loader
Foto

Vâlcea tainică, la „Exclusiv în România”

Ediţia Exclusiv în România de săptămâna aceasta a adus telespectatorilor obiective unice din nordul Olteniei. Emisiunea se difuzează sâmbăta, de la ora 18.00, la TVR 1 şi pe TVR+ , iar la TVR HD, duminica, de la ora 12.15.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Echipa Exclusiv în România revine, după o vreme, în nordul judeţului Vâlcea, pentru a păşi pe poteci puţin umblate. Noi experienţe ce merită trăite, poveşti din istoria românilor, locuri ce te poartă cu sufletul spre Dumnezeu, dar şi sporturi de munte şi mâncăruri delicioase – toate sunt incluse în oferta ediţiei de sâmbătă a emisiunii realizate de Cristi Tabără la TVR. Exclusiv în România se vede pe 13 mai de la ora 18.00, la TVR 1 şi TVR+, iar la TVR HD poate fi urmărită duminică, 30 aprilie, de la 12.15.

Pornim la drum, alături de călătorii noştri, din sălbaticele Chei ale Cheii, unde primim o lecţie de alpinism. Continuăm până la Schitul Pătrunsa, cunoscut pentru apropierea de spiritul pustniciei.

(w882) Exclusiv i

Următoarele obiective ale echipei lui Cristi Tabără se află peste munte, la fântâna şi crucea Brătienilor de pe Valea Lotrului, unde aflăm o nouă poveste din istoria României şi urmărim un circuit pe două roţi, pe o parte din cheile afluentului său, Latoriţa, în compania unor ciclişti pasionaţi. Tot aici, la Ciunget, găsim o bisericuţă monument istoric şi „gustăm” din papanaşii cu dulceaţă de afine culese din zonă.

(w882) Exclusiv i

Mai departe, peste Olt, descoperim un drum puţin ştiut spre creasta Făgăraşului şi asistăm la o tură de caiac pe învolburatul râu Boia, ce ne taie răsuflarea.

(w882) Exclusiv i

Toate acestea, dar şi alte locuri de poveste, vedem sâmbătă, de la 18.00, la TVR 1 şi TVR+, la Exclusiv în România.

Imagini cu locuri frumoase, locuri unice - toate completate cu poveşti bine spuse, cu oameni cum rar întâlneşti, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără şi colegii săi le descoperă în ţara noastră, fac parte şi din oferta noului sezon Exclusiv în România. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1 şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00, iar la TVR HD, duminică, de la 12.15. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

(w882) Exclusiv i

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

(w882) Exclusiv i

Realizator: Cristian Tabără

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", v-am invitat să fiți martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe ...

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

 

#TVRedu