loader
Foto

Costin Deşliu a intrat în echipa „Vedeta familiei” – sezonul 3 a debutat pe 28 octombrie la TVR 1

Concurenți talentați și probe captivante, un juriu obiectiv şi plin de sfaturi utile, doi prezentatori carismatici şi empatici – este reţeta pe care realizatorii emisiunii „Vedeta familiei” pariază şi în cel de-al treilea sezon. Din 28 octombire, în fiecare sâmbătă, de la ora 12.30.

 

Din 28 octombrie, cortina se ridică din nou pentru cei mici: începe sezonul 3 al emisiunii concurs de talente „Vedeta familiei”. Din poziţia de juraţi, Elena Gheorghe, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Radu Ştefan Bănică sunt pregătiţi să asculte şi să ofere cele mai bune sfaturi tinerilor artişti. Iar Florina Constantinescu, afişând aceeaşi energie bună şi zâmbet pe buze, invită în scenă noii concurenţi – copii cu vârste cuprinse între 4 şi 11 ani. Alături de ea, surpriza sezonului: Costin Deşliu, cunoscut telespectatorilor TVR de la pupitrul jurnalelor şi emisiunilor sportive. La „Vedeta familiei”, Costin arată că are şi calităţi de de om de divertisment. Îl vom vedea cum interacţionează cu copiii concurenţi din 28 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12.30, la TVR 1.

(w882) Vedeta fam

Nu sunt jocuri olimpice sau campionate mondiale, dar Costin e conştient că emoţiile sunt cel puţin la fel de mari. Pentru cei care urcă pe scenă, miza e aceeaşi. Pentru că cei mici iau lucrurile foarte în serios. Au o atitudine de învingători şi vin să arate că, deşi deocamdată sunt vedete doar în propriile familii, în curând vor fi cunoscuţi de o ţară întreagă! Iar Costin o ştie prea bine, el însuşi fiind tatăl unui băieţel extrem de voluntar şi energic. Tocmai de aceea primeşte cu bucurie şi responsabilitate noul rol.

„Mă bucur că minunaţii mei colegi – Flori, Elena, Radu Ştefan şi Matilda – m-au primit în echipa lor. Chiar dacă totul e atât de diferit faţă de jurnalele şi emisiunile de sport, filmările pentru Vedeta familiei au fost pentru mine super distractive! E, într-adevăr, o iopstază nouă, dar lângă nişte copii atât de talentaţi, curajoşi şi sinceri, nu ai cum să nu te relaxezi sau să nu te simţi bine. Sper ca şi telespectatorii noştri să simtă aceeaşi stare când vor vedea noul sezon al emisiunii”, declară noul prezentator.

(w882) masa juriu

Florina Constantinescu, la rândul ei, aştepta cu nerăbdare revenirea în mijlocul micilor performeri.

„La fiecare ediţie mă încarc cu energie pozitivă, cu bucurie, cu poveşti frumoase de viaţă, cunosc oameni noi şi copii talentaţi din toată ţara. E motivantă această emisiune! În plus, mă bucur să văd că Vedeta familiei contează din ce în ce mai mult pe piaţa media, în materie de concursuri muzicale pentru copii. Am fost asaltată de părinţi dornici să-şi înscrie copiii în concurs!

În acest sezon, îl voi avea alături pe Costin Deşliu. Am avut plăcuta surpriză să cunosc un alt om, un Costin diferit ca atitudine, ca prezenţă, ca stil, faţă de cum îl ştiam la pupitrul ştirilor sportive. Este extrem de calm, foarte sigur pe el şi, totodată, foarte spontan şi glumeţ. Am rezonat extraordinar de bine.

Ce pot să vă mai spun din culisele emisiunii este că vom avea parte de răsturnări de situaţie şi surprize, aşa că trebuie să urmăriţi toate ediţiile să vedeţi ce se întâmplă”, ne dezvăluie ea.

Ca şi până acum, de la masa juriului, Elena Gheorghe, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Radu Ştefan Bănică analizează prestaţiile concurenţilor, dar îi şi ajută cu sfaturi folositoare pentru cariera pe care îşi doresc s-o îmbrăţişeze. Şi chiar dacă nu pun nota 10 de fiecare dată, cei mici nu pleacă acasă supăraţi, ci hotărâţi să pună în aplicare tot ce au învăţat în platoul TVR.

(w882) general

Şi în acest sezon „Vedeta familiei”, în fiecare dintre cele 10 ediţii, timp de o oră şi jumătate, trei concurenţi participă la trei probe complexe, în care trebuie să impresioneze prin vocea lor: o probă care îi ajută pe cei mici să se acomodeze mai uşor cu atmosfera concursului, ce presupune interpretarea unei piese alături de un membru al familiei, o probă în care tinerii artişti sunt pe cont propriu pe scena emisiunii, cântând o melodie la alegere, respectiv o probă ce îi provoacă să ne arate că pot face faţă cu succes şi unei melodii care îi scoate din zona de confort.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu