loader
Foto

Un singur tur la alegerile locale - dezbatere la „Prim-plan”

Decizia CCR privind alegerile pentru primari şi strategia de apărare a României au fost subiectele pe care jurnalista TVR Mădălina Dobrovolschi le-a propus invitaţilor săi în ediţia de miercuri, difuzată de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

Alegerile locale se vor desfăşura într-un singur tur, este decizia finală a Curţii Constituţionale. Contestaţia jurnalistului Liviu Avram la CCR privind excepţia de neconstituţionalitate a unor prevederi din Legea alegerilor locale a fost respinsă de Curte. Preşedintele acesteia, Augustin Zegrean, a declarat la încheierea şedinţei de miercuri: „Nu vom schimba practica de azi pe mâine.”

Despre alegerile locale şi decizia CCR au discutat, miercuri seară, la Prim-plan, jurnalista TVR Mădălina Dobrovolschi şi invitaţii săi din prima parte a emisiunii, Ecaterina Andronescu, senator PSD, Cezar Preda, deputat PNL, respectiv Ion Răducanu, deputat UNPR.

În partea a doua a talk-show-ului, de la ora 22.00, ministrul Apărării Mihnea Motoc a adus lămuriri asupra strategiei de apărare a României.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale momentului. Şi ei pot adresa propriile întrebări pentru invitaţii emisiunii Prim-plan din această seară, pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu