loader
Foto

Galerie foto

„Breaking Fake News!”: 6 luni de la atacurile grupării teroriste Hamas | VIDEO

Duminică, 7 aprilie, ora 19.00, Marian Voicu v-a invitat la o dezbatere despre narațiuni ale dezinformării și propagandei în contextul războiului Israelului împotriva Hamas. Un alt subiect readus în atenția dumneavoastră a fost războiul Rusiei în Ucraina.

 

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu

În 7 aprilie se împlinesc 6 luni de la atacurile grupării teroriste Hamas, soldate cu peste 1.100 de morți și 250 de ostatici. A urmat războiul Israelului împotriva Hamas, care a făcut peste 30.000 de victime și a dus la o catastrofă umanitară. Care au fost cele mai importante narațiuni ale dezinformării și propagandei, de o parte și de alta?

(w882) Adelin

Invitat: Adelin Petrișor, jurnalist TVR

Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram

Israelul și Palestina au negociat pacea, în secret, la Oslo, în urmă cu 30 de ani. Acordurile care ar fi trebuit să ducă la coexistența pașnică a celor 2 popoare, nu au mai fost puse însă în aplicare.

(w882) Marian si

Conspirația săptămânii, cu Tatiana Țarfulea

Războiul dus de Rusia împotriva Ucrainei a devenit „Războiul sfânt" dus de Rusia împotriva „Occidentului satanist", a decis Consiliul Popular Rus condus de Patriarhul Kiril, potrivit unui document publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei.

Revista presei fake, cu Horia Grușcă

Un jurnalist american rezident în Rusia l-a scos din sărite pe moderatorul emisiunii la care era invitat, după ce a vorbit despre ignorarea avertismentelor americane privind iminenţa unui atac terorist la Moscova. Iar prăbuşirea unui pod din oraşul american Baltimore a devenit sursă de inspiraţie pentru promotorii teoriilor conspiraţiei, care spun că incidentul a fost pus la cale de Ucraina, de Israel sau chiar de serviciile secrete americane.

(w882) Marian Voi

***

Producător: Marian Voicu

 
Soprana Aida Pascu, la „Interviurile TVR Cultural”: Muzica a fost dintodeauna parte din viața mea

Soprana Aida Pascu răspunde întrebărilor Ioanei Pavel, la „Interviurile TVR Cultural”, sâmbătă, 25 mai, de la 22.30.

„Dialoguri academice”, între filosoful Mircea Dumitru şi matematicianul Dan Timotin, în 26 mai, la TVR Cultural

TVR Cultural le propune telespectatorilor duminică, 26 mai, de la ora 22.55, la „Dialoguri academice”, discuția filosofului Mircea Dumitru, ...

„Pastila de artă”. Ștefan Pelmuș:  Aș vrea să reușesc, prin intermediul picturii mele, să nu-mi mai fie frică de moarte

Între 20 și 26 mai, la TVR Cultural, Ileana Ploscaru Panait le propune telespectatorilor TVR Cultural să descopere portretele pictorițelor Yvonne ...

 

#TVRedu