezenţe pe ecranele Televiziunii Române. De la programe de divertisment pentru tineret şi până la transmisiuni sportive în direct, Florin Mihoc a moderat o largă varietate de emisiuni şi a reuşit să atragă de fiecare dată publicul telespectator.

Florin Mihoc a debutat în televiziune în anul 1995, ca prezentator al unei emisiuni de divertisment pentru tineret, pe când era încă student la Facultatea de Litere.

Între anii 1997- 2001 a prezentat emisunea "Care pe care", o emisiune concurs între licee difuzată de TVR2 şi TVR Timişoara. Programul a reuşit să capteze publicul tânăr din întreaga ţară, să declanşeze entuziasmul, să afirme spiritul de competiţie al liceenilor şi să îşi confirme valenţele educative.

A participat la proiecte de anvergură  ale Televiziunii Române la Bucureşti, unde a moderat show-uri de divertisment pentru Redacţia Tineret-Copii, festivaluri muzicale ("Mamaia copiilor") sau emisiuni- concurs (" Ruleta rusească").

Din 1998 se alatură echipei  "În prelungiri", transformând emisiunea într-un brand al postului. De-a lungul timpului,  personalităţi marcante ale sportului au "stat la aceeaşi masă" , de la Ghiţă Mureşan, Andreea Răducan, până la Cosmin Contra sau Gheorghe Hagi. Comentează transmisiunile  sportive ale TVR Timişoara sau ale canalelor naţionale ale Televiziunii publice pentru evenimentele din regiune: fotbal, tenis, gimnastică, handbal, rugby sau baschet.

Arhiva articole
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara
sâmbătă, 24 februarie 2024
„În prelungiri” e cel mai longeviv talk-show sportiv din România și singura emisiune prezentă neîntrerupt în grila TVR 3, încă de la lansarea postului în 2008. Ați putut urmări o nouă ediţie „În prelungiri” sâmbătă, 24 februarie, de la ora 17.30.
Două campionate mondiale de dans sportiv, în weekend, la TVR 3 şi TVR Timişoara | VIDEO
vineri, 03 noiembrie 2023
Pentru prima oară în istorie, România găzduieşte un campionat mondial de seniori! Peste 1.500 de sportivi sunt aşteptaţi la Sibiu, la cel mai important eveniment de dans sportiv al anului în ţara noastră, Transylvanian Grand Prix. Galele finale pentru Campionatul Mondial de Adulți Latino şi Campionatul Mondial de Junior II Standard se văd live la TVR 3 şi TVR Timişoara, pe 4 şi 5 noiembrie, de la ora 19.00.