Anca Medeleanu
La TVR Iaşi, Anca realizează emisiunea "PLAY". Fiecare zi îi aduce oportunitatea de a rămâne curioasă, de a cunoaşte oameni şi de a le afla poveştile!

După ce și-a finalizat studiile la Facultatea de Teatru a Universității Naționale de Arte ”George Enescu”, Iași, Anca a făcut primii pași în radio și mai apoi în televiziune având ocazia, în același timp, să colaboreze artistic cu importante instituții de cultură din Iași cum ar fi cu Teatru Fix, Teatrul Național ”Vasile Alecsandri”, Opera Națională din Iași și Ateneul Național din Iași.

Deși jurnalismul nu făcea parte din traseul pe care și-l proiectase, a lăsat lucrurile să vină firesc: ” Fiecare dintre noi avem un drum și uneori e bine să lași drumul să te aleagă!"

Arhiva articole
marţi, 26 martie 2024
Din aprilie, ne dăm întâlnire la "Play" în fiecare săptămână, sâmbăta, de la ora 18.30, la TVR Iaşi!
„Play”: Zdob și Zdub
luni, 12 februarie 2024
Anca Medeleanu v-a învitat la o nouă ediție a emisiunii „Play”, luni, 12 februarie, de la 18.30, pe TVR Iași.
PLAY!... emisiunea cu şi despre muzica bună! | VIDEO
miercuri, 29 noiembrie 2023
Care-i definiţia ta pentru muzica bună? Aflăm povestea lui Jimi Hendrix, cel mare chitarist al tuturor timpurilor. El a îmbinat stilurile de blues, jazz și rock cu tehnici ale rock-ului avangardist!
joi, 28 septembrie 2023
Joi, de la ora 16.00, la TVR Iași, Anca Medeleanu v-a invitat la o nouă ediție "Prim-plan Obiectiv".
Strada Lăpușneanu, trei zile de sărbătoare | VIDEO
luni, 18 septembrie 2023
Concerte, spectacole de teatru și de magie pentru copii, live cooking sau dans sunt doar cateva dintre atracțiile "Festivalului Străzii Lapuşneanu", ajuns la  cea de-a cincea ediție.
luni, 19 iunie 2023
De luni până vineri, la TVR Iaşi, începând cu ora 16.00, emisiunea "Vară pentru voi" vine cu subiecte interesante şi cu invitaţi pe măsură.
Petrecerea dinainte de muncă | VIDEO
miercuri, 31 mai 2023
Imaginaţi-vă cum e să veniţi marţi dimineaţă la muncă şi să vă spună cineva plin de entuziasm "Bună dimineața, bine ai venit la serviciu!"
marţi, 16 mai 2023
Poetul Grigore Vieru, maestru al cuvântului, iubitor de plai, de limbă şi de neam este omagiat la Iași prin cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional care-i poartă numele.
Play:
luni, 01 mai 2023
La  Play, arhitectul Bogdan Curelariu, ne confirm că arhitectura e muzica spațiului și împărtășește cu noi pasiunea sa pentru muzică.