loader
Foto

Vasile Dâncu şi Marian Munteanu, astă seară, la „Prim-plan”

Reforma statului şi neînţelegerile din PNL au fost subiectele pe care jurnalista TVR Mădălina Dobrovolschi le-a discutat cu invitaţii săi în ediţia de miercuri a emisiunii, difuzată de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

Premierul Dacian Cioloş a declarat, la începutul acestei săptămâni, că România nu se poate moderniza şi nu va putea combate eficient corupţia fără o reformă a administraţiei publice centrale şi locale. Despre reforma statului au discutat, miercuri seară, la Prim-plan, jurnalista TVR Mădălina Dobrovolschi şi invitatul său din prima parte a emisiunii, vicepremierul Vasile Dâncu. În partea a doua candidatul PNL la Primăria Capitalei Marian Munteanu a venit cu lămuriri asupra neînţelegerilor din PNL pe tema alegerilor locale.

„Nu cred că se poate rezolva peste noapte modernizarea unei administraţii, numai prin suportul tehnologic şi minunatele produse pe care le visează şi le realizează inginerii. Cred că este nevoie de o schimbare fundamentală de mentalitate. Este nevoie să schimbăm filosofia noastră de a fi, filosofia statului de a fi. Aceste lucruri se pot face printr-o mai bună organizare”, a afirmat vicepremierul Vasile Dâncu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în cadrul unei conferinţe desfăşurate pe 19 aprilie.

(w882) Madalina D

În partea a doua, invitat este Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei. Miercuri, copreşedinţii partidului, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au solicitat CNSAS, în numele PNL, verificarea fostului lider al studenţilor din timpul Mineriadei din 1990. Cererea vine în contextul în care candidatul propus de liberali nu a semnat declaraţia de integritate, iar în PNL se poartă discuţii privind retragerea lui.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale momentului. Şi ei pot adresa propriile întrebări pentru invitaţii emisiunii Prim-plan din această seară, pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu