loader
Foto

Marius Ștefan: ”Un lider adevărat îsi asumă greșelile echipei” | VIDEO

Antreprenorul Marius Ștefan, președinte al organizației Romanian Business Leaders, a venit la ”Dincolo de Alb si Negru”, la TVR 1, sâmbătă, de la ora 17:00.

 

Marius Ștefan, antreprenor în serie, pasionat de învățare continuă, a lăsat America, unde era convins că se va stabili, pentru a investi acasă, la Piatra Neamţ, la sfaturile tatălui.

(w882)

Dan Ştefan, fratele mai mic, a lăsat Parisul pentru Piatra, iar compania, pe care au înfiinţat-o în 2006, a crescut cu 2 cifre în fiecare an de atunci.

(w882)

Spiritul antreprenorial îl moştenesc de la tatăl lor, Georgică Ştefan, mama, Elena, a fost primul anticar din Piatra Neamț, iar bunica Tincuţa iubeşte poezia. Poate şi din aceste motive, lectura este condiţie pusă la angajare în compania lor unde sistemul de management este bazat pe valori și pe autonomie.

(w882)

Un lider adevărat îsi asuma greșelile echipei, consideră antreprenorul la a cărui firmă, în timpul programului de lucru, se citeşte. O discuţie cu umor despre lucruri serioase. Despre copilărie între cărţi şi idei de afaceri, rolul educaţiei din familie şi din şcoală, plecarea tinerilor din ţară, mentorat, ascensiune în mediul de business, antreprenoriat şi educaţie, succes explicat prin transparență totală, sisteme riguroase de raportare, dezvoltare continuă.

Şi înainte de toate, un dialog despre familie şi acasă cu un antreprenor care şi-a ascultat tatăl şi s-a întors în România.

(w882)

 

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu