loader
Foto

Galerie foto

Un diplomat străin perfect adaptat peisajului cultural românesc, la Garantat 100%

Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu directorul Centrului Ceh din capitală duminică, 18 mai, de la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Rene Kubasek este un personaj foarte cunoscut în mediile artistice din România, un şef de institut cultural care „nu umblă cu nasul pe sus”, după cum îl caracterizează realizatorul emisiunii de la TVR, şi cu care se poate vorbi absolut normal. Vreme de mai mulţi ani, a lucrat în mod direct cu Vaclav Havel. E direct responsabil de multitudinea de activităţi din locul în care lucrează, dar şi de faptul că toată lumea care îl cunoaşte îl simpatizează. Directorul Centrului Ceh din Bucureşti Rene Kubasek a fost invitatul lui Cătălin Ştefănescu de duminică, 18 mai, la Garantat 100%, emisiune difuzată la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

„Nu e deloc uşor pentru un diplomat străin, fie el şi din diplomaţia culturală, să pătrundă atât de adânc şi de autentic în lumea în care locuieşte temporar. Invitatul nostru din seara asta a reuşit din plin”, sunt cuvintele lui Cătălin Ştefănescu despre invitatul său de duminică la Garantat 100%, Rene Kubasek.

Momentul muzical al emisiunii a fost susţinut de trupa Moebius. Garantat 100% poate fi văzută şi la TVR HD, precum şi online, pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Despre Garantat 100%

Anul acesta, emisiunea Garantat 100%, realizată şi prezentată de Cătălin Ştefănescu, intră în cel de-al 16-lea an de când este difuzată de TVR. Întreaga colecţie a emisiunilor Garantat 100% poate fi vizionată şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro. Telespectatorii pot interacţiona cu echipa emisiunii şi pe contul de Facebook Garantat 100%.

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu