Bogdan Stănescu
Cu o experiență de peste 30 de ani în televiziune, Bogdan Stănescu este gazda „Jurnalului Cultural”, de luni până vineri, la TVR Cultural. Totodată, la TVR Internațional prezintă programul „Romania News Report”.
Bogdan Stănescu
Bogdan Stănescu
Bogdan Stănescu
Bogdan Stănescu
Bogdan Stănescu
Bogdan Stănescu

Bogdan Stănescu a participat la numeroase transmisii ale unor evenimente de marcă, precum Gala decernării Premiilor Oscar, Gala decernării Premiilor Globul de Aur, Gala decernării Premiilor Grammy, Eurovision Song Contest, Spectacolul Eurovision: Europe Shine a Light – 2020 sau Festivalul Cântecul Italian Sanremo 2020, în calitate de comentator/traducător/moderator.

Bogdan Stănescu este traducător şi redactor de film la Televiziunea Română din anul 1993 și profesor asociat la Catedrele de Engleză şi Italiană ale Universităţii din Bucureşti.

Arhiva articole
Opt săptămâni de muzică clasică, la Ateneul Român: Festivalul Internațional „Vară Magică” a început în 5 iulie, la București | VIDEO
miercuri, 05 iulie 2023
Între 5 iulie și 23 august, în fiecare zi de miercuri, de la 19.30, melomanii pot asculta concerte extraordinare de muzică clasică, susținute în cadrul Festivalului Internațional „Vară Magică”, la Ateneul Român.
Bogdan Stănescu: Să ne uităm la TVR Cultural şi vom afla ce ne poate interesa în domeniul culturii
marţi, 07 martie 2023
Bogdan Stănescu ne întâmpină, de luni până vineri, de la ora 21:00, la singura emisiune care le aduce telespectatorilor cele mai importante știri din domeniul cultural din România, „Jurnalul Cultural”.
Piesa autobiografică „Ultima cafea cu Iuliu Maniu”, jucată la TNB | VIDEO
marţi, 07 martie 2023
Piesa autobiografică „Ultima cafea cu Iuliu Maniu”, a dramaturgului Dinu Grigorescu, fiul secretarului lui Iuliu Maniu, este un nou titlu pe afișele Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din București (TNB).
Discuție la „Jurnal Cultural”: De ce nu consumă românii cultură? | VIDEO
miercuri, 15 februarie 2023
Directoarea Institutului Național pentru Cercetare și Formare Culturală a explicat, la Jurnalul Cultural, datele celui mai recent barometru cultural, care arată că românii aleg tot mai mult divertismentul în detrimentul culturii, dar și că a crescut numărul celor care citesc, însă nu neapărat cărți tipărite.