Andrada Gőrőg
Sunt Andrada Gőrőg, jurnalist TV (S), în cadrul Compartimentului „Programe”, al Studioului Teritorial TVR Târgu Mureș.

Am absolvit Facultatea „Științe și Litere”, specializarea „Relații Internaționale și Studii Europene” și „Masteratul Profesional European de Administrație Publică”, din cadrul Facultății „Științe Economice, Juridice și Administrative”, al Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș.

Încă din primul an de facultate am început să lucrez în presă. Cumva, acest domeniu m-a ales pe mine. Am fost reporter, prezentator de știri și realizator de emisiuni la o televiziune locală din Târgu Mureș.

Povestea mea în TVR a început în anul 2017, când m-am alăturat echipei Studioului Teritorial de la Târgu Mureș. Am desfășurat activități de reporter, redactor de știri, prezentator de Telejurnal, am avut intervenții live în cadrul Telejurnalelor regionale și naționale și, pentru o scurtă perioadă, am fost realizatorul emisiunii „Regiunea în obiectiv”.

Din anul 2022, am devenit producătorul și realizatorul emisiunii „Forum Economic” de la Târgu Mureș pentru TVR 3. Acest proiect a reprezentat și continuă să reprezinte o adevărată provocare pentru mine și îmi oferă posibilitatea să învăț mereu lucruri noi, să îmi dezvolt aptitudinile.

Eu cred că jurnalismul este o profesie cu, despre și pentru oameni. Tocmai datorită acestui aspect, mă bucur că am posibilitatea ca, prin activitatea mea, să contribui la informare publicului telespectator, prin abordarea temelor de interes din domeniul economic într-un mod corect, concret și imparțial.

Educația este foarte importantă și nu se încheie, ca proces, după absolvirea studiilor. Am ales, așadar, ca în cadrul emisiunilor să abordez teme legate de educația financiară, să prezint idei inovatoare din domeniul antreprenorial, exemple de tineri care aleg să se implice activ și să pună bazele unor afaceri încă de pe băncile facultății sau, chiar, de pe băncile școlii, pe lângă subiecte precum investiții susținute de administrațiile publice locale și județene din zona pe care Studioul Teritorial TVR Târgu Mureș o deservește.

Îmi doresc să pot face parte cât mai mult timp din echipa Televiziunii Române, să identific și să abordez teme de interes pentru telespectatorilor noștri, indiferent de vârstă, să aduc informații utile pentru dumneavostră.
.

.

