loader
Foto

„Water-football” și biathlon de plajă, la „Microbist de România” | VIDEO

Tudor Furdui ne-a prezentat miercuri, 30 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1, episodul 10 al reality-show-ului dedicat celor mai înfocați suporteri. Alte probe spectaculoase și inedite au pus la încercare condiția fizică și talentul celor cei zece concurenți.

 

După ce au trecut printr-o mulțime de aventuri, după ce au zburat pe sub apă, s-au luptat parte în parte cu rechinii sau au folosit crabii pe post de cai, cei zece suporteri care luptă pentru titlul de „Microbist de România” au avut parte de noi experiențe în premieră mondială.

(w882)

Sportul în care se vor întrece cei zece destoinici în ediția cu numărul 10 „Microbist de România” a fost botezat „fotbal de apă” (sau „water-football”, pentru amatorii de englezisme) și nimeni nu l-a mai jucat vreodată, pentru că arbitrul nu fluieră startul dacă mingea nu sare. Terenul este o lagună cu apă de 10-15 centimetri. Mingea trebuie să fie mereu deasupra apei, dar piciorul va sta pe nisipul fin de sub apă, ceea ce va face din această probă un adevărat spectacol, mult mai interesant decât orice alt tip de fotbal, inclusiv cel pe consolă… Dacă experiența celor care au jucat fotbal profesionist își va spune cuvântul, ori dacă se va dovedi că, pe o suprafață acvatică, poate câștiga oricine, indiferent cât fotbal a jucat, aflăm miercuri seară, la „Microbist de România”.

(w882)

La proba individuală, cei 10 ambasadori încearcă un nou sport, biathlonul de plajă, care presupune o cursă desfășurată jumătate prin apă, jumătate pe uscat, dar cu echipament de snorkeling pe toată durata evoluției (mască, tub și labe). Rezultatul – o probă în care pe concurenți îi trec... toate apele, dar foarte distractivă pentru privitori.

(w882)

Concursul „Microbist de România” se apropie de final. Cine va fi, oare, primul Campion Național la... Microbism? Clasamentul poate suferi oricând modificări, pentru că jocul se încheie doar atunci când fluieră arbitrul. Adică, peste încă un episod. Cu ochii pe ceas, Tudor Furdui ne așteaptă la TVR 1.

(w882)

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu