loader
Foto

Galerie foto

Cum ne vede cineva din afară. Profesorul Oliver Jens Schmitt, la „Garantat 100%”

Personalitate a lumii academice europene, invitatul lui Cătălin Ştefănescu este un fin cunoscător al României. E şi vorbitor de limbă română. Cum ne vede pe noi, am aflat la „Garantat 100%”, duminică, 25 aprilie, de la ora 22.10, la TVR 1. | VIDEO

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Seara de duminică i-a fost rezervată, la „Garantat 100%”, profesorului Oliver Jens Schmitt. Cătălin Ştefănescu îşi ţine promisiunea de a aduce în faţa publicului invitați de valoare și povești de viață memorabile.

O personalitate a lumii academice europene, profesorul Schmitt este născut în Elveția, dar lucrează în Austria, la Universitatea din Viena. A învățat limba română, e specializat în istorie sud-est europeană, și a scris câteva cărți impresionante despre istoria României.

(w882)

„Întâlnirea cu domnia sa este un moment de mare emoție, pe care așteptăm cu nerăbdare să-l împărţim cu telespectatorii emisiunii noastre și ai Televiziunii Publice.

E extrem de incitant să discuți cu cineva care nu s-a născut, nu a crescut și nu a fost educat aici, dar cunoaște cultura acestui spațiu și istoria lui la un nivel de detaliu și de finețe care, pur și simplu, produce uluire”, spune Cătălin Ştefănescu despre invitatul său de duminica asta la „Garantat 100%”.

(w882)

Nu în ultimul rând, „întâlnirea cu profesorul Schmitt are și o anumită dimensiune terapeutică pentru cei care cred că sunt deținătorii adevărului ultim. E o experiență fascinantă să aflăm, pur și simplu, cum ne vede cineva din afară”, mai adaugă realizatorul emisiunii, Cătălin Ştefănescu.

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu