loader
Foto

Viitorul democraţiei în partea noastră de Europa – încotro? | VIDEO

Războiul Rusiei împotriva Ucrainei continuă. Atrocitățile comise de armata rusă ies la iveală. Vladimir Putin încă are prieteni printre liderii politici europeni. Despre viitorul democraţiei în această parte a Europei s-a discutat la “Breaking Fake News”.

 

Pe măsură ce războiul Rusiei împotriva Ucrainei continuă, tot mai multe atrocități comise de armata rusă ies la iveală. Vladimir Putin continuă însă să aibă prieteni printre liderii politici europeni.

Doi dintre aceștia, Viktor Orban și Aleksandar Vucic, au câștigat alegerile în Ungaria și Serbia, cu mesaje populiste și naționaliste. Într-o nouă ediţie “Breaking Fake News”, jurnalistul Marian Voicu a discutat despre cum arată viitorul democrației în această parte a Europei cu Teodor Baconschi, fost ministru de Externe şi teolog. Miercuri, 6 aprilie, ora 22.00, la TVR 1.

(w882)

Patru parlamentari români au prezentat ambasadorului Federației Ruse poziția de neutralitate a României, deși nu au avut un mandat oficial de reprezentare. Ce semnificație are acest gest și cui servește? Am descoperit la „Conspirația săptămânii”, rubrică realizată de Tatiana Țarfulea.

Deși dovezile privind crimele de război, deportările și implicarea mercenarilor în război sunt tot mai numeroase, Rusia continuă să susțină că toate acestea sunt înscenări și că va continua denazificarea Ucrainei. Cât de departe merge propaganda Moscovei? „Revista presei fake, cu Horia Grușcă” ne-a adus ultimele informații pe această temă.

(w882)

În fiecare miercuri, la TVR 1 urmărim „Breaking Fake News”, prima emisiune din peisajul audiovizual românesc dedicată integral combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării. Emisiunea este realizată şi prezentată de Marian Voicu.

 
Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai | VIDEO

TVR Cultural a transmis, în 18 mai, în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui compozitor italian, în ...

Actorul Pavel Bartoș, la „Interviurile TVR Cultural”: E bine să ai emoții, asta te face uman, nu ești robot | VIDEO

La „Interviurile TVR Cultural” din 18 mai, jurnalista Ioana Pavel l-a avut ca invitat pe actorul Pavel Bartoș.

Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

Invitatul Ileanei Ploscaru Panait la „Biografii necesare” a fost pictorul Constantin Flondor, profesor la Facultatea de Arte Plastice și Design a ...

 

#TVRedu