loader
Foto

Fotbal în mijlocul oceanului, la „Microbist de România”!

Tudor Furdui ne-a aşteptat miercuri, 19 aprilie, de la ora 22.00, la TVR 1, cu al patrulea episod al reality-show-ului dedicat celor mai înfocați suporteri.

 

Un teren de fotbal cât o insulă!... sau o insulă cât un teren de fotbal... Acolo s-a desfășurat prima probă din această ediție a reality-show-ului „Microbist de România”. O nouă premieră mondială într-un nou episod, ce îi pune pe cei zece suporteri într-o ipostază surprinzătoare!

(w882) TF

În episodul cu numărul 4 al show-ului prezentat de Tudor Furdui, a avut loc primul meci de fotbal jucat vreodată pe un banc de nisip. Mai exact, un banc de nisip de dimensiunea unui teren de fotbal. Este o premieră mondială pentru fotbal și este una realizată în Maldive, de două echipe de români, formate din cei 10 ambasadori ai celor mai iubite 10 echipe din ale fotbalului românesc.

Întrucât bancul de nisip are dimensiunea optimă doar o oră pe zi și doar în anumite zile, momentul filmării a fost ales cu grijă, iar jucătorii vor fi nevoiți facă proba unei condiții fizice perfecte, întrucât, în aceste condiții, nu mai e timp de pauză între reprize... Meciul a fost extrem de disputat, iar microbiștii de acasă au văzut, cu siguranță, multe faze mai spectaculoase decât în majoritatea meciurilor de fotbal pe iarbă.

(w882)

La proba individuală, primim o nouă porție de adrenalină: cei zece s-au luat la întrecere pe paddleboard! Și aceasta este o premieră pentru România, iar ambiția concurenților și pasiunea lor fac ca proba să capete amploarea unui adevărat Campionat național pentru acest nou sport.

Cine este cel mai microbist dintre microbiști? Zece suporteri adevărați fac miercuri seară, de la 22.00, la TVR 1, încă un pas spre titlul de „Microbist de România”.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu