loader
Foto

În 2 mai, la CULT@rt, o ediţie pentru cei cu spiritul tânăr

Serbăm Ziua Naţională a Tineretului, împreună cu invitatele lui Marius Constantinescu: Emma Zeicescu, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii Perfect Imperfect, de la TVR 1, şi Kristina Dragomir, designer de accesorii cu brand internaţional.

 

Astăzi, aflăm secretele unui jurnalist cu priză la public şi intrăm în lumea unui designer care transformă în arta, capriciu, experiment şi declaraţie de stil unul dintre cele mai cunoscute accesorii: pălăria.

Tot astăzi, la CULT@rt, urmărim un interviu cu romancierul şi eseistul francez Pascal Bruckner, facem cunoştinţă cu tânăra mezzo-soprană Martiniana Antonie care a debutat la Opera Naţionala Română Iaşi în Bărbierul din Sevilla de Rossini şi urmărim un reportaj portret al unuia dintre cei mai importanţi artişti moderni români: Paul Neagu - cu lucrări expuse la Londra, Paris, Los Angeles şi Bucureşti.

În 2012, Paul Neagu a devenit primul artist din România cu o lucrare instalată într-un spaţiu public outdoor din Marea Britanie, in parcul londonez Islington (vezi foto).

 

 
Soprana Aida Pascu, la „Interviurile TVR Cultural”: Muzica a fost dintodeauna parte din viața mea

Soprana Aida Pascu răspunde întrebărilor Ioanei Pavel, la „Interviurile TVR Cultural”, sâmbătă, 25 mai, de la 22.30.

„Dialoguri academice”, între filosoful Mircea Dumitru şi matematicianul Dan Timotin, în 26 mai, la TVR Cultural

TVR Cultural le propune telespectatorilor duminică, 26 mai, de la ora 22.55, la „Dialoguri academice”, discuția filosofului Mircea Dumitru, ...

„Pastila de artă”. Ștefan Pelmuș:  Aș vrea să reușesc, prin intermediul picturii mele, să nu-mi mai fie frică de moarte

Între 20 și 26 mai, la TVR Cultural, Ileana Ploscaru Panait le propune telespectatorilor TVR Cultural să descopere portretele pictorițelor Yvonne ...

 

#TVRedu