loader
Foto

Vacanţă plăcută şi „Drum bun!”

Emil Gâtej de la Academia Titi Aur este… şofer în traficul din Bucureşti. Am urmărit testul în ultima premieră a emisiunii de actualitate, informare şi educaţie rutieră „ Drum bun!”, cu Cristina Şoloc. Joi, 20 iulie, ora 22.30, la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ultimul episod al primului sezon al emisiunii Drum Bun! îl pune pe specialistul în conducere defensivă şi doctorul în psihologie rutieră Emil Gâtej de la Academia Titi Aur, în ipostaza de… şofer în traficul din Bucureşti.

După ce ne-a învăţat, după ce a explicat telespectatorilor emisiunii Drum bun! cum trebuie să ne comportăm atunci când suntem la volanul unei maşini sau când suntem pasageri sau un simplu pieton, în această ultimă ediţie a sezonului, Emil Gâtej va da examenul de condus în faţa camerelor de luat vederi montate pe maşina lui.

(w500)

Cristina Şoloc l-a ţinut tot neîntrerupt de vorbă în timpul filmării din maşină (ceea ce nu se face…dar echipa a vrut să-l provoace...). Ce s-a întâmplat până la urmă, dacă Emil Gâtej a trecut testul, aflaţi urmărind cel de-al doisprezecelea episod Drum Bun! de joi, 20 iulie, ora 22.30.

Jurnalist: Diana Ilica

Realizator: Cristina Şoloc

Producător: Aura Dobre

 

„Acum mulţi ani, exista o emisiune care se preocupa de siguranţa şi educaţia noastră rutieră, tot pe TVR 1, realizată de Virgil Vochină. Din aprilie, în fiecare joi seara, în emisiunea Drum Bun! vom continua ce a început domnul Virgil Vochină, ba mai mult, ne-am unit forţele într-o colaborare care să fie folositoare tuturor participanţilor la trafic”, spune Cristina Şoloc, prezentatoarea programului pe care telespectatorii îl pot urmări la TVR 1 joi, de la 22.30.

Pentru toţi cei implicaţi în trafic, fie că sunt şoferi profesionişti sau amatori, pietoni, motociclişti sau biciclişti, TVR 1 difuzează emisiunea Drum bun!. În fiecare joi, de la 22.30, Cristina Şoloc şi specialişti ai Academiei Titi Aur aduc sfaturi pentru toţi participanţii la trafic.

Drum bun! este o coproductie TVR şi Academia Titi Aur.

 

 
„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", veți fi martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe a Familiei ...

„Podcasturile TVR#Enescu”: Valentina Băințan, în dialog cu Cynthia Millar, una dintre marile interprete la Undele Martenot, în 15 iunie

În ultima ediție a acestui sezon din „Podcasturile TVR#Enescu”, invitata Valentinei Băințan este Cynthia Millar, una dintre puținele interprete ...

Graficiana Anca Boeriu, la „Pastila de artă”: Este o expunere a propriilor mele fragilități în lucrările pe care le fac

Între 10 și 16 iunie, la „Pastila de artă”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait le propune telespectatorilor să îi descopere sau să afle mai ...

 

#TVRedu