loader
Foto

De 1 Iunie, Copiii spun... la Câştigă România!

David, Horaţiu şi Marius sunt trei puşti care dau răspunsuri cu logică întrebărilor încuietoare ale lui Virgil Ianţu. Tot ei îl pun în încurcătură pe simpaticul prezentator cu propriile provocări, într-o ediţie specială „Câştigă România!”, difuzată pe 1 Iunie, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

„Sunt foarte mulţi elefanţi în Harghita! E o rezervaţie de elefanţi care aleargă în pădurile de foioase de acolo”, afirmă cu tărie Virgil Ianţu într-o discuţie aprinsă cu unul dintre cei trei concurenţi ai ediţiei speciale de 1 Iunie „Câştigă România!”, de la TVR 1.

Aşa cum ne-a obişnuit, Virgil ne aşteaptă şi joi seară, de la ora 21.00, să aflăm lucruri interesante despre ţara noastră, să ne măsurăm cunoştinţele şi să ne simţim bine – de data aceasta, alături de Marius, David şi Horaţiu, trei băieţi cu mintea brici, plini de imaginaţie şi spontaneitate.

(w882)

Emisiunea de cultură generală pe teme legate de ţara noastră beneficiază, de Ziua Copilului, de o ediţie de-a dreptul delicioasă! Cei trei concurenţi se sfătuiesc şi se ajută reciproc în găsirea celor mai bune răspunsuri la întrebările puse de gazda emisiunii. Şi, chiar dacă nu nimeresc întotdeauna soluţia corectă, îşi susţin cu cele mai logice argumente propriile idei. Nu e cu supărare, pentru că, în final, fiecare învaţă ceva nou, iar telespectatorii câştigă o seară relaxată şi plină de amuzament.

Fildeşul unui elefant african este un corn, un dinte, un os al craniului sau osul nazal? Numele din buletinul lui Smiley este Zâmbescu, Gino Pistol, Maria sau… a pierdut buletinul? Castelul Peleş a fost botezat după un curcan salvat, un pârâu, porecla regelui Carol sau un fotbalist? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care le vom vedea afişate pe ecranul din spatele concurenţilor şi care generează discuţii spumoase, contradictorii.

La rândul său, Virgil Ianţu este şi el provocat să se pună în pielea concurenţilor, micii invitaţi punându-i întrebări, în egală măsură. O iniţiativă bună, în urma căreia aflăm că... nici Virgil Ianţu nu le ştie chiar pe toate.

(w882)

„Editia ’Câştigă România!’ de 1 Iunie are trei invitaţi speciali. Cei mai potriviți concurenţi pentru o asemenea ediţie sunt, bineînţeles, copiii. Vom avea parte de o ediţie de colecţie, ce îmbină ’Câştigă România!’ cu ’Copiii spun’, ambele formate difuzate de TVR 1. Eu abia aştept! Câştigi tu, câştigă România!”, ne invită Virgil Ianţu să petrecem seara Zilei Copilului în cel mai plăcut mod cu putinţă: alături de trei dintre cei mai haioşi reprezentanţi ai vârstei inocenţei. Joi, de la ora 21.00, la TVR 1.

 
„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", veți fi martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe a Familiei ...

„Podcasturile TVR#Enescu”: Valentina Băințan, în dialog cu Cynthia Millar, una dintre marile interprete la Undele Martenot, în 15 iunie

În ultima ediție a acestui sezon din „Podcasturile TVR#Enescu”, invitata Valentinei Băințan este Cynthia Millar, una dintre puținele interprete ...

Graficiana Anca Boeriu, la „Pastila de artă”: Este o expunere a propriilor mele fragilități în lucrările pe care le fac

Între 10 și 16 iunie, la „Pastila de artă”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait le propune telespectatorilor să îi descopere sau să afle mai ...

 

#TVRedu