loader
Foto

Odette Chirilă, psiholog la Matei Balș: cum gestionăm frica și iritarea | VIDEO

Cătălin Ștefănescu a stat de vorbă, într-o nouă ediție specială Garantat 100%, cu Odette Chirilă, psiholog clinician la Institutul "Matei Balș", despre cum ne gestionăm comportamentul, emoțiile și gândurile după 15 mai.

 

Din data de 15 mai se așteaptă o relaxare a măsurilor luate de autorități pentru a controla răspândirea noului coronavirus. Asta nu înseamnă că, automat, viața revine la normal.

Cum ne vom comporta după 15 mai? Ce trebuie să știm dacă noi înșine, la un moment dat, ne îmbolnăvim de Covid-19? Cum gestionăm anumite gânduri și stări pe care le avem în perioada asta? Cum ne raportăm la frica pe care o avem față de o eventuală criză economică?

Vă invităm să urmăriți un dialog cu doamna Odette Chirilă, psiholog clinician principal la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș". Merită să urmăriți până la capăt această discuție, pe care doamna psiholog o poartă cu calm și blândețe, în compania unui interlocutor care joacă rolurile omului iritat, nervos, panicat, indiferent etc. E ca o ședință de psihoterapie.Poate să prindă bine oricăruia dintre noi.

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu