loader
Foto

Galerie foto

"Exclusiv în România" la final de an

Pe 29 decembrie, de la ora 13.00, la TVR 1 și de la ora 14.30, la TVR HD, echipa emisiunii "Exclusiv în România" a făcut o selecţie a celor mai bune reportaje din acest an.

 

"Iată că am ajuns şi la finalul sezonului XII, aşa că am pregătit o ediţie mai specială în care am selecţionat atent pentru dumneavoastră cele mai frumoase reportaje realizate de echipa Exclusiv în Romania. Astfel, în an centenar, cucerim 100 de vârfuri muntoase împreuna cu Daniel şi cu vânătorii de munte.

(w882)

Ajungem apoi la Lereşti, Argeş, unde Lorelei încearcă să afle care e secretul longevitaţii lui Paraschiv Siman, românul născut în anul Marii Uniri.

(w882)

Mergem apoi la Chişinău unde Cristi află poveşti interesante la Muzeul Ocupaţiei Sovietice.

(w882)

Cristina va explora peşterile din rezervaţia Scariţa – Belioara, pentru a găsi una dintre peşterile ascunse care i-au adăpostit pe partizanii anticomunişti.

(w882)

Şi pentru că e final de an, Marin vă invită la un pahar de vin din celebrele crame moldoveneşti.

(w882)

O ediţie cu adevarat exclusivistă la sfarşit de an centenar.

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu