loader
Foto

Galerie foto

Au venit americanii. BIZONII americani. Despre ei, la „Exclusiv în România”

Cristi Tabără şi echipa sa străbat ţara pentru a căuta noi locuri ce uimesc prin frumuseţea lor sălbatică, oameni remarcabili şi obiective unicat. Despre bizonii americani din Sfântu Gheorghe – pe 5 iunie, de la 17.10, la TVR 1. | VIDEO

 

În judeţul Covasna, aproape de oraşul Sfântu Gheorghe, s-a deschis o fermă de bizoni americani, motiv pentru Cristi Tabără şi echipa lui să pornească într-o nouă călătorie, pentru a descoperi obiective aflate „Exclusiv în România”. Îi putem admira şi noi pe aceşti uriaşi ai naturii, proveniţi de pe continentul Nord American, în ediţia de duminică, 5 iunie, a emisiunii de la TVR 1.

(w882)

La Micloşoara, vizităm apoi un muzeu interesant, restaurat de curând, un loc emblematic şi misterios, numit Muzeul Vieţii Transilvănene, care a fost amenajat în frumosul castel Kalnoky. Tot aici, prindem secretele preparării unei reţete cu ingrediente neobişnuite, care susprinde plăcut toţi mesenii!

(w882)

Şi tot în ediţia „Exclusiv în România” de duminică, vedem un alt loc – foarte probabil – unic la noi în ţară: un complex sportiv unde copiii au posibilitatea să înveţe, să locuiască şi să facă sport de performanţă, aşa cum se întâmplă şi în ţările unde sporturile se practică la cel mai înalt nivel. Aflăm de aici informaţii utile pentru toţi părinţii care doresc să îşi vadă copiii practicând un sport în condiţii excelente.

(w882)

Cristi Tabără şi echipa sa sunt pregătiţi să ne împărtăşească şi în această săptămână tot ce au descoperit într-o nouă călătorie printre frumuseţile României. E ediție în premieră „Exclusiv în România” se vede pe 5 iunie, de la 17.10, la TVR 1.

(w882)

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", v-am invitat să fiți martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe ...

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

 

#TVRedu