loader
Foto

Galerie foto

Un nou popas folcloric maramureșean la ”Cântec și Poveste”

Vineri, 20 octombrie, la ora 15.00, la TVR 3, a început un nou sezon al îndrăgitei emisiuni "Cântec și Poveste" cu un popas folcloric maramureșean, însoțiți de o tânără și foarte valoroasă interpretă din acest ținut: Maria Mihali.

 

Urmărind emisiunea și bucurându-ne de glasul fără egal, frumos timbrat, al tinerei noastre interprete, o să ne asigurăm de faptul că, spre bucuria noastră, mai avem încă tineri ce-și asigură cu mare responsabilitate misiunea de mesageri ai cântecului nostru tradițional.

(w882)

Crescută într-o familie unde valorile noastre tradiționale au fost așezate la loc de cinste, Maria Mihali și-a descoperit destul de târziu valoarea glasului său sau poate emoțiile și timiditatea au determinat-o să iasă în fața publicului mult mai târziu decât au făcut-o alți interpreți.

(w882)

Dar, atunci când a apărut printre slujitorii cântecului tradițional maramureșean, a fost ca o revelație, cucerind și publicul larg, dar și specialiștii din domeniu.

(w882)

(w882)

Despre dragostea sa pentru cântecul propriu-zis, dar mai ales pentru pricesne, cântecele religioase tradiționale, despre realizări și proiecte, despre modele de interpreți și despre lumea minunată a satului maramureșean, o să aflați lucruri inedite în această ediție, ce deschide un nou sezon al celei mai îndrăgite emisiuni de folclor de la TVR 3 și TVR Cluj - CÂNTEC și POVESTE.

(w882)

(w882)

Prezentator si realizator: Alexandru Pugna

Producător: Radu Anghel

 
Rolul procurorului în caz de malpraxis

Rolul procurorului în caz de malpraxis

publicat: luni, 22 iulie 2024

Luni, 22 iulie, de la ora 13:00, Mihaela Olaru v-a propus să revedeți o ediție de colecție ”Oamenii și legea”, la TVR 1.

„Mic dejun cu un campion”: Daniela Zeca Buzura, în dialog cu Silviu Lupescu, fondatorul Polirom (ediție din 2016) | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

 

#TVRedu