loader
Foto

Vlad Mixich, despre măsurile autorităților, la Garantat 100% | VIDEO

Cătălin Ștefănescu îl provoacă pe invitatul său, specialist în politici publice de sănătate, să răspundă unor întrebări deloc comode despre măsurile luate de autorități în perioada sărbătorilor pascale, într-o nouă ediție specială Garantat 100%.

 

Cu răbdare și echilibru, încercăm să răspundem la întrebări, scrie Cătălin Ștefănescu pe pagina de Facebook a emisiunii Garantat 100%, anunțând o nouă ediție specială a emisiunii.

E bine să ieșim la Slujba de Înviere? E sănătos? E realizabil să păstrăm distanța de siguranță în condițiile astea? E acceptabil ca polițiștii și jandarmii să împartă Lumina Sfântă? De ce autoritățile noastre comunică atât de ezitant? Cum își permit unii să facă, în plină pandemie, calcule electorale și aranjamente, în dosul regulilor valabile pentru toată lumea?

Despre toate astea, într-o nouă ediție specială a emisiunii Garantat 100%. Cu Vlad Mixich, specialist în politici publice de sănătate.

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu