loader
Foto

Galerie foto

"Breaking Fake News!": despre posbilitatea unui atac al Rusiei împotriva NATO

Duminică, 28 ianuarie, ora 19.00, Marian Voicu v-a invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News!" despre cât de posbil este un atac iminent al Rusiei împotriva NATO, despre pregătirea omenirii pentru o ipotetică nouă pandemie și despre lupta Georgiei de integrare în Uniunea Europeană și NATO.

 

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu

În ultima lună au apărut articole de presă privind un atac iminent al Rusiei împotriva NATO. Au urmat declarații ale unor oficiali europeni privind nevoia imperioasă a Europei de a se înarma, pentru a fi pregătită în cazul unui război cu Rusia. Cât de real este pericolul? Este un plan gândit cu adevărat de Kremlin sau doar un scenariu de război imaginat de NATO?

Invitat: conf. Armand Goșu, Facultatea de Științe Politice a Universității București

(w882) Gosu Polit

Revista presei fake, cu Horia Grușcă

Dezbaterile specialiştilor în medicină prezenţi la Forumului Economic Mondial de la Davos despre pregătirea omenirii pentru o ipotetică nouă pandemie cu numele generic de „Boala X”, au fost interpretate de adepţii teoriilor conspiraţiei drept proba unui complot menit să distrugă sănătatea omenirii. Între timp, propaganda antioccidentală a Kremlinului îi acuză pe vest-europeni de canibalism.

(w882) soldati Ge

Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram

Republică sovietică devenită independentă în 1991, Georgia și-a făcut cunoscută dorința de a se integra în Uniunea Europeană și NATO. Pentru a o împiedica, Moscova a recurs, printre altele, la un adevărat război hibrid, prin crearea unor așa-numite republici separatiste.

***

Producător: Marian Voicu

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu