loader
Foto

Amalia Enache, spion la TVR

În copilărie, nu visa să devină jurnalist. Aventura şi situaţiile limită din filmele cu Agentul 007 au atras-o mai mult. Pe 12 aprilie, Basti Ţopescu i-a îndeplinit visul, în primul episod din noul sezon „Vis sau realitate”. Din această primăvară, emisiunea se vede vinerea, de la ora 22:30, la TVR 1.

 

Într-o societate copleşită de grabă și de realitatea aspră, Basti Ţopescu îşi dorește să ofere telespectatorilor TVR 1 o pauză... de vis. Acesta este şi scopul emisiunii „Vis sau realitate”, ajunsă acum la sezonul al treilea – de a ajuta oamenii să viseze şi a-i îndemna să îşi trăiască aceste visuri. În fiecare ediție, Basti Țopescu se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei. Nonconformismul, trecerea grațioasă prin viață și impactul în domeniul de activitate sunt criterii de selecție pentru invitați. Rezultatul este, fără îndoială, înduioșător, plin de umor, inspirație și speranță. Din 12 aprilie, emisiunea care transformă visurile celebrităților în realitate se vede în fiecare seară de vineri, de la ora 22.30, la TVR 1.

(w882) Basti Tope

(w882)

Meseria de jurnalist i se potriveşte de minune Amaliei Enache. A lucrat prima dată pentru revista liceului, apoi s-a înscris la Facultatea de Jurnalism din Timişoara. După absolvire, a lucrat la un post local de televiziune, apoi a fost angajată la Pro TV, unde şi-a dezvoltat cariera. Amalia încearcă mereu să iasă din zona de confort prin apariţiile în faţa publicului, la gale şi evenimente. Este aventuroasă şi plină de pasiune, iubeşte să călătorească pe alte meleaguri şi participă la festivaluri, e implicată în proiecte de caritate. Mai presus de orice, însă, este o mamă dedicată.

(w882)

(w882)

Dar visul din copilărie, acela de a deveni... spion, nu a părăsit-o. Întâlnirea cu Basti Ţopescu a venit, astfel, în întâmpinarea acestui gând ascuns. Realizatorul emisiunii „Vis sau realitate” și-a pus tot talentul în slujba îndeplinirii dorinţei invitatei sale. Astfel că o conduce la poligon, unde învaţă cum să acţioneze în cazuri extreme, să facă filaj şi profilare, ba chiar trece prin teste de logică şi de cultură generală. Dacă i s-ar fi potrivit viaţa plină de adrenalină a unui spion sau dacă s-a convins că pupitrul ştirilor e locul cel mai bun pentru ea am aflat vineri, 12 aprilie, de la ora 22.30, în prima ediţie din sezonul 3 „Vis sau realitate”, la TVR 1.

(w882)

(w882) Basti

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din aprilie 2024 urmărim sezonul 3 al emisiunii, în fiecare seară de vineri.

 

 

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu