Laura Lucescu
Nu împlinise 20 de ani când a început să vadă lumea prin ochiul camerei de filmat, când a înţeles că magia televiziunii, dacă te prinde, te subjugă şi-ţi cere timp, energie, pasiune.
Laura Lucescu
Laura Lucescu
Laura Lucescu
Laura Lucescu
Laura Lucescu
Laura Lucescu
Laura Lucescu
Laura Lucescu
Laura Lucescu
Laura Lucescu
Laura Lucescu
Laura Lucescu
Laura Lucescu
Laura Lucescu

A realizat şi a prezentat la început emisiuni dedicate tinerilor, apoi a început să cunoască viaţa reporterului de teren, care caută personaje şi poveşti în împrejurări fericite sau triste, speciale sau fireşti pentru "Jurnalul TVR Iaşi", "Reporter TVR 3" sau "Reporter Special".

A călătorit prin locuri minunate din Moldova atunci când a realizat emisiunea "Descriptio Moldaviae", a cunoscut frumuseţile naturii şi ale oamenilor simpli când filma pentru "Lumea satului" sau "Viaţa la ţară".

A ascultat cele mai frumoase glasuri tinere din această parte de ţară prezentând Festivalul- Concurs de Muzică Populară "Barbu Lăutaru", într-un proiect TVR Iaşi gândit să găsească talentele folclorice, chiar în locul în care ele au prins contur sau Festivalul "Din bătrâni din oameni buni".

De asemenea, a mai prezentat emisunile "Est meridian", "Autostrada TVR", "Bună dimineaţa, Moldova!", "Caravana TVR ", "Alo, România", "Vară pentru voi", "Tableta de sănătate". TVR Iaşi este locul în care a transformat munca în plăcere, dar şi unde şi-a găsit calea în viaţă, trasată cu voioşie, împreună cu Lia, Luca şi Lucian.

Laura Lucescu prezintă emisiunea "Cântec și poveste" de la TVR 3.

Arhiva articole
Hope Build, un proiect de construire accelerată | VIDEO
marţi, 18 iunie 2024
Mai multe locuinţe vor fi ridicate în doar 5 zile, cu ajutorul voluntarilor. Marți, 18 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am vorbit despre Hope Build, un proiect de construire accelerată.
Noutăți în îngrijirea persoanelor vârstnice | VIDEO
luni, 20 mai 2024
Vârsta a treia poate fi trăită din plin, dacă există sănătate și autonomie. Am aflat în ediția  "Ziua bună de la Iași" de luni, 20 mai, care sunt noutățile în îngrijirea persoanelor vârstnice, dar și cele mai bune practici și politici sociale. De la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași.