loader
Foto

PNL în alegerile locale şi violenţa asupra copilului, la „Prim-plan”

Copreşedintele liberalilor Alina Gorghiu a discutat cu jurnalista Mădălina Dobrovolschi în ediţia din 24 februarie a emisiunii, de la ora 21.00, la TVR 1. Cătălina Florea - Telefonul Copilului şi psihologul Mirela Zivari, în partea a II-a talk-show-ului.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Candidatul PNL anunţat iniţial pentru Primăria Capitalei a fost înlocuit. Ludovic Orban, noul candidat, beneficiază, conform liderilor partidului, de toată susţinerea PNL. Jurnalista Mădălina Dobrovolschi ne aşteaptă la ediţia de miercuri, 24 februarie, a emisiunii Prim-plan, pentru o o radiografie a situaţiei politice interne şi externe, alături de copreşedintele PNL Alina Gorghiu. În partea a doua a emisiunii, tema de discuţie este violenţa asupra copiilor. Prim-plan se difuzează în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

Despre alegerile locale şi schimbarea candidatului la Primăria Capitalei discută moderatoarea talk-show-ului din această seară cu invitata primei părţi a programului.

„Vom merge cu Ludovic Orban la Capitală, îl vom susţine şi noi, şi colegii de la Bucureşti. Este o responsabilitate care va aparţine şi va fi asumată de întregul partid şi sunt absolut convinsă că va coagula voturile de pe dreapta", a afirmat luni Alina Gorghiu, copreşedinte PNL. Mai multe despre decizia de a-l înlocui pe Cristian Buşoi cu Ludovic Orban în cursa pentru Bucureşti şi despre argumentele pe care mizează PNL în alegerile locale din iunie aflăm de la Alina Gorghiu în ediţia Prim-plan de miercuri.

(w882) Prim-plan

La finalul anului 2015, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie raporta un  număr de 10.207 situaţii de abuz asupra copilului sesizate oficial, dintre care 9.482 (93%) s-au petrecut în familie. Din totalul abuzurilor asupra copiilor, 53% au fost înregistrate în mediul rural, iar 47% în mediul urban. Instituţia anunţa că 74% dintre copii au rămas în familii, carora le-au fost oferite servicii de suport, 20% au fost luaţi în plasament de urgenţă de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, existând şi cazuri de abuzuri, în care s-a decis începerea urmăririi penale. În România, legea interzice bătaia copiilor, încă din 2005, şi prevede că inclusiv profesorii au obligaţia să semnaleze posibilele cazuri de abuz. Partea a doua a emisiunii Prim-plan are ca temă violenţa asupra copiilor în România. Partenerele de dialog ale Mădălinei Dobrovolschi sunt Cătălina Florea, director executiv al asociaţiei Telefonul Copilului şi psihologul Mirela Zivari.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale zilei. Şi telespectatorii pot adresa propriile întrebări pentru invitatele emisiunii Prim-plan din această seară, pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR.

foto: TVR, dailymail.co.uk

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu