Doru Ciolacu
Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. A început în presa scrisă, iar la TVR Craiova este angajat de 12 ani. A debutat în televiziune ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.
Doru Ciolacu
Doru Ciolacu
Doru Ciolacu
Doru Ciolacu

Genul  jurnalistic preferat al prezentatorului TVR Craiova este reportajul. „Îmi plac reportajele surprinse în teren şi nu cele cosmetizate", mărturiseşte Doru despre munca lui.

În prezent, Doru Ciolacu moderează emisiunile "Vedere cu olteni", "Caravana TVR 3", "România în bucate - #țăstshow oltenesc", "Actual Regional - Retrospectiva" și "Prim - plan obiectiv".

Arhiva articole
Caravana TVR3 – Festivalul „Simfonia Lalelelor” | VIDEO
vineri, 06 mai 2022
Echipa de la TVR Craiova a luat caravana și a ajuns, de această dată, în municipiul Pitești, reședința județului Argeș. Sâmbătă, 7 mai, de la ora 17:00 pe TVR3 și duminică, 8 mai, de la ora 15:00 la TVR Craiova.
Emil Boroghină la „Prim-plan obiectiv”
marţi, 11 ianuarie 2022
Marți, 11 ianuarie, de la ora 16:00, la TVR 3 și online pe TVR+, ați urmărit în direct emisiunea „Prim-plan obiectiv” al cărei invitat este actorul Emil Boroghină.
„RomânIA Autentică” este, anul acesta, „În familie”
miercuri, 21 iunie 2017
De Sânziene, Alina Şerban şi Doru Ciolacu de la TVR Craiova au fost gazdele unui eveniment care celebrează portul popular , transmis în direct din Gorj şi d in Iaşi.
De luni până vineri, luăm micul dejun la Regional Cafe
luni, 03 noiembrie 2014
Din 3 noiembrie, fiecare staţie locală a Televiziunii Române vă spune „Bună dimineaţa!” la Regional Cafe, pe TVR 3, de luni până vineri, de la ora 8:00 la 9:00.