loader
Foto

Galerie foto

"Exclusiv în România" merge la Rowmania Fest 2017

Rowmania Fest 2017, Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, organizat în fiecare început de toamnă, la Tulcea, prezent la „Exclusiv în România”. Pe 21 octombrie, de la 18.00, la TVR 1 şi  TVR+ , am aflat despre atracţiile naturale şi culturale ale Deltei Dunării.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Au trecut deja 7 ani de la prima ediţie Rowmania Fest, iar Ivan Patzaichin se încăpăţânează (şi echipa emisiunii împreună cu el) să ne arate o Delta Dunării plină de locuri şi oameni frumoşi. Lucru care s-a întâmplat şi sâmbătă, 21 octombrie, la o nouă ediţie Exclusiv în România de la TVR 1 şi TVR+.

Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 organizează anual multe evenimente adresate turiştilor, pentru promovarea unei Românii naturale şi dezinvolte, ce poate fi admirată, pe îndelete, din barcă. Cea de-a şaptea ediţie Rowmania Fest, din acest an, a curprins multe competiţii, despre care reporterii Exclusiv în România ne vor povesti sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 18.00. Telespectatorii vor vedea imagini de la concursul de vâslit în canotcă pescărească „Ivan Patzaichin”, competiţie desfăşurată pe Dunăre, între echipe de pescari din localităţile Deltei, dar şi de la Tour International Danubien (TID), o competiţie de vâslit de la izvoarele Dunării până la vărsarea ei în mare, la Sfântul Gheorghe, precum şi de la concursul de triathlon.

(w882)

(w882)

Toate aceste concursuri au fost prilej şi pentru desfăşurarea unor concerte, târguri artizanale şi multă voie bună. Iar echipa Exclusiv în România nu a ratat ocazia de a fi prezentă şi ne lansează invitaţia pentru Rowmania Fest pentru sâmbătă, 21 octombrie. De la ora 18.00, la TVR 1 şi TVR+ şi de la 20.45, la TVR HD.

(w882)

Mai sunt locuri de văzut Exclusiv în România? „În orice zonă poposim în România, descoperim acele simboluri ale ţării care ne fac să fim mândri de ţara noastră. Unicate de mici sau mari dimensiuni, răsunătoare sau cu o strălucire discretă. Aşadar nu ne putem opri. Nu e încă timpul!”, spun realizatorii emisiunii. În noul sezon Exclusiv în România, cel cu numărul 10, Cristian Tabără şi echipa lui ne arată nu doar o Românie frumoasă cu peisaje şi locuri minunate, ci caută să ne reamintească simboluri care ne fac să fim mândri de ţara noastră. Exclusiv în România a revenit cu ediţii în premieră la TVR 1, TVR HD şi TVR+ din 7 octombrie, tot sâmbăta, de la ora 18.00.

 

Exclusiv în România este o emisiune de turism, gen “travel and discover”, în care Cristi Tabără călătoreşte, descoperă şi prezintă România pe mai multe coordinate: obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, tradiţii gastronomice, dar mai ales unicate europene şi mondiale, care sunt sau care pot deveni destinaţii turistice.

Exclusiv în România prezintă România pozitivă şi competitivă, cu unicate mondiale, europene şi regionale, o Românie multiculturală şi multietnică, de care românii sunt mândri şi pe care străinii nu au de ce să o judece prin prisma unor şabloane învechite.

Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania.

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu