loader
Foto

Galerie foto

Cum răspunde Ucraina pretenţiilor Rusiei, la “Breaking Fake News”, la TVR1

Ucraina este în război cu Rusia de 8 ani, iar acum Kievul se așteaptă la o nouă invazie. Ce se întâmplă, de fapt, în Ucraina? Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ucrainei la București, Păun Rohovei, a fost invitatul lui Marian Voicu miercuri, 9.02, ora 23:00.  | VIDEO

 

Aproape 6 ore au durat discuțiile dintre președinții Putin și Macron desfăşurate la Moscova în prima a zi a acestei săptămâni. Rusia insistă pe garanțiile de securitate pe care vrea să le primească din partea Occidentului, mai ales pe cele trei puncte legate de neaderarea Ucrainei și Georgiei în NATO, neamplasarea sistemelor de atac în apropierea granițelor ei și revenirea la configurația militară din Europa anului 1997. Președintele rus susține că răspunsurile la principalele temeri ale Moscovei au fost ocolite de Statele Unite și NATO.

Pentru a detensiona situația în jurul Ucrainei, la Moscova, președintele francez Emmanuel Macron a pledat pentru intensificarea contactelor diplomatice şi i-a împărtășit președintelui Putin câteva idei în vederea construirii unor garanții de securitate concrete pentru toate statele implicate în criza ucraineană.

(w882)

În fapt, Ucraina este în război cu Rusia de 8 ani, iar acum Kievul se așteaptă la o nouă invazie. Ce se întâmplă, de fapt, în Ucraina? Ne-a oferit mai multe informaţii Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ucrainei la București, Păun Rohovei, care a fost invitatul realizatorului Marian Voicu la Interviul săptămânii, într-o nouă ediţie “Breaking Fake News”. Emisiunea dedicată combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării a fost la TVR 1 miercuri, 9 februarie, de la ora 23.00.

(w882)

La „Revista presei Fake”, Horia Grușcă ne-a deschis ochii: dezinformări mai vechi revin în actualitate, reinterpretate - liberalizarea pieței energiei ar fi fost decisă de USR-PLUS, controlul omenirii prin cipuri, invadarea iminentă a Rusiei de către armata ucraineană.

USR a plătit 600.000 de euro pentru a viraliza acuzațiile de plagiat împotriva premierului Nicolae Ciucă, susține Adrian Năstase. Așa să fie? Tatiana Ţarfulea ne-a explicat într-o altă rubrică a emisiunii “Breaking Fake News” - „Conspirația săptămânii”- cum stau lucrurile.

Ca de obicei. „Spărgătorii de Fake News, cu Zaiafet și Geminschi” ai tratat totul cu seriozitate, dar şi cu umor. Declanșarea războiului nuclear prin mesaje secrete transmise spionilor ruși aflați în adormire, folosirea delfinilor ucigași de către armata israeliană împotriva Hamas și leacul secret universal – saramura românească sunt subiectele propuse în ediţia din 9 februarie a emisiunii “Breaking Fake News”.

Iar prin „Vocea patriotului raționale, cu Tetelu”, am aflat că Uniunea Rutenilor Subcarpatici din România nu vrea în NATO și avertizează că, dacă va merge la război împotriva Rusiei, România se va reduce la 2 județe.

(w882)

​În fiecare miercuri, de la 23.00, la TVR 1 e ora “Breaking Fake News”, prima emisiune din peisajul audiovizual românesc dedicată integral combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării. Emisiunea e realizată şi prezentată de Marian Voicu.

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu