loader
Foto

Galerie foto

Poveste de Paşti, sâmbătă la Exclusiv în România

În ajun de Paști, echipa “Exclusiv în România” poposeşte în zona vechiului Ocol al Câmpulungului de Bucovina pentru a pregăti sărbătoarea împreună cu urmașii răzeșilor de odinioară. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 16.30, la TVR 1 şi TVR HD!  

 

Aflaţi povestea clasei de mijloc a satului bucovinean și rețete moștenite din vremurile prosperității acesteia, care numai aici pot fi găsite pe masa de Paști.

(w882)

Cristian Tabără, prezentatorul emisiunii, vă invită la o drumeție prin codrul secular de la Slătioara – monument al naturii unic în această parte a Europei – şi la o discuție plină de duh cu maica Teodora de la Mănăstirea Moldovița – zestre a patrimoniului UNESCO.

(w882)

Povestea continuă cu o incursiune pe Rarău, în apropierea Pietrelor Doamnei, pentru a le afla legenda de la șeful Salvamont Dorna, Petru Ariciuc. Echipa “Exclusiv în România” încearcă unul dintre numeroasele trasee de cicloturism pe care vi le recomandă în peisajul plin de farmec al Obcinelor Bucovinei.

(w882)

Despre toate acestea, în emisiunea "Exclusiv în România", sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 16.30, la TVR 1 şi TVR HD.


Prezentator: Cristian Tabără

Producători: Marin Găbudean şi Cristina Magearu

 

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", v-am invitat să fiți martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe ...

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

 

#TVRedu