loader
Foto

Garantat 100% despre sport, într-o perspectivă culturală

Tânărul comentator sportiv Cristi Petre a fost invitatul lui Cătălin Ştefănescu duminică, 7 decembrie, de la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Cătălin Ştefănescu îl numeşte „un excelent comentator sportiv din noua generaţie”. La Garantat 100% de duminică, 7 decembrie, telespectatorii l-au putut cunoaşte pe Cristi Petre, comentator de fotbal şi tenis la Eurosport.

Invitatul Garantat 100% de duminică seară s-a născut în noiembrie 1980, la Urziceni. A studiat comunicare şi relaţii publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, după care a făcut un master in filosofie.

În prezent, este comentator de fotbal şi tenis la Eurosport. Este foarte priceput la scheme tactice, are o pasiune aparte pentru fotbalul german, dar vede fenomenul sportiv, în general, într-o perspectivă... „foarte” culturală.

La rubrica 5 minute, în ediţia Garantat 100% de duminică, telespectatorii vor mai întâlni un student, de la secţia de actorie a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică.
Iar la capitolul Muzici de Garantat 100%, Cătălin Ştefănescu  propune publicului spre vizionare şi audiţie o trupa de la Cluj: Theory Of Mind.

Despre Garantat 100% la TVR:

Garantat 100%, realizată şi prezentată de Cătălin Ştefănescu, a ajuns la al 16-lea an de când este difuzată de TVR. Întreaga colecţie a emisiunilor Garantat 100% poate fi vizionată şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro. Telespectatorii pot interacţiona cu echipa emisiunii şi pe contul de Facebook Garantat 100%.

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu