Ovidiu Mihăiuc
Prezintă emisiunea "Educația la Zi" și "Retrospectiva săptămânii".

Educația este cea mai sigură investiție pentru că este imposibil să o pierzi. Sunt nenumărate oportunități de care poți profita doar dacă ești educat/ă.​ Sociologii o mai numesc și cel mai eficient „ascensor social”, adică educația te poate ridica de la o condiție precară până la pozițiile cele mai înalte.

Punem educația pe primul loc la emisiunea „Educația la Zi”, evaluăm modul în care funcționează sistemul educațional, analizăm studii de caz și dezbatem principiile generale ale educației. Miza este uriașă: o viață de calitate pentru copiii noștri.

În fiecare luni, de la ora 16.00, cu Ovidiu Mihăiuc
.

Arhiva articole
marţi, 23 aprilie 2024
Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".
luni, 12 iunie 2023
Greva din sistemul de învățământ​ preuniversitar s-a suspendat, deci de marți a reînceput activitatea în școli. Care sunt concluziile după trei săptămâni de proteste.
marţi, 25 aprilie 2023
S-au intensificat discuțiile despre sancționarea elevilor nedisciplinați pe de o parte în contextul unor cazuri de agresiuni în școli, pe de altă parte, pe fondul discuțiilor pe marginea proiectelor legilor educației.  Luni, 24 aprilie, ora  16.00, la TVR Iași
Educația la zi: Viruși și mutații genetice | VIDEO
luni, 10 aprilie 2023
În laboratoarele ultramoderne de care dispune Universitatea de Științele Vieții pot fi descoperiți viruși periculoși sau mutații genetice.