Arhiva articole
Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO
luni, 29 aprilie 2024
Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, la "Forum economic"  am urmărit o ediție despre provocările antreprenorilor mureșeni.
miercuri, 10 aprilie 2024
Vineri, de la ora 16:00, la TVR 3, s-a transmis o nouă ediție "Forum Economic", moderată de Andrada Olga Gorog.
Predicții economice pentru 2024 | VIDEO
miercuri, 03 aprilie 2024
Vă invităm să urmăriți la "Forum Economic" ediția în care Andrada Gorog a discutat cu economistul Brăduț Boloș despre așteptările pe care le putem avea anul acesta, din punct de vedere economic.
Despre costurile vacanțelor de iarnă
marţi, 12 decembrie 2023
Vă invităm să urmăriți o nouă ediție " Forum Economic ", marți, 12 decembrie, de la ora 18:45, la TVR Târgu Mureș. Emisiunea poate fi vizionată și vineri, de la ora 16:00, la TVR 3.
Proiecte pentru modernizarea aparaturii medicale la Târgu Mureș
marţi, 17 octombrie 2023
Marți, de la ora 18:45, la TVR Tg.Mureș, v-am invitat să urmăriți o ediție "Forum Economic" dedicată proiectelor de modernizare a aparaturii medicale de la Spitalul Clinic Județean Mureș. Emisiunea poate fi vizionată și vineri, 20 octombrie, de la ora 16:00, la TVR 3.
Un nou sezon
joi, 05 octombrie 2023
Am dat startul unui nou sezon "Forum Economic", la TVR Târgu Mureș, joi, 5 octombrie, de la ora 18:45. Emisiunea s-a difuzat și vineri, 6 octombrie, de la ora 16:00, la TVR 3.
Situațiile de criză
marţi, 06 iunie 2023
Despre cum să gestionăm situațiile de criză în economie și finanțe - în ediția emisiunii „Forum economic” de vineri, 9 iunie, de la ora 16.00, la TVR 3.
Integrarea studenților pe piața muncii | VIDEO
vineri, 02 iunie 2023
În ediția de vineri, 26 mai, a emisiunii „Forum economic” s-a discutat despre integrarea studenților pe piața muncii.
marţi, 30 mai 2023
Marți, 30 mai, de la ora 18:45, la TVR Tîrgu Mureș, vă invităm să urmăriți o nouă ediție "Forum Economic".
Forum Economic: Criza cerealelor
vineri, 12 mai 2023
În ediția de vineri, 12 mai, a emisiunii „Forum Economic", am aflat despre măsurile care au fost luate pentru a proteja fermierii afectați de exportul de cerealele din Ucraina.
Despre dezvoltarea sportului mureșean, la
joi, 06 aprilie 2023
Vineri, de la ora 16:00, pe TVR 3, Andrada Gorog a discutat la "Forum economic" despre investițiile care pot contribui la dezvoltarea sportului mureșean, despre situația finanțării în domeniu, dar și despre stadiul proiectului care vizează finalizarea lucrărilor la patinoarul artificial din municipiul Tg. Mureș.
Exploatarea prin muncă, formă a traficului de persoane | VIDEO
joi, 16 martie 2023
Accesarea facilă a unui loc de muncă bine plătit, în țară sau în străinătate, poate reprezenta o adevărată tentație pentru multe persoane aflate în căutarea unei surse de venit.
miercuri, 15 martie 2023
Vineri, 17 martie,  de la ora 16.00, pe TVR 3 a fost difuzată o nouă ediție "Forum Economic", realizată de TVR Tîrgu Mureș.
„Forum economic”: Tren metropolitan, la Târgu Mureș
marţi, 14 februarie 2023
Despre proiectul care vizează funcționarea unui tren metropolitan care ar urma să circule pe ruta Reghin - Luduș am aflat în ediția emisiunii „Forum economic”, vineri, 17 februarie, de la ora 16:00, pe TVR 3.
sâmbătă, 11 februarie 2023
Sâmbătă, de la ora 18:50 v-am invitat să urmăriți premiera emisiunii "Forum Economic", la TVR Tîrgu Mureș. Emisiunea poate fi vizionată și pe TVR 3, vineri, de la ora 16:00.
Forum Economic: Răsturnare de situație la fabrica de zahăr Luduș
miercuri, 08 februarie 2023
În ediția de vineri, 10 februarie, de la ora 16:00, la TVR 3, i nvitatul Andradei Gorog a fost Teodor Aflat, fermier și inițiatorul demersului pentru achiziționarea fabricii de la Luduș de către cultivatorii de sfeclă.
Forum economic: Predicții economice pentru 2023
joi, 02 februarie 2023
Vineri, 3 februarie, de la ora 16:00, pe TVR 3, am aflat despre evoluția prețurilor din domeniul imobiliar. O ediție realizată de TVR Tîrgu Mureș.  
Cel mai mare incubator de afaceri din România | VIDEO
marţi, 03 ianuarie 2023
La Tîrgu Mureș a fost inaugurat, de curând, cel mai mare incubator de afaceri din România.
Starea economică a județului Mureș | VIDEO
joi, 15 decembrie 2022
Vineri, 16 decembrie, de la ora 16:00, pe TVR 3, la "Forum Economic" aflăm care este starea economică a județului Mureș, din punct de vedere statistic.