loader
Foto

Începe sezonul 6 al emisiunii „Banii Tăi”, pe TVR 1

Începem în forță noul sezonl, cu o revoluție financiară, dublată de o nouă conducere la Fisc, și de îngrijorări serioase privind perspectivele bugetare.  Vineri, 11 ianuarie, am urmărit prima ediție, de la 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Vom aveam suficient timp, săptămână de săptămână, să detaliem fiecare noutate, fie că este vorba despre taxe noi sau majorate, sau plafonări de prețuri și tarife. Sau de pensii și salarii.

Însă, începem anul cu o Ediție Specială: și anume o porție de de economie aplicată. Vom afla cum a supraviețuit în economia de piață și cum se menține profitabilă una dintre întreprinderile românești de tradiție. Dar mai ales, cum se poate funcționa fără credite și datorii. Este vorba despre IAR Ghimbav din județul Brașov. Întreprinderea Aeronautică Română este astăzi IAR S.A., societate listată la bursă, la care statul este acționar majoritar. Monica Ghiurco îl are ca invitat pe Ion Dumitrescu, director executiv, comercial și economic IAR S.A. Ghimbav.

Din 11 ianuarie urmăriți sezonul 6 al emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.rowww.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu