Vlad Lucian Arhire
Prezintă emisiunea Arena.

Duminică, ora 15.00
Luni, ora 12.00

 

Arhiva articole
„Dimineți perfecte”: Festivalul Muzicii Românești | VIDEO
marţi, 15 octombrie 2024
Marți, emisiunea „Dimineți perfecte”, moderată de Anca Medeleanu și Vlad Lucian Arhire, a oferit o discuție captivantă și valoroasă, aducând în prim-plan teme diverse și relevante pentru publicul telespectator.
Dimineața cu Anca și Vlad | VIDEO
vineri, 11 octombrie 2024
La "Dimineţi perfecte" am discutat despre obezităte. Invitată a fost conf. univ. dr. Cristina Mihaela Lăcătuşu, medic primar în diabet, nutriție și boli metabolice.
luni, 30 septembrie 2024
În prima ediție a emisiunii "Dimineți perfecte", un program ce promite să ofere o varietate de subiecte relevante și interesante, s-au reunit personalități de marcă din diverse domenii.
duminică, 29 septembrie 2024
Din 30 septembrie, de la ora 9:00, telespectatorii din Iași și nu numai vor avea ocazia să se conecteze la un nou format matinal, „Diminețile perfecte” cu Anca Medeleanu și Vlad Lucian Arhire.
miercuri, 11 septembrie 2024
Emisiunea "Arena", difuzată de TVR Iași, se dovedește a fi un veritabil spațiu de promovare a sporturilor din regiune, acoperind o gamă variată de discipline, precum fotbalul, handbalul, canotajul și popicele.
Impactul antrenorilor de elită asupra sportului ieșean | VIDEO
luni, 02 septembrie 2024
În peisajul sportiv românesc, Iașul se distinge prin contribuția semnificativă a antrenorilor săi de elită. Recent, la emisiunea "Arena", realizată de Vlad Arhire, au fost invitați doi dintre cei mai valoroși antrenori ai acestui oraș, Sorin Băhnărel, antrenor al lotului olimpic de canotaj, și Iulian Bițucă, antrenor emerit de sabie și maestru al sportului.
luni, 15 iulie 2024
Handbal feminin, tenis și fotbal, la "Arena". Luni, 15 iulie, de la ora 19:00, la TVR Iași.
Campionatul European de Fotbal, la
marţi, 02 iulie 2024
Vlad Lucian Arhire v-a propus o ediție "Arena" dedicată aproape în întregime Campionatului European de Fotbal. Puteți urmări imagini și afla informații din Germania, de la corespondentul TVR Sport și de la români stabiliți acolo.
,,Arena
luni, 05 februarie 2024
O nouă ediție a emisiunii ,,Arena" vă invită la știri și comentarii despre handbal, baschet, fotbal și tir sportiv, luni, 5 februarie, de la ora 16.00, la TVR Iași.