loader
Foto

Interviu cu omul de afaceri Valer Blidar, în emisiunea „Banii Tăi”

Pe 14 octombrie, o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:00, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele ediției: licitațiile și investițiile în domeniul infrastructurii feroviare și pentru metroul bucureștean.

 

Banca Mondială și-a majorat prognoza de creștere economică pentru România la 4,2% pentru acest an, de la doar 3,6 cât estima în aprilie. În noul raport, sunt remarcate șomajul aflat la minime istorice și creșterea economică de 4,7% din primul semestru, bazată pe consum. O situație care ar permite investiții majore în zone critice precum transportul.

Și tot în ediția de luni, 14 octombrie, vorbim cu unul dintre puținii antreprenori români care dețin fabrici ridicate în perioada industrializării masive a României din anii ‘70.

Călătoria cu trenul ar trebui să fie cea mai comodă variantă pentru publicul larg, iar transportul pe calea ferată are propriile avantaje de cost pentru antreprenori. Dar situația de la CFR e mai complicată decât pare, iar banii pentru investiții mult prea puțini pentru câte investiții sunt necesare. Aflați mai multe detalii de la Marius Chiper, directorul general adjunct pentru investiții, CFR S.A.

Despre lupta capitalului românesc de a rezista pe piață, vorbim în partea a doua a emisiunii, cu omul de afaceri Valer Blidar - industriașul arădean ce deține unul dintre cele mai vechi branduri românești: Astra Vagoane.

(w882) vb

***

Din 30 septembrie, urmăriți sezonul 9 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni, de la ora 17:00, pe TVR1 și online pe TVR+. În realuare

Contact: baniitai@tvr.rowww.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu