loader
Foto

Galerie foto

Un medic stomatolog, fotograf amator, invitat la „Garantat 100%” | VIDEO

În noul sezon Garantat 100%, Cătălin Ştefănescu  ne face cunoştinţă şi cu compatrioţi care nu sunt în lumina reflectoarelor, dar care fac lucruri extraordinare. Realizatorul ne-a dat întâlnire cu Septimiu Bizo la TVR 1, duminică, 31 mai, de la ora 23.00.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Medicul stomatolog Septimiu Bizo e fotograf amator. Îşi împarte viaţa între cabinetul său şi „vânătoarea de imagini". Invitatul emisiunii Garantat 100% din această duminică fotografiază natura României sau a altor ţări pe care le vizitează de mai mulţi ani. S-a specializat în fotografierea animalelor sălbatice, iar câteva dintre rezultatele pasiunii sale s-au văzut pe 31 mai, la Garantat 100%.

(w882)

Din pădurile României în Patagonia, din Namibia în Siberia, din Kamceatka în Islanda, am călătorit alături de invitatul lui Cătălin Ştefănescu şi de fotografiile realizate de acesta. „Le promitem o surpriză memorabilă celor care ne vor urmări!”, ne-a spus gazda şi realizatorul Cătălin Ştefănescu.

(w882)

„Continuăm, la Garantat 100%, cu descoperirea unor compatrioţi care nu sunt în lumina reflectoarelor, dar care fac lucruri excepţionale. Dincolo de figurile celebre, prezente zilnic pe scena publică (fie că vrem, fie că nu), există un univers uman fascinant. O lume alcătuită din oameni necunoscuţi publicului larg, care şi-au dedicat vieţile unor preocupări şi pasiuni în care cred cu tărie. Oamenii aceştia nu urmăresc niciun profit în urma lucrurilor făcute din pasiune, transformând lumea în care trăim într-una mai bună şi mai frumoasă, fără să ceară nimic în schimb” – Cătălin Ştefănescu.

(w882)

foto: Septimiu Bizo

(w882)

Garantat 100%, cu pasionatul de fotografie Septimiu Bizo, s-a difuzat la TVR 1 duminică, 31 mai, de la ora 23.00.

Despre Garantat 100%

(w500)

De-a lungul celor 20 de ani, emisiunea „Garantat 100%” ne-a oferit întâlniri memorabile cu mari personalităţi ale României şi ale lumii, de la actori şi muzicieni celebri, la scriitori de talie mondială, oameni de cultură sau ştiinţă, militanţi ai societăţii civile, sportivi cu care ne mândrim etc. La „Garantat 100%”, printre interlocutorii lui Cătălin Ştefănescu s-au numărat: Ethan Hawke, Robert Wilson, Armand Assante, Amos Oz, Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Marcel Iureş, Gică Hagi, Simona Halep, Cristina Neagu etc.

 

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu