loader
Foto

„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

„În prelungiri” e cel mai longeviv talk-show sportiv din România și singura emisiune prezentă neîntrerupt în grila TVR 3, încă de la lansarea postului în 2008. Ați putut urmări o nouă ediţie „În prelungiri” sâmbătă, 24 februarie, de la ora 17.30.

 

Emisiunea „În prelungiri” de la TVR 3 şi TVR Timişoara sărbătoreşte 25 de ani în 2024. „În prelungiri” prezintă actualitatea sportivă, problemele sportului din zona Timişoarei, sportul de ieri şi de azi, prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau a unor foste glorii ale sportului.

Materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate completează emisiunea prezentată şi realizată de Florin Mihoc la TVR 3.

(w882)

„Nu puține au fost provocările cărora formatul le-a făcut față în toți acești mai bine de 25 de ani”, de la echipa redacțională, la schimbările tehnologice sau cele legate de obiceiurile de consum ale publicului iubitor de sport”, mărturiseşte Florin Mihoc. Dintre fondatorii proiectului, doar moderatorul Florin Mihoc și jurnalistul Florin Cărăbaș au mai rămas în echipă. Octavian Manciu este în prezent producător al principalului Telejurnal de la TVR 1, iar Lucian Lipovan a devenit unul dintre jurnaliștii apreciați din presa scrisă națională.

(w500)

„Dacă la începuturile emisiunii corespondenții transmiteau materialul filmat pe lanțurile terestre de relee, captarea și apoi editarea lor fiind o adevărată provocare, din dorința de a fi primii care difuzează știrea, astăzi avansul tehnologic și social media transformă în timp real orice spectator în creator de conținut. În prelungiri s-a repliat astfel într-o zonă pe care numeroasele canale de sport comerciale nu o acoperă”, punctează Florin Mihoc.

Pariul de a așeza la aceeași masă fotbalul comentat cu discipline dintre care unele puțin cunoscute a fost unul câștigător. Niciun sacrificiu nu e prea mare și niciun compromis de dragul audienței nu schimbă crezul echipei de realizatori că performanța, că sportivul, cu tot efortul pe care adesea puțini îl apreciază, trebuie să rămână vedetele unui astfel de program. „Și întotdeauna, mâna strânsă a unui sportiv la final de emisiune valorează mai mult decât iluzoria victorie a cifrelor de audiență”, e de părere moderatorul „În prelungiri”.

Florin Mihoc, gazda şi producătorul emisiunii „În prelungiri”, de la TVR 3

(w500)

Când a decis să facă pasul spre „sport”, Florin Mihoc era deja cunoscut pentru emisiunile de divertisment pe care le prezenta, „Care pe care?”, competiția între licee de la TVR 2 sau numeroase alte proiecte ale Redacției tineret-copii de la Televiziunea Română. Încă de atunci a decis să ducă cele două provocări în paralel. A debutat în comentariul sportiv cu un meci de fotbal Poli-Dinamo, la Timișoara, alături de colegul de atunci Emil Grădinescu. Au urmat transmisiuni din baschet, handbal, tenis, rugby și, mai recent, din volei, scrimă, box sau dans sportiv, dar totul a culminat cu prezența la două ediții ale Campionatului mondial de fotbal, Brazilia 2014 și Rusia 2018.

În tot acest timp aprezentat proiecte de divertisment ale postului public, „Ruleta rusească” la TVR 2, a prezentat de două ori „Festivalul Mamaia copiilor” și a făcut parte de tot atâtea ori din echipa Festivalului „Cerbul de Aur”.

Cele mai importante moment ale Capitalei Culturale Europene 2023 de la Timișoara, pe care TVR le-a transmis, l-au avut ca amfitrion.

„Cheia succesului pe scenă e să nu te lași dominat de mulțime. Într-un comentariu sportiv live, chiar dacă publicul nu e în faţa ta, judecata e la fel de aspră. De aceea, nici într-un caz, nici în altul, nu poți lăsa nicio clipă garda jos.”

 
Familia Maitec, o dinastie de artiști. Stèphane Maitec: Am dorit să ne reîntoarcem la sursă şi să plecăm de la lucruri simple | VIDEO

Între 8 și 14 iulie, la „Biografii necesare”, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre artista vizuală Ileana Ploscaru Panait și Letiția ...

„Mic dejun cu un campion”: Daniela Zeca Buzura, în dialog cu scriitorul Kamel Daoud, în 14 iulie (ediție din 2015) | VIDEO

Între 8 și 14 iulie, la „Mic dejun cu un campion”, telespectatorii TVR Cultural pot revedea dialogurile Danielei Zeca Buzura cu scriitorul Norman ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: joi, 11 iulie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

 

#TVRedu