loader
Foto

Galerie foto

Pescuit de seară în Oceanul Indian, la „Microbist de România”, la TVR 1

Snapper roșu, baracudă, jackfish, pește-împărat, dar și o captură-surpriză sunt câteva dintre trofeele cu care se laudă concurenții la „Microbist de România”. Cu Tudor Furdui și suporterii fotbalului românesc ne-am întâlnit în 16 iunie, la TVR 1, ora 22.00.

 

De o nouă porţie de aventură, distracţie şi competiţie am avut parte miercuri seară, la TVR 1. Pentru proba individuală a concursului din Maldive dedicat suporterilor fotbalului românesc, băieții au pornit pe înserat la pescuit în Oceanul Indian.

S-au îmbarcat pe barca tradițională a locului numită dhoni și au plecat în larg, către un recif potrivit pentru pescuitul de seară. Deşi tensiunea dintre ei este maximă, cei mai mari fani ai celor mai iubite zece echipe de fotbal din țară se bucură de distracţie cât cuprinde la „Microbist de România”.

Snapper roșu, baracudă, jackfish și pește-împărat, plus un rechin și o captură – surpriză s-au numărat printre „trofeele” cu care s-au lăudat la final suporterii concurenţi.

(w882)

„Toți turiștii care vin în Maldive trec prin experiența pescuitului de seară, pentru că e ceva extrem de simplu. Trebuie să fii mult prea neîndemânatic sau foarte ghinionist să nu prinzi măcar un pește prin apele astea în care peștii stau mai înghesuiți decât stau bucureștenii în tramvaiul 41”, glumeşte Tudor Furdui, gazda show-ului.

(w882)

„Printre steaguri” ar putea ajunge la modă pe plajă, la mare, în această vară, dacă vara ar începe totuşi... „Printre Steaguri”, proba de echipă din episodul 8, are o semnificație specială pentru cei 10 concurenţi, pentru că steagul e cel mai important obiect într-o peluză de fani.

(w882)

După ce s-au tras la sorți echipele, pentru a vedea cine poartă portocaliu și cine albastru, suporterii s-au prezentat pe plajă, unde au fost montate, la o distanță foarte mică, două steaguri. Băieții primesc mingi, fiecare dintre cei 10 având de executat două șuturi cu piciorul, două aruncări ca la aut și alte două aruncări cu mingea de tenis. Orice lovitură trebuie să treacă printre steaguri și aduce echipei 1 punct. La egalitate de puncte, câștigă echipa care s-a mișcat mai repede.

(w882)

Competiția a trecut de jumătatea parcursului, dar e încă departe de a-și desemna învingătorul. Noi puncte se acumulează în dreptul fiecăruia dintre cei zece, care nu au uitat că doar unul dintre ei poate deveni „Microbist de România”. Câteva zile de vis la Istanbul, dar şi măreţul titlu „Microbist de România” îi aşteaptă pe unul dintre ei la linia de finish. Cine câștigă punctele în acest episod vedem miercuri, 16 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu