loader
Foto

O nouă ediție „Banii Tăi”, la TVR 1

Vineri, 15 martie, de la ora 17:05, vorbim despre problemele pe care le au angajaţii din România, despre bugetul Ministerului Turismului și despre Gala „Femei în Economie”. Emisiunea se difuzează la TVR 1 şi online pe TVR+.

 

Parlamentul a votat pentru a doua oară aceeaşi lege a bugetului de stat pe 2019.

Este vorba despre bugetul întors de Preşedinte pentru reexaminare. Dar cu bugetul promulgat sau nu, resursa umană este extrem de importantă pentru orice companie. Vom explica de ce, la „Banii Tăi”.

Ministerul Turismului va beneficia în acest an de cel mai mare buget pe care l-a avut vreodată, dublu față de 2018. Pentru promovare sunt alocate 10 milioane de euro, cea mai mare sumă de până acum. Dar pentru că mult să însemne şi eficient, aflaţi de la noi propunerile actorilor din turism: Alin Burcea, CEO, agenția de turism Paralela 45, Marius Berca, manager, agenția de turism Christian Tour, Călin Ilie, Președinte, Federația Industriei Hoteliere din România, și Maria Stoian, Președinte, ANTREC România.

Cele mai performante femei-manager din România au fost premiate într-o gală specială, pe scena Operei Române: Anca Vlad, fondatoare și preşedinte al Fildas-Catena, Măriuca Talpeș, cofondatoare Bitdefender, Mihaela Marcu-Cristescu, fondator MedLife, Lucia Morariu, general manager Eximtur, Corina Popescu, CEO, Electrica SA. Detalii despre acest eveniment aflaţi din ediţia de vineri, 15 martie.

Despre problemele pe care le au angajații din România în relația cu managerii, dar și invers, vorbim cu expertul în resurse umane, Doru Dima.

***

Din 11 ianuarie, urmăriți sezonul 6 al emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR 1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marţi, de la ora 6:30.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Acad. Leonida Gherasim, la „Portret de excelență”: Când intri în profesiunea medicală, ai o responsabilitate față de omul bolnav, apoi o responsabilitate față de tine și ai responsabilitatea față de societate

Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 16.00, la „Portret de excelență”, Mihaela Olaru îl are ca invitat pe acad. Leonida Gherasim.

 

#TVRedu