Coralia Ioana Matea
Videojurnalist la studioul regional TVR Târgu Mureș. Este realizatoarea emisiunilor Biruitorii și Rafinament Plus, emisiuni ce se difuzează atât pe TVR Târgu Mureș cât și pe TVR 3 și TVR Cultural.
Coralia Matea

Munca în televiziune presupune automat munca în echipă. Coralia alaturi de colegii ei realizează atât știri cât și emisiuni de teren. Preferă emisiunile, pentru că îi dau posibilitatea să aprofundeze mai bine subiectele pe care le relatează.

Dumnezeu și Biserica Ortodoxă ocupă locul central în viața ei, de aceea este bucuroasă că de mai bine de opt ani poate aduce în lumină subiecte religioase și istorice în filmul documentar „Biruitorii”.

Și cum pasiunea pentru frumos nu se oprește aici, Coralia a demarat de aproape un an proiectul „Rafinament Plus”, o emisiune în care moda se îmbină cu rafinamentul ținutei și a comportamentului, cu finețea vocabularului, a bunelor maniere, a etichetei și protocolului în societate.

 

Arhiva articole
Codul bunelor maniere în societate | VIDEO
joi, 25 aprilie 2024
Politețea reprezintă un semn de respect atât față de ceilalți, cât și față de tine însuți. Reporter Coralia Ioana Matea
Vânătorul de Enigme: Legenda cetății în care a locuit Ileana Cosânzeana
luni, 20 ianuarie 2014
În țara lui Făt Frumos și pietrele au povestea lor. Se spune că Ileana Cosânzeana a locuit într-o cetate din Transilvania. Cetatea zânei este una dintre cele mai misterioase fortificații din județul Covasna.
“Vânătorul de enigme”: Povestea cavalerilor templieri în Transilvania continuă
marţi, 07 ianuarie 2014
Episodul 7 ne duce pe drumurile întortocheate din Transilvania, unde banii Europei Occidentale erau transportați în ascuns.
“Vânătorul de enigme”: O poveste cu zâne bune și rele și cavaleri enigmatici
vineri, 06 decembrie 2013
Episodul 5 din seria cavalerilor templieri în Transilvania “vânează” povești de dragoste împletite cu istorisiri despre averile cavalerilor templieri, averi care circulau tocmai prin centrul Transilvaniei.
“Vânătorul de enigme”: Cine erau şi ce făceau domnițele misterioase din Transilvania
luni, 11 noiembrie 2013
“Zânele”  din județul Harghita ascund o poveste incredibilă: ele erau cele care stăteau la masa rotundă cu faimoșii templieri și tot ele aveau rolul de călăuze ale cavalerilor pe Drumul Sării din Transilvania.
Frumoasa doamnă bogată şi cavalerii templieri, un nou caz la “Vânătorul de enigme”
marţi, 29 octombrie 2013
Ipoteza privind cavalerii templieri în Transilvania pe care v-o dezvăluim duminică, 3 noiembrie, la “Vânătorul de enigme” îi lasă cu gura căscată până şi pe istorici